2 yıl önce bir adamla tanıştım ben 20 o 24 yaşındaydı illegal tehlikeli işlerle uğraşan mahkeme koridorlarında hayatının çoğunu geçirmiş biriydi ama aynı zamanda çok kibar ve saygılıydı. Bana aşık gibi davranıyordu ama hiç söylememisti bunu. Bende ona hep aşktan korktuğumu söylerdim. Peşimden çok koştu ama ben hiçbi zaman ona yenilmedim o dönem. Sonra Üniversiteye gittim onun olduğu şehire tekrar bana yazdı bu sefer görüştüm zamanla aşık olmaya başladım oda aynı şekilde birlikte yaşamaya başladık. Bazı geceler eve gecenin bi saatinde yaralanmış veya kavga etmiş şekilde geliyor çok korkuyorum. Ama asıl sorun 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim henüz ona söylemedim söylemelimiyim yoksa aldırmalımıyım sizce. Baba olmayı çok isteyen biri kendisi belki baba olursa degişir diye düşünüyorum bazende daha cok endiseleniyorum sizce napmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söyle bence
Söyliyicem
Çocukla kalırsın ortada o kişinin yarını garanti değil ziyan edersin kendine aldır çocuğu
Aslına bakarsak iyi bir mesleğim var ona muhtaç kalabileceğim bir durum yok ama ölürse bunu atlatamam çocuğuda sizce ona söylemedenmi aldirayim
Kesinlikle haberi olursa aldırmaya izin vermez diye düşünüyorum malum erkekler bu konuda fazla duygusal
Karsimda normal bir erkek yokki birde onun cocugunu ondan saklamam mantiklimi
Sen istiyor musun bu çocuğu kendini hazır hissediyor musun hayatın farklı bir noktaya gidecek iyi düşündün mü doğurmakla bitmediğini bilirsin sende geriye dönüşü olmayan bir yol seçim senin
Anne olabileceğimr inaniyorum hazirda hissediyorum ama kararsiz kaliyorum
Çünkü bir aile profili yok ortada yarın ne olacağı belli olmayan bir baba ve kaderine boyun eğecek bir anne
Evli bile değiliz zaten ama evlenebiliriz şu an için en son problem bu ama baba olmayi çok istiyordu bi çocuğum olsunda artık hayatta tatmadığım son duygulardan birini tadayim diyordu. Yani kaderimi degistirmek icin hamile oldugumu soylemeden once nabzini yokliyicam cocugumuz olursa nasil davranirsin gibilerinden
Bence söylemek için can atıyorsun için kıpır kıpır:)
Evet biraz öyle tepkisinide merak ediyorum
Mutlu olacağına eminim umarım sende verdiğin bu karardan mutlu olursun 😉
Teşekkür ederim birazdan söyliyicem
Tepkisini merak ediyorum doğrusu:)
Bende öyle hemde çok
Şans sizinle olsun
Söyledim eve geldi tam o sırada komşunun yaptığı yemek kokusundan midem bulandı falan bir şey konuşucam dedim baya korktu noldu falan dedi elini tuttum seni çok seviyorum biliyosun dedim oda bende seni çok seviyorum falan dedi sonra ikimiz için hatta üçümüz için önemli bi karar almamiz gerekiyor dedim üçümüz derken dedi anladı gibi biraz gözleri doldu hamileyim dedim şaka yapiyorsun falan dedi baya baya ağladi hic agladigini gormemistim bu arada bu zamana kadar. Bana sarildi falan asıl konumuz aldirmami istersen aldiririm dedim aklimdan dahi geçmedi bu sacmalma dedi onun babasi yok bu arada şey dedim işin gece geldiğin o hallerin ben çocuğumuzu babasiz buyutmek istemem oda dediki sen bana bu duyguyu yasattin bunlarin lafi olmaz bende zaten böyle seylerden uzak durmak istiyorum artik dedi. Ve en yakin zamanda nikah kiyalim yarin doktora gidelim falan dedi çok mutlu oldu
Sevindim valla mutluluğunuzun daim olmasını dilerim Bebek demek huzur demek bağların güçlenmesi demek tebrik ederim şimdiden:)
Çocuğa yazık. Değişir diye dünyaya can getirmek ne kadar mantıklı
Bunu zaten sadece bi ihtimal olarak dusunuyorum ve ona söylemedenmi aldirayim
Sen ne yapmak istiyorsun. O çocuğa anne olabilecek birimisin onu düşün.
Olabilirim kendime guveniyorumda ona guvenmiyorum bu konuda yani guvenmemekten kastim iyi bir baba olacagindan suphem yok ama işi dolayisiyla problem olabilir
Eğer bakabilisen getir. Bende anne olmayı çok istiyorum ama ona bakabilecegime inandığım Zaman
Söylemelimiyim sizce ona bugün bile baba olmak çok isterdim falan dedi
Söyle ama senin kararın yinede
Akıl akıldan üstündür derler
Eğer ki iyi bir anne olabilecek isen soyle. Hani o tamam işi kötü de o da insan o da baba olmayı çok hakkediyor
Çok hakediyor gerçekten buna o kadar eminimki o kadar iyi bi baba olurki
O zaman sorun etme. Soyle gitsin umarım çocuğunuzu sevgi ile buyutursunuz sağlıklı kucağınıza alırsınız
Teşekkürler şimdi gidip söyleyip soruyu güncellerim
Nasil soylemeliyim sizce ya
Ellerini tut gözlerinin içine bak hayatım sana bir şey söylemem gerekiyor de. Sonrada hamile olduğunu söyle
Çok merak ediyorum tepkisini
Bende çok merak ediyorum şimdi aşağıda spor salonunda birazdan gelir
Umarım çok mutlu bir tepki verir. Dileklerim seninle şu an
Yaa çok teşekkür ederim heyecandan ölücek Şu an gizliyi acsan ozelden konussak olurmuu
Burdan yaz istersen ben cevap veririm
Burdan bildirim gelmiyor ya ondan söyledim
Hmm sorun olmaz bence ben yazarım her türlü sana
Tamam söyleyip yazcam zaten buraya
Tamamdır
Söyledim eve geldi tam o sırada komşunun yaptığı yemek kokusundan midem bulandı falan bir şey konuşucam dedim baya korktu noldu falan dedi elini tuttum seni çok seviyorum biliyosun dedim oda bende seni çok seviyorum falan dedi sonra ikimiz için hatta üçümüz için önemli bi karar almamiz gerekiyor dedim üçümüz derken dedi anladı gibi biraz gözleri doldu hamileyim dedim şaka yapiyorsun falan dedi baya baya ağladi hic agladigini gormemistim bu arada bu zamana kadar. Bana sarildi falan asıl konumuz aldirmami istersen aldiririm dedim aklimdan dahi geçmedi bu sacmalma dedi onun babasi yok bu arada şey dedim işin gece geldiğin o hallerin ben çocuğumuzu babasiz buyutmek istemem oda dediki sen bana bu duyguyu yasattin bunlarin lafi olmaz bende zaten böyle seylerden uzak durmak istiyorum artik dedi. Ve en yakin zamanda nikah kiyalim yarin doktora gidelim falan dedi bekledigimden cok daha mutlu oldu ve cok duygusaldı
Ya çok ama çok mutlu oldum bak iyi ki dedin. Üçünüzede çok güzel ömür nasip olur inşallah. Ben hep kızım olursa adını Piraye koymak isterdim
Teşekkür ederimm. Umarim seninde olur en iyilerii ben simdiden erkekmis gibi hissediyorum bilmiyorum ahahah öyle geliyor hep tatlı falan istiyor canım
Oo iki erkekle de işin zor olur anne hanım bakalım artık sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Cok mutlu oldum ya gün içinde biraz modum yoktu bu haberler beni çok motive etti
Evet ahahah yaa katkıda bulunduysamm ne mutluu bana. Saglikli olsunda cinsiyeti hiç önemli değill
Hayırlı olsun
Bence aldır çünkü insan çocuğu olsa da değişmez o çocuğu da kendine benzetir
Ama bence söyle hamile olduğunu
Söyledim eve geldi tam o sırada komşunun yaptığı yemek kokusundan midem bulandı falan bir şey konuşucam dedim baya korktu noldu falan dedi elini tuttum seni çok seviyorum biliyosun dedim oda bende seni çok seviyorum falan dedi sonra ikimiz için hatta üçümüz için önemli bi karar almamiz gerekiyor dedim üçümüz derken dedi anladı gibi biraz gözleri doldu hamileyim dedim şaka yapiyorsun falan dedi baya baya ağladi hic agladigini gormemistim bu arada bu zamana kadar. Bana sarildi falan asıl konumuz aldirmami istersen aldiririm dedim aklimdan dahi geçmedi bu sacmalma dedi onun babasi yok bu arada şey dedim işin gece geldiğin o hallerin ben çocuğumuzu babasiz buyutmek istemem oda dediki sen bana bu duyguyu yasattin bunlarin lafi olmaz bende zaten böyle seylerden uzak durmak istiyorum artik dedi. Ve en yakin zamanda nikah kiyalim yarin doktora gidelim falan dedi çok mutlu oldu
Hayırlı olsun sevindim senin adina