Evliliğin ilk senesi hamile kaldım?

25 yaşında memurum. Bursalıyım. Ailem Bursa'da yaşıyor. Annem ve babam ayrı. Kız kardeşim de üniversite okuyor 2 kardeşiz. Eşim Edirneli. Edirne'de yaşıyor 7 ay önce evlendik annem ben evlenirken sakın evlendiğin gibi çocuk yapma demişti. Hatta 25 yaşımda evlendiğim için de kızmıştı bari 30 unu bekle bekarlığın tadını çıkart hayatını bir adama ve bir çocuğa bağlama demişti. Annem evliliğe çok karşı bir kadın zamanında kendince yanlış bulduğu hataları kendi kızları yapsın istemiyor belkide. Ben ise birkaç gündür aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Hamile olduğuma şüphelendim test yaptırdım. 2 haftalık hamileyim. Eşim bile bilmiyor daha ona bile söylemedim dün öğrendim. Eşim öğrenirse doğur diyecek. Annem ise iyi halt yedin daha evliliğinin 1 senesi bile olmadan hamile kaldın gencecik yaşında diyecek. İşin kötü yanı eşimle de son 1 haftadır aramız çok kötü birbirinize karşı çok ilgisiz ve soguguz kavgalıyız. Şeytan diyor ki bebeği aldır boşan Bursa'ya dön. Eski bekar özgür hayatina devam et. Annem haklıymış diyorum. Ne yapacağım?
Evliliğin ilk senesi hamile kaldım?