arkadaşlar 3 aylık bir uzaktan ilişkim var ben Eskişehir'deyim o İstanbul'da ilk zamanlar işi yoğundu gelemedi şu an da maddi acıdan sıkıntılarım var geleceğim en kısa zamanda diyor
Sizce beni mi oyalıyor?
arkadaşlar 3 aylık bir uzaktan ilişkim var ben Eskişehir'deyim o İstanbul'da ilk zamanlar işi yoğundu gelemedi şu an da maddi acıdan sıkıntılarım var geleceğim en kısa zamanda diyor
Sizce beni mi oyalıyor?
Yeterli bir süre zarfı lakin ciddi bir bireyse zaten maddi olarak o anki süreçte bunların farkında olacaktır ziraa doğrusu budur ama şahsı tanımıyorum bir şey de fikir beyan edemiyorum lakin doğrusu budur
Gene bir sosyal medya danışması Galiba evet son dönemlerin en moda tanışma şekli ve bir şekilde internetten rastgele bir sürü kişiye istek atarsın mesaj atarsın illaki birkaç tanesi geri döner Ondan sonra da yol alır devam edersin Şimdi siz ilk buluşmayı nasıl planlıyorsunuz aranızdaki sohbet şeklinde bir cinsellik konuşuluyor mu veya bu adama cinsel anlamda Bazı şeylerin mesajını verdin mi hiç
evet cinsellik istemiyorum dedım oda saygı duyuyorum dedi
Al işte standart şeyler bunlar ani İnternetten 50 kişiye yazarsın üç beşe geri döner muhabbeti ilerletirsin konuşursun sohbet edersin belli bir noktaya gelir Sonra yavaş yavaş alttan alta yoklarsın cinselliğe bakış açısı nedir ne değildir acaba Ben bununla yatar mıyım Ta buradan kalkıp Eskişehir'e kadar gitsem aramızda bir şey geçer mi düşüncesi oluşur Yavaş yavaş alttan böyle imalar olur mesajlar olur Sen de bir şekilde karşılık veriyorsan bu devam eder şimdi daha 3 aylık bir ilişki adam bir kere bile gelip seni reel'de görmemiş hiçbir şekilde oturup bir kahve dahi içmemiş tanışma tenezzülünde bulunmamış ama arada cinsel ilişkileri konusu geçmiş ve sen de istemediğini söylemişsin Ya arkadaşım Sence bu ilişki mantıklı mı bu adama sen desen ki hafta sonu veya yarın gel seninle birlikte olmak istiyorum desen adam bu lafı duyduğun anda bugün koşarak oraya gelmeye çalışacak
gizlikten cıkar mısın sana tüm samımıyetımle duzgunce anlatmak ıstıyorum gercekten bır akıla ıhtoıyacım var
tamam
Bence cevrenden bulsan daha iyi olur.
Uzak mesafeli ilişkiler sağlıklı değil dır özellikle bu zamanda.. bence seni oyalıyor. 3 ay da seni en az 1 defa görebilir di isteseydi.
Cevap
7Cevap
İstanbul Eskişehir arası çok büyük bir mesafe değil yürüyerek bile gelse 3 ay içinde defalarca gelirdi. 👍 Oyalıyor olabilir.
Benim tahminim ayak yapıyor sana oyalıyor seni yinede sen daha iyi bilirsin
Valla gelecek olan her türlü gelir oyalıyor bence
ahir zaman içinde olmalıdır azizim
Görüşme zamanınız geçmiş.
1 sene
Istedigin zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?