Eve davet edenden olur mu?
1 aydır konuşuyoruz bana gel pizza yiyip film izleriz diyor sizce bu çocuktan olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eve davet edenden olur mu?
1 aydır konuşuyoruz bana gel pizza yiyip film izleriz diyor sizce bu çocuktan olur mu?
Hayır olmaz güvenmeyin. çünkü erkeklerin tek amacı bellidir bu yüzden de kendinizi güvene alın ev de buluşmayın. bazı kızların da erkekleri savunması beni deli ediyor. sonra neden kötülük gördük diyorlar. güvenmeyin işte
1. evlenmeden olmazcıysan o evde işin yok ve olmaz.
2. Evlenmeden no problem ise yani bu ihtimali göze alarak evine gidebilirsin. Dediği gibi pizza film olur. Ama gece sonunda bi beklentisi vardır mutlaka.. Beklentiyi alınca sen eski sen olmayabilirsin gözünde.. dikkat et
Açıkçası evine davet eden birinden olmaz yani evli olmadığım birisini eve çağırmayı doğru bulmuyorum tabii herkesin kendi hayatı sizin de kendi tercihiniz bu benim tercihim
Cevap
22Cevap
Olur ya da olmaz sadece bundan anlaşılmaz ama daha 1 ay olmuşken eve davet etmesi çokta olmamış. Gidip gitmemek sana kalmış.
İnsanın karakteri yoklukta belli olur. Hayır dediğinde de seni öyle kabul eden adam kaliteli bir adamdır. Ayrılırken kadına "yolun açık olsun" diyen bağırıp çağırmayan küfürler etmeyen adam kaliteli adamdır.
Samimiyetine dayanarak demiş de olabilir. Seninle bir şeyler paylaşmak istiyor da olabilir.
Seni denemek için de yapmış olabilir. Evime gelmiyorsa bu kız evlenilecek kızdır gibi bir şey düşünüyor olabilir
Hayır seven insan evliliği bekler hemen istemez
Bir de o 9 erkek erkek oluru işaretlemiş abazalar sizi
Hahahaj
Ksdkdk aynen oyle
aşko akıl var mantık var anlayamadın mı gerçekten yoksa kendini eve gitsem bie şey olmaz diye kandırıyor musun beleş ayağına * seni işte kendini tatmin edecek film ayağına
Genel anlamda ondan nasıl bir enerji aldığına göre hem olur hem olmaz. Güvenini sarsan herhangi bir davranışı oldu mu?
evet
O zaman olmaz
Artık şu ev olayını aşsanız. Tamam 1 ay erken belki biraz daha tanı ama ilerleyen dönemlerde de gitmekten korkma yani ne yapabilir ki sana.
Malum işi yapmak için bunu söylediğini bil. istiyorsan git devam et. ama sevgili değilseniz ciddi olmazsınız. fb ye kayar bu iş
ne var bunda pizza film sonrası seni eve bırakır sanırım :D
4 duvar arasında işler dışarıdaki gibi olmuyor maalesef
Yıllar önce de aynı taktiği izlerdik. Sonrasında yakınlaşma planı da var.
piizzdan sonra seni de yer ve çok da güzle olur
Olmazama sen bilirsin,
Bir ay olmuş. Hazır hissediyorsan olur.
İlk. goruste mi
1 aylık ilişki erken..
Tabi herkes kendi meşrebine göre 😊
Olur niye olmasın tabi aklından başka şeyler geçmiyorsa
Olmaz
Neden olmasın ki
Misafirperver işte
Olmaz
Oluyor