Sevgilimle ayrılalı 1 ay oldu ama arkdaş kaldık severek ayrıldık birbirimizde hep konuştuk nasılsın falan gibisinden. 1 hafta falan konuşmadık o da yazmadı bende yazmadım sonra dün bir anda beni takip ve takipçilerden çıkarmış. Ama en yakın arkadaşı hâlâ beni takip ediyor. Arkadaşından öğrendiğim kadarıyla da mesajlarımızı falan silmemiş amacı ne anlayamadım. Unutmaya mı çalışıyor beni?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben ona devamlı iltifat ederdim devamlı ama oysa çok odundu sevgisini hissederdim ama yine de neyse sonunda herşeye rağmen 2 yıllık sevgilim beni 15 gün önce bi anda terk etti. ben ona en iyisiydim. istediği her şeyi yapardım. doğum günün bile 3 gün 3 gece kutlamıştım. hediyeler sınırsız. çok mutluyduk bi anda terk etti. asla bitmez diyordum. asla hak etmedim. ne aldattım ne yalan söyledim. herşeyi önüne sermiştim ve yaza girdik aile evlerine geldik üniversitede bana muhtaçtı binevi ve bu yüzden beni cepte gördü okul açılınca bana dönecek belki de. neyse beni 10 gün önce takipten çıktı herkes ona küstü herkes de onu çıkardı. dün de birisisiyle buluştuğunu flörtleştiğini öğrendik. hırsımdan öfkemden üzüntümden deliye dönmüş haldeyim. tek isteğim bana köpek gibi pişman olup dönmesi. asla kabul etmek istemiyorum ama bi o kadar da özledim. çok seviyorum hala. ben bugün ve her gün rüyamda gördüm. o ise başkasına belki de gece iyi geceler diyip sabah onunla günaydınlaşıyor. delirmek üzeriyim artık ben kafayı yedim yicem böyle bir midesliğie mi yanayım yaptıklarıma mı emeğime mi kısacası ayrılık gidene her zaman kolay kalana her zaman çok zor sence benimkinin amacı ney ben napayım?
Şimdi sizin ilişki de ben şöyle düşünüyorum. Bir anda eğer bir kız senden ayrılıyorsa senle sevgiliyken konuştuğu birisi vardır. Ve sizin ilişki de şöyle bir şey var sen onu hep alttan almışsın yani biraz havalandırmışsın. Bu yüzden senden sıkılmış ve ayrılmış cepte görmek değil aslında bu , seni cepte görse emin ol 2 yıl senle konuşmaya devam etmezdi tek hatanda senden ayrılırdı ama engllemez çıkarmazdı ve arada sana yazardı arkadaş gibi ama bu kız sizi tamamen bitirmiş. Geri döner mi bilemem ama ayrılır ayrılmaz yeni ilişkiye başlamışsa ben pek dönme umudu görmüyorum. Kızlar çünkü birini sildiği an tam siler sizden sıkılmış ve başkasına gitmiş. Kısacası siz ona fazla değer vermişsiniz ve bunu kullanmış. Size tavsiyem yazmayın görüşmeyin bir şey olmamış gibi devam edin sizi öyle gördükçe sinirlenip size yazacaktır.
geçen senede böyle bir şey yaşadık at gibi gitti 2.5 ay sonra it gibi döndü bende onu affettim üzerinden tam 1 yıl geçti gerçekten çok mutluydu mutluydum mutluyduk. bidaha affetmeyi asla düşünmüyorum. ama büyük de konuşmayı sevmem. ama gelirse artık ona asla eskisi gibi olmam. hayatıma devam edeğim ben yeni birisini hayatıma şu an almak istemiyorum. çünkü hala çok seviyorum ve unutmadan yeni birisini bulmak bilmiyorum mide bulandırıcı. şu an o Ankara'da ben antalya. aile evinde. bi ihtiycı yok beni aramaz pek ama üniversiteye gelince beni çok arayacak ve bana geri dönecek diye hissediyorum. peki başka tavsiyen var mı dır?
Yok. Senin bana tavsiyen var mı?
seviyorsan hala pişmansan yaz. en azından yüzleşirsiniz bence. kaybetmezsin bişi. ben bana yazması için herşeyimi verirdim...
Benim pişman olacağım konu yok ki o ayrılmak istedi çok yoğunum falan dedi. Arkadaş olarak konuşmaya devam etti ama dün işte bir anda her yerden çıkardı ona ulaşmamı engelledi. En yakın arkadaşıyla hala görüşüyoruz ama onun hakkında herhangi bir şey sormuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
ben sen ayrıldın sanıyorum sorry. dediğim gibi eğer içinde kalmasın istiyorsan yaz derim. ama bana herkesin söylediği bir laf var at gibi giden it gibi döner. hakkımda hayırlısı deyip yoluma bakmaya çlaışıyorum. evet acı çekioruz zor oluyor ama emin ol giden gittiğine yanmalı. ama bence yazma içimde kalmasın diyorsan yaz bilemedim :))
1 haftadan beri yazmıyorum zatn yazmayı da düşünmüyorum arkadaşına sormayı düşünüyorum sadece ama o da söyler ve eski sevgilim şey düşünür hala beni seviyor falan bunu da düşünmesini istemiyorum ama arkadaşına onu da sormazsam meraktan çatlarım ne yapacağımı bilmiyorum wqlwkqlwq
bence takmamaya çalış emin ol bende çatlıyorum sanırım başkasını buldu sslerini gördüm adını biiyoruz ama çocukla benim ki instada takipleşmio kız arkadaşalarım stalkta takiptee djdjjd ama açık olayım çatlicam gerekirse meraktn üzüntüden ölücem asla yazmıcam aramıcam bence sende öyle yap...
Sen en azından ss gördün hani unutabilirsin ama ben başkasıyla sevgili mi onu bile bilmiyorum bir anda çıkarması falan çok garip ona yazmam zatn ama arkadaşına yazmayı düşünüyorum fakat ona anlatmasından korkuyorum wqlwkqlwqk
NEEEETTTTTTTT ANLATIRRRRRRR bence onunla konuşma zaten aklında sen varsan o sana yakın arkadaşı ile haber salar
İşte anlamadığım da bu. Hani biz ayrıldık arkadaşı neden hala beni takip ediyor? Bitmiş bir ilşki varsa şahsen ben arkadaşı olarak çıkartırdım çünkü başka ortak iletişimimiz yok
arkadaş her zaman stalk aracıdır sevse de sevmese de stalk ettirir takılma buna bu kadar bence
Aman bilmiyorm ya zamana bırakalım en iyisi her şeyi
sen beni takip etsene dertleşmeye ihtiyacım var sdjfjdsfds
Ettim
Yeni sevgilisi bütün kızları takipten çık taam mı demiştir. 😂
Yeni sevgilisi olsa arkadaşı beni çıkarırdı ki 😂
Ne alaka sizin aranızdaki olaydan adama ne niye seni çıkartsın.
Ama hesabında zatn 3 kız vardı ben, arkadaşı ve kardeşinin sevgilisi. Sadece beni çıkarması saçma değil mi? Sevgilisi olsa hepsini çıkart derdi bence. Bir de arkadaşıyla fazla samimi değildik yani sadece sevgilimden sebep konuşuyorduk konuşacak konu kalmadı çıkarması gerekmez miydi?
Sormuştur bu kim diye ex im demiştir.
Çabuk sil onu demiştir o vakit. 😂
üzdün şu an beni 😂
Gerçekler acıdır.
Geçmişi bırak kendine next bul kardeşim. Buda boş çıktı de dolu çıkana kadar. Kapakları açmaya devam et 👍 illaki sana uyan birisi vardır şu dünya üzerinde.
haklısın teşekkür ederim cevapladığın için
Ne demek salık vermek bizim işimiz. Ne zaman başınız sıkışırsa bekleriz efem. 🤭