Kimler aldatır güzel bir soru şöyle soylim. Karakter mevzusuna girmek istemiyorum herkesin belli başlı bir karakteri var ilişkiler aldatma seviyesi ya ciddi ilişkilerde ya da orta düzeyli ilişkilerde yaşanıyor genellikle buda sorumluluk sahibi olmak istemeyen insanlardan kaynaklanıyor söylediğin şey eziklik konusuna gelince ezik olan biri nasıl aldatsin :) kızlarda da aynı durum yani işin kısacası su şekilde sahip olmak istiyorsan önce ait olmayı öğreneceksin durum net bir şekilde bundan ibaret 😊😊
Aldatmak nedir biliyor musun sadece fiziksel olarak değildir bir başkasıyla bileyken aklından başka şeyler geçiyorsa bile aldatmaktır aldatmak seni seven birisi varken bir başkasına parmağının gitmesidir canını çok yakar aynanın karşısına geçip vicdanın rahat mı acaba diye sorgulamasını çok isterim
Aldatmak karaktersizliktir yani uzun uzun konuşmaya bile gerek yok bu konuyu aldatan insan gerçekten sevmiyordur. kimler aldatır dersek de hayatında sevgi görmemiş ya da sürekli narsist olan yani kendini düşünen karşısında ki kişiyi sevmeyenler aldatır işte. buna da kısaca karaktersizlik diyoruz
Bana göre aldatmak karaktersizliğin en büyük hareketidir aldatan insan karşındakini aldattığını düşünse bile aslında kendini aldatiyordur kendi kalbine beynine tenine ihanet ediyordur ve haketmeyen insanlar hep aldatılır
Bana göre aldatmak sadece duygusal ilişkiler için geçerli değildir yaptığı ihanete göre bir arkadaşın ya da bir akrabanın kişiyi aldatması çok mümkündür. Aldatmak sadece bir erkeğin ya da bir kadının karşı cinsten yatağa girmesi anlamına gelmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler aldatir. Kadınlar bunun iki katı aldatır. Kanıtı da şudur: adamın parası biter, kadın adamı çözmeye başlar ve sıkılır yeni limanlar arar.
Sadece kadınlar şeytan oldukları için yakalanmaz erkekler yakalanır. Ve hiçbir kadınla tartışmaya girilmez, hele ki bu söylediğim şeylerden. Çünkü "ben öyle değilim" diyemez hiçbir kadın "erkekler de böyle" der işin içinden çıkar.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler daha fazla aldatır. Baksana evli olan erkekler bile kendi çocuğu yaşındaki kızlara asılıyor.
Bana göre aldatmak 10 kelimeden 5 i yalansa ve tabiki karşı cinsle cinsel şeyler yaşaması karşı cinsle benden habersiz gizli konuşması ne konuştukları önemli tabi burada güveniyorsam konuşsun ama ben okumalıyım
yalan aldatmadır gizli saklı şeyler aldatmadır illa gidip biriyle olamsına gerek yok yani sosyal medyada karı kızın resmini beğenmek mikro aldatmadır mesela laf olsun diye ilişkiye devam etmek aldatmadır
Kendini bulamamış kendine güveni olmayan bir şeyleri kanıtlama ihtiyacı hisseden bencil egoist karakter yoksunu kimseye en başta da kendine saygısı olmayan insanlar aldatır
Birine umut verip baska biri ile konuşmussan ve bunun daha ileri seviyiesini yapmissan aldatmissin demektir. Aldatmak (yanıltmak , fake atmak, yalan söylemek, taklaya getirmek).