Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmayı keseyim mi sizce çocukla
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım 🥳🥳
arkadaslar yaklaşık 2hafta ya da daha fazla bı suredir tanışıyoruz sevgili gibiyiz. Birkaç gün önce bana dedi ki "ses kaydı at birini işletiyorum kız sesi lazım" bende attım. Bugün de bana dedi ki "bu adamdan para koparacam müsait olunca arayacam seni konferans yapalım sen konuş bu adamla para koparacaz beraber harcayalim "falan dedi. Sizce ne yapmalıyım sevdigini hissediyorum aslında ama yani değişik geliyor bana daha önce böyle şeyler hiç yapmadım. Sizce neden böyle yapıyor ve beni seviyor mu seven insan sevgilisine bunları yaptırir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bi adam sevdigi kadini para kazanmak icin dahi olsa bir erkekle konusmasini istemez
Doğru söylüyorsun aslında ama işte dedi ki parasını alırız berbaer yeriz falan ben onda da değişik hissettim haram mal yemekten çok korkarım galiba yapmayacagimi soyleyecem
Yani para ona gore sana olan hislerinden dahami kuvvetli
Haklısın aslında öyleymiş demek ki
Sence konuşmayı da keseyim mi birkaç gün sonra da bulusacaktik
Tabiki kes. Sen ona boyle bi teklifle gelsen bile kavga edip ortaligi yikmasi lszimdi sana boyle geliyor. Kes gitsin
Cookk haklısın diğer konuştuğum insanlar hiç böyle değildi bide normal şartlar altında buna ben bakmam bile de işte sanki hoslanmistim da beni kullandı. Hatta ona birkaç kez foto da atmıştım (açık saçık değil normal yüzümü yanlış anlaşılmasın) onları bile belki bu isletecegimiz adama atmıştır offff🤦
Zararin neresinden donersen kârdir gorusme
Haklısın 🙂
Senin aklın başında mı? O bir p3zo oluyor sen ise ortam kızı bide para için, bunu para için yapanlara ne deniyor biliyorsun dimi
Haklısın ya valla iste derin dusunemedim hafif bı saflik bı apt*llik var bende karsimdakini de kendim gibi goruyorum
Bir an önce kurtul bu halden, aklını başına al lütfen
Haklısın konuşmayı keseyim mi sence birkaç gün sonra da bulusacaktik
Seni şey yerine koyan bir insanı hayatında tutmayı düşünüyorsan ben bir şey demiyorum. Yarın öbür gün biri gelip sana fiyatını söyle derse şaşırma ama
Haklısın kesecem konuşmayı çok teşekkür ederim 🙏
Bana teşekkür etme kendine iyi davran bu kÂfi, biraz da seçici ol böyle durumlara karşı nacizane önerim.
Çok sağol 🙂 doğru diyorsun
Belli ki saf ve temiz birisin. Başkasının iyiliğini istemekten daha fazla kendi iyiliğini ister misin artık lütfen rica ediyorum nolursun. Benim çok bişey yaptığım yok :)
Valla hem safim hemde s*lak biri olduğumu öğrendim sende gözümü actin bı nevi. Coook teşekkür ediyorum sana da. Allah bizi iyi insanlarla karsilastirsin
Böyle dönemlerimiz oluyor hepimizin maalesef ki... "Coook teşekkür ediyorum sana da." İnadına mı yapıyorsun :D En büyük en güzel teşekkür kendine çok çok iyi bakman diyorum da bak ben Trabzonliyim ha :D Amin inşallah
Baş tacisin 👑. Umarım iyi insanlarla Allah karsilastirsin seni
Aminnn seni çok çok çok daha iyi insanlarla karşılaştırsın :) Kendin içinde çokça dua et, çalışıyorum dua edemiyorum şimdi :D
😂 tamam ben ederim yerine görüşmek üzere kolay gelsin👋👋
Allah kabul etsin. Bir gün karşılaşırsak yine böyle şeyler görmek istemiyorum senden haberin olsun :D
Yok asla burnum yandı artık benim alacağım dersi aldım 😂
Ben bile sinirlendiğim için bana yakışmayan bir yorum yaptım. Temennim o dersi unutmaman yönünde :D
Yok yorumun iyiydi gayet ya. Bu dersi unutmam artık kolay kolay🙏
Bu hitap şekli hiç ben değilim de sinirlenince oluyor. Umarım bundan sonra hiç böyle bir hitapla veya durumla muhatap olmazsın. Ne kadar ortalıkta çok dolanıp normalleştirilse de güzel bir hal değil ki senin saf ve temiz düşündüğün bir yerde hiç olmamalı, bu da kendi değerini bilmeni gerektirir.
Umarım inşallah🙏
O emojiyi yapamıyorum bilgisayardan bende ondan diyim :D
😂🙂
Telefona da bakamıyorum. Arada bir iki bana da dua et bayrama sağ salim girelim :D
Olur tabi ederim🙂
Allah razı olsun :)
Sendende🙂
Amin :)
Güncellemene istinaden geçmiş olsun ve çok şükür diyeyim :)
Evet valla üstümden bı ağırlık kalktı
Kötü bir hale düşmeden bu soruyu sorduğun için ben mutluyum şahsen
Bende çok 🙂
Bitirmek isteyince saçma sapan bir şeyle karşılaşmadın dimi
Yok ya sesi çıkmadı onun zaten bişey yapamaz 😂
Saçma sapan şeyler gördüğümüz için insan bi tedirgin oluyor
Doğrudur 🙂
İyiysen sorun yoktur 🙂
Ciddi misin sen ya troll olmadığını varsayarak yazacam, enişteye desem ki yengeyi bana 2 saatliğine ver al şu kadar para desem verir seni bana ahjfhahs sencede sıkıntılı değil mi bu durum
İşte galiba sıkıntılı canım gibiyim valla bende normal bişey sandım :/
Niye canım yazmış s*lak olacaktı aslında😂
Uzaklaş bence kuzum
İyi yapmışsın bir daha böyle insanları bulma sen, ben olsam kıskanırım zaten böyle bişey istemem bile 😂
Yani erkek olan adam olan kıskanır zaten de bundan bı cacık olmaz
Acaba nasıl birini kaçırmış oldu bu hamlesiyle ,
sevmiyor bu kadar kısa sürede hiç bi erkekte sevmez en az 3 ay olmalı
Olabilir
seni kullanmaya çalışmış ayrılman iyi olmuş sakın dönmeye kalkma
Tek diyebileceğim bu adam pek tekin biri değil
O seni sevmiyor kullanıyor gözünü aç
Biraz
Ya galiba ben çok saf biriyim
Alınma ama öylesin
Adam uyanık çıkarda sizi dava ederse?
Eder mi eder şimdi bu da bı nevi dolandırıcılık aslında
Evet aynı zamanda sevgilin seni kullanmış olacak.
sonrada bunla yat diyecek :)
Başta sanki bana normal bir şey istedi gibi geldi de sizler böyle deyince anladım az çok normal olmadığını
dikkt et kendine hic bulasma. bu ise
Haklısın:/
tpedrmsn mj bisler isterim sormsk
Ne soracaksan burdan sor
yok sagol kalsin
Hic bulasma başına is alma
Bulaşma bırak
Haklısın çok beynim yanmış benim
canım mısın
Evet biraz öyleyim