Aşk İlişkileri Erkekler, soğduğunuz kızdan yatak teklifi alsanız kabul eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soğumak derken; her türlü hakaret saygısızlık, yüzüne karşı bağırma, karşında biraz delirme gibi. Evet merak ediyorum ne yapardınız.. Güncellemeler+1 yıl Konuşmak dahi istemedi :/// Erkekler, soğduğunuz kızdan yatak teklifi alsanız kabul eder misiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. öyle yapılan birine yatak teklifi yapılırsa ya kabul etmez, kabul etmişse de intikam için kabul eder... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bunlar bunun için ölürler bile ne diyorsun 😃 her türlü kabul ederler 1 0 Yorumla
kuyuyataşşatandeli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Soğuma değil ki bu sinirle hareket ediliş bilmiyorum kabul ederim sevdiğim kadın hala çünkü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir, denesem mi şansımı? Yorumla kuyuyataşşatandeli +1 yıl Dene en fazla reddeder Yorumla
omer_r Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben yinede o anki sinire bağlardim kabul ederdim. 1 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hakaret ediyosa bu karsiliklidir o yuzden edebilirdim 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bende bitmiş ve silmişsem o kişiyi benim için önemsiz. 1 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sen eder misin hoşlanmadığın erkek seninle yatmak istersen ne dersin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmem tabi ki Yorumla Soran +1 yıl Ama çok birlikte oldunuz 6 yıldır tanisiyorsunuz Yorumla paranox_s +1 yıl peki çok hoşuna gitse Yorumla paranox_s +1 yıl o zaman olur derim. Yorumla Soran +1 yıl Şansımı deneyeceğim Yorumla paranox_s +1 yıl yani ne yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmese de güzel bir şekilde bitireceğim en son çok büyük kavga ettik ve özür dileme en azından güzel bitirme fırsatı bulamadım. Hem wpden engellememis beni rehberinde ekliyim hala Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mikerler mikerler zaten tüm arama bu yönde sen ne olacağını bekliyorsun sorması ayıptır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne güzel işte bütün siniri çıkarma fırsatı kemiklerini kırardım 🤣🤣 1 0 Yorumla
öylesine57 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kabul etseler ne yazar birlikte olunva tekrar isinip asikmo olacaklar 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum zannetmiyorum 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. kendine saygısı olan biri yapmaz 1 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Dalga geçerim tabiki de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok birlikte oldunuz 5-6 yıldır tanisiyorsunuz. Yorumla Gündoğumuxxxl +1 yıl Olsun ne olursa olsun farketmiyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Gündoğumuxxxl +1 yıl 😊 Yorumla
moongirlll55 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Ay kabul edenler olur abazan bunlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deli olduğunu düşünüp avukatıma verirdim. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Veremiyorsun, çok gizli bir gecmisiniz var? Yorumla Soran +1 yıl Desem mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlarınız kaç? Yorumla Soran +1 yıl Ben 23 o 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abazan ise olursa seninle. Ben şahsen kötü geçmiş varsa uzak dururdum. Yorumla Soran +1 yıl Ama çok birlikte oldunuz Cok anılarınız var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadına bakmış tadın çok güzel ise yine bakmak isteyebilir. Yorumla Soran +1 yıl 6 yıldır tanıyorsun beni Yorumla Soran +1 yıl Yazsam mi ne diyorsu hem wpden engellememis beni rehberinde ekliyim hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstiyorsun onu bence durma yaz gitsin. 6 yıldır tanıyor ama tadın damağında kalmış mı? Yorumla Soran +1 yıl İstemese de güzel bir şekilde bitirmek istiyorum sadece.. Yorumla Soran +1 yıl Benim için çok özel birisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kim ne derse desin ona ulaşacaksın zaten. Git ona. Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım. Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. asla 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
öyle yapılan birine yatak teklifi yapılırsa ya kabul etmez, kabul etmişse de intikam için kabul eder...
Mantıklı
Bunlar bunun için ölürler bile ne diyorsun 😃 her türlü kabul ederler
Soğuma değil ki bu sinirle hareket ediliş bilmiyorum kabul ederim sevdiğim kadın hala çünkü
Olabilir, denesem mi şansımı?
Dene en fazla reddeder
Ben yinede o anki sinire bağlardim kabul ederdim.
Hakaret ediyosa bu karsiliklidir o yuzden edebilirdim
Bende bitmiş ve silmişsem o kişiyi benim için önemsiz.
Sen eder misin hoşlanmadığın erkek seninle yatmak istersen ne dersin
Kabul etmem tabi ki
Ama çok birlikte oldunuz 6 yıldır tanisiyorsunuz
peki çok hoşuna gitse
o zaman olur derim.
Şansımı deneyeceğim
yani ne yapacaksın
Kabul etmese de güzel bir şekilde bitireceğim en son çok büyük kavga ettik ve özür dileme en azından güzel bitirme fırsatı bulamadım. Hem wpden engellememis beni rehberinde ekliyim hala
Mikerler mikerler zaten tüm arama bu yönde sen ne olacağını bekliyorsun sorması ayıptır.
Ne güzel işte bütün siniri çıkarma fırsatı kemiklerini kırardım 🤣🤣
Kabul etseler ne yazar birlikte olunva tekrar isinip asikmo olacaklar
Bilmiyorum zannetmiyorum
kendine saygısı olan biri yapmaz
Dalga geçerim tabiki de
Ama çok birlikte oldunuz 5-6 yıldır tanisiyorsunuz.
Olsun ne olursa olsun farketmiyor
Anladım
😊
Ay kabul edenler olur abazan bunlar
Deli olduğunu düşünüp avukatıma verirdim.
Veremiyorsun, çok gizli bir gecmisiniz var?
Desem mi sence?
Yaşlarınız kaç?
Ben 23 o 30
Abazan ise olursa seninle. Ben şahsen kötü geçmiş varsa uzak dururdum.
Ama çok birlikte oldunuz Cok anılarınız var
Tadına bakmış tadın çok güzel ise yine bakmak isteyebilir.
6 yıldır tanıyorsun beni
Yazsam mi ne diyorsu hem wpden engellememis beni rehberinde ekliyim hala
İstiyorsun onu bence durma yaz gitsin. 6 yıldır tanıyor ama tadın damağında kalmış mı?
İstemese de güzel bir şekilde bitirmek istiyorum sadece..
Benim için çok özel birisi
Sana kim ne derse desin ona ulaşacaksın zaten. Git ona.
Tamam
Hadi bakalım.
Hayır
asla
Etmem
Evett