gördüğünüz gibi takıntılı bir manyak konuşmak istemediğimi ve arkadaş olarak gördüğümü söylediğim için beni rezil edecek miş💅ufak kriz geçirmeler falan

gördüğünüz gibi takıntılı bir manyak konuşmak istemediğimi ve arkadaş olarak gördüğümü söylediğim için beni rezil edecek miş💅ufak kriz geçirmeler falan

Kusura bakma da senin hatan. Şimdi bilmeden konuşuyorsun falan diyeceksin bana ama saçma sapan insanlara yüz verdiğinden ötürü oluyor bu. Bu aptalın ilk mesajına dönüş yapmasaydın olay buraya varmazdı. Veya böyle birinin olmasından mutluluk duyuyorsundur ondan cevap vermişsindir emin değilim. Ama kendine saygılı olmak istiyorsan psikolojini bozacak veya işsiz güçsüz insanlardan uzak durmanı temenni ederim. Şahsen ben öyle yapıyorum. Etrafımda enerjimi tüketecek ve cahil insanlar bulundurmuyorum. Sana da tavsiye ederim.
yav dsjhfjsd zaten önceden arkadasimdi real den knk sonra benden hoslandigini söylemeye basladi ve ben de arkadas olarak gördügümü söyledim ayrica engelledim de :DD bu kacinci hesabi sen biliyon mu hani insan bi yerden sonra rahatsiz olur normal yanii
Öyleyse taciz suçu işte. Bildirmekten başka bir şey yapamazsın.
Cevap
6Cevap
Edildim evet ama bu kadar hafif değildi 😅 Ellerinde bir şey olmayınca takmamak lazım, konuşup konuşup gidiyorlar
aynen öyle
Hayatım tehdit edilmekle geçiyor.. Bir pok yapamaz. Havlayan köpekten korkma.
Numarasını yolla bu çocuğun aldirtalim
numarami vermedim cok sükür
Hangi iletisim kanalindan tehdit ediyor seni
Instagram knk
Çocuğun instagram adresini yaz buraya. Hackleyip tehdit yagdiralim:)
Çok edildim. Ölümle bile. Herkesin aklının çıktığı kişiler tarafından. Benim tavrım ise anca gülümsemeydi 😏 ya da yapmazsan...
Rezil edecek malzemesi mi varmış
yok be ben de anlamadim ki slk iste
Tama sen kaç😂😂😂😂😂😂
kaciyom kaciyom :D
Yiyen varsa buyursun 😂
Coook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?