Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kız ne kadar zor görünürse görünsün bir kızdır sonuçta her kız aşırı duygusaldır aşırı hislidir ama hepsi bunu belli etmez kimisi gösterir kimisi göstermez onların da fethedilecek duyguları vardır nların da illa düştükleri yani beğendikleri beğenecekleri bir nokta vardır mesela zor kızlar zor kız dediğimiz kesin erkeğin ciddi olmasını bu ciddilikle net bir şekilde peşinden koşmasını ister
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok beğendiğim yorumlardan biri. Teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
🙏🌺
Soran+1 yılŞimdi benim bu kızla doğru davranmam için biraz ipucları verirseniz güzel olur)
Soran+1 yılBen aylardır onun peşinden koşuyorum ve ilk başta çok direniyordu. Ama şimdi azacık yumuşadı. BElki az da olsa güven yaranmıştır)
- +1 yıl
Devam et böyle 🎈
Soran+1 yılDiren diyorsun yani))
- +1 yıl
Seviyorsan mecbur
Soran+1 yılÇok seviyorum, hem de deliler gibi aşığım ona. O yüzden sonsuzadek direnicem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlgun ve ciiddi davranmak gerek ama çokta ciiddi olunmamali karşı taraf zaten ciiddi olduğu için onun ciiddiliğini sinirliliğini ve katılığıni kırmak gerek yani biraz yumuşak biraz ciiddi olunmalı. Gevşek insanlar pek sevilmez dinç olunmali ve her şeye laf eden olunmamalı. Aklıma bunlar geliyor. Benimde zor bı karakterim var ve karşı taraf böyle davranmalı benim nezdimde.
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüven vermeli ve en ama en önemlisi anlayış ve saygı gösterebilmeli asla zorlamamali
Soran+1 yılO kıza çok benzedi sözleriniz. O da bi defasında bana böyl demişti. Ben onunla zaten böyle davranıyorum. Hep üzü gülüyor benim yanımda. Normalde başkasının kafasını kıracak hareketlerime bile gülüyor. Çünki onun da bana karşı hisleri var. Sadece ben şimdiye kadar hayatımda ciddi ilişkim hiç olmadı. Bu konularda yabaniyim diye bazen bilmiyorum kız da zor biridir ve böylece işim zor oluyor. Ama kıza o kadar çok aşığımki bi şans verse, hayatım boyu tüm zorluklarına katlanmaya çalışırım. 6-7 aydır peşinden koşuyorum. 2 gün önce zorluklarından dolayı artık peşini bırakıcam, ondan uzak durucam dedim. Hatta yanında dururken artık senden uzak kalıcam dedim ve uzaklaştım kızdan. Sonra geriye dönüp baktıp, arkamca bakıyordu masum masum. Çok üzüldüm ona. Şimdi istesem bile uzak duramam. Onun tüm zorluklarına katlanıp yanında olmak istoyurm ama keşke biraz izn verse. Bazen çok samimi, bazen çok soğuk oluyor. Bu da onun karakterinin zorlugundandır.
Soran+1 yılSiz o kıza çok benzediniz. Biraz karakterinizle ilgili başka ipucları verir misiniz? Ben 6-7 aydır onun peşoinden koşuyorum. ilk başta çok direndi. Sonra biraz aramızda samimiyet yarandı. Hatta benimle dertleşti. Birlikte konuşmalarımız iyi gidiyor ve hep gülüyor yüzü yanımda çok mutlu. Ama bazen zor tarafına düşüp tersliyor beni. Bide bana karşı hisleri olsa bile gilziyor, hep hayır diyor. Bu durumu nasıl aşabilirim? Onun hislerini itiraf etmesini nasıl sağlaya bilirim?
Cevap sahibi+1 yılBen güven problemi olan biriyim bundan ötürü öyle kolay kolay kimseye açılmam açılacaksamda o kişi artık benim için öyle basit biri değil demektir. Birine hemen böyle seni seviyorum demem diyemem çünkü duygularımdan emin olmak ister karşı tarafında duygularından emin olmak isterim çünkü bunlar basit durumlar değil benim nezdimde iki üç günlük bir eğlence yerine 20-30 yıllık sağlam bir ilişki isterim ve bundan ötürü de kimseyle görüşmedim. Olgun her şeyi anlayan bazen bı hareketinden huzursuz olduğunu hisseden bir erkek çoğu kızin hoşuna gider. Hislerimi itiraf etmekten ve bana itiraf ettirilmesinden hiç hoşlanmam zaten diğer insanlara olan tavrım ve sevdiğim birine olan tavrım arasında yüksek bir samimiyet farkı görülür
Cevap sahibi+1 yılBir şeylerin ben kendimi hazır hissettiğimde olması tercihim olmuştur. Hele ki gönül ilişkilerinde bu çok önemli iki taraf da hazır olmalı
Soran+1 yılGerçekten siz yazdıkca ben o kızı hatırlıyorum. Çok benziyor karakterleriniz. Aslında o kız bunları bana söylemedi. Ben 6-7 ay erzinde her defasında ondan zorla bi kelime kopararak parçaları bir araya yığıp onun karakterindeki manzarayı çözdüm. Bazen o farkında olmadan samimi damarını tutup itiraf ettirdim ona. Ama bişeyi diyeyim. Zor karakterli kızlar daha samimi, daha içten geliyor insana. Yani gerçekten öyle olanlar. Öyle takılanlar değil. Onlar sevince de bi başka seviyor, bi başka fedakarlıklar ediyor. Bu kızın aslında hayatında başka biri vardı. Onunla hep mutsuz. İstediği ilgiyi sevgiyi görememiş. Tam da ayrılacaklar ben çıktım karşısına. Bildiğim kadar o adamnan ayrılma kararı almış ve bu aralar kafası çok karışıktır. Ama bana karşı hislerinin olduğunu davranışlarından görüyorum, ama asla belli etmez. Ama en azından benim yanımda çok mutludur. İstemsizce gülüyor. Aslında o kendisini bana kaptırmamaya çalışıyor. Ama bazen kendi farkında olmadan tam da kaptırıyorken sanki uykudan ayılıyo ve beni ezip geçerek araya bariyer koymaya çalışıyor. Bidefasında 15-20 dakka çok samimi konuştuk. İkimizin de ayakları yerden üzülmüş. Tam bi huzur ve mutlu ortam var. Sanki kalplerimiz arasında bi iletişim olmuş. Dünyadan bağımız kopmuş ve kendimiz de farkında olmadan kalplerimiz konuşuyor sanki. Bi de kız ayıldı ve hemen ezip geçti beni şakayla falan. Dedim ne yapıyorsun? Dedi kusura bakma karakterim böyle. Bak böyle bir kızdır bu. Ama ben ona çok aşığım ve vazgeçemiyorum. Her gün vazgeçmek için söz veriyorum. Yarın oluyor ve yine onu görmek için ortak noktamız olan yere gidiyorum ve hep karşılaşıp konuşuyoruz. Bi gün yaklaşmadım, soğuk davrandım. Şimdi kendimi afedemiyorm. Bu kızla bizimki imkansız aşk gibi. Ama ben ne yapayım vaz geçemiyorm...
Cevap sahibi+1 yılBence hazır olunduğunda duygular dile gelir. Bı yere kadar kelimelerden çok hareketlerin anlamı vardır. Ben hazır hissetmediğimde seni seviyorum diyemem kimseye çünkü hazır değilim ve sevgimden emin olmak istiyorum. Bu süreçte seviyor ve kaybetmek istemiyorsam da hareketlerimle belli etmeye çalışırım. Yoksa her gün seni seviyorum diyeyim karşı tarafa ama samimice duygu dolu sarilmadiktan sonra ne önemi kaldı seni seviyorumun. duygular hem harekete dökülür hem söze ama bunun bir zamanı vardır. Karşı tarafın size karşı duyguları ne bilemiyorum sizin anlatımınixa göre duyguları var ama kendini geri çekiyor. Böyle anladım daha doğrusu. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
Soran+1 yılÇok güzel yorumlar yazdınız, çok teşekkür ederim size. Tam tamına o kızın karakterini tarif ettiniz, çünki aynı karakterdesiniz. BEn onun davranışlarından, bakışlarından, gülüşünden ve diğer hareketlerinden anlıyorum. Mesela normalde hiç her gün bir kiyafet giyen biri değildi. Ama son aylarda hep kiyafetlerine dikat eder, güzel görünmeye çalışır. Beni görünce kendine çeki düzen verir. Saçını düzeltir. Hem insan sevince onun gülüşünden bile anlıyorsun. Bana bi başka gülüyor. Masumca bi tebessüm ediyor. Yani o gülüşde bile bi duyğu olduğunu görüoyurm. Hatta geçen gün otobuste yere bi takı atmıştı. Normalde asla yere çöp olsa bile atmaz. Ben o düşünce onu götürdüm. Tam da yan yana oturmuşduk. Sonra yarın ona dedimki bunu sen düşürmüşsün. Senden hatıra saklıycam falan. Güle güle dediki bak biliyomusun onu ben saçıma takıyorum. Anladımki bilerek atmış ben götüreyim. Böyle küçük sürprizler yapar aslında. Ama kendini ele vermemek içinde çok çabalar. Normalde başkası bu tarz ona yaklaşsa adamı tersleyip kovacak biridir. Ama bana tebessümden başka bişey edemez. Bence sizin dediğiniz gibi duyguları var sadece güven sorunu var. Benim beklemekten başka şansım yok. Hayırlısı inşallah. Size de çok teşekkür ederim güzel yorumlarnız için.
Soran+1 yılHem ilk başta demiştiki senin samimiyetine güvenmiyorum. Ben ona yeni yeni yaklaştığım zamanlarda. O zaman anladımki bu kız samimiyet ve dürüstlük arıyor. Şimdi ama samimi olduğuma inanıyor.)
Soran+1 yılSize bi daha teşekkür ediyorum. Ne güzelki bu hayatta sizin gibi samimi konuşa bilen ve insanı rahatlatan birileri vardır. Çok rahatsızlık vardı. O kız konusunda. Sizinle konuşunca aydınlandım. Çok çok minnettarım size. Bu arada ben Türkiyede değilim, Türkçem biraz kötüdür kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılDuyguları var güven problemi var diyemem veya duyguları yok güven problemi yokta diyemem çünkü yüz yüze olmak çok daha farklı ve mimikler önemlidir bundan ötürü ben bu konuda bir şey diyemem genel olarak yorumlardan anladığım kadarıyla çoğu kişi "güven " etkenini ele almış. Günümüzu düşünürsek güven herkes için en önemli etkendir fikrindeyim. Siz karşı tarafın mimiklerini davranışlarını gördüğünüz için neyi neden yaptığı konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen bı şey yapmadım aslında. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Yok estağfurullah ne kusuru Türkçeniz gayet iyi ve anlaşılır
Soran+1 yılDavranışlarından hoşlandığını biliyorum ve görüyorum. İnsan birine aşık olunca ondakı hareketlerden duygularını anlayabiliyor. Ama bu kızın hem güven sorunu, hem engelleri ve hem de zor karakterli birisi olması aramızda gerçek sorun. Ama düşünüyorum ben biraz dayansam, bi yerden sonra kız çözülecektir inşallah. Siz o kadar o kız gibi konuşuyorsunuzki ben az kalsın omusun diye sorucam. Ama ben ve o kız Türkiyede değilim diye sormadım :D
Cevap sahibi+1 yılBen o kız değilim emin olabilirsiniz 😂. Hayırlı olanın olması dileğiyle..🙏🏻
Soran+1 yıl:D evet az kalsın ama omusun diye düşünecektim. Demekki insan karakteri kategoriylemiş. Bi kategoriya ait insanlar başka ülkelerde olsalar bile aynı karakterdeler. Birebire aynısınız :D inşallah sizin hakkınızda da hayırlısı olsun :D
Soran+1 yılOnun da yaşı 24 ayrıca :D
Cevap sahibi+1 yılDemekki benziyormuş bugün bunu görmüş oldum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca 24 yaşında değilim buna da emin olabilirsiniz 😂
Soran+1 yılVaybe :D olsun. Zaten o kız olsan işim zor olur. Bu kadar şey yazdım burada o kız olsa şansım kalmazdı hiç. İyi geceler size.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olur umarım, iyi geceler 🙏🏻
Soran+1 yılCok cok tesekkur ediyorum size.
Soran+1 yıl@Onelannnn kiskanma belirtileri oldu daha once. Asiri kiskanc birisi
Kimse göründüğü kadar zor değildir. Sadece karşı tarafı etki almak için zor biriymiş gibi davranırlar. Aslında bu bir taktiktir. Böyle insanlara karşı umursamaz bir tavır sergilemek pek işe yaramaz. Çünkü anında sizi kafasında bitirir. Bu nedenle ilgili olmak gerekiyor. İstedikleri ilgiyi elde ettiklerinde duruluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKendimi okumuş gibi hissettim..
Bu bilerek ya da istenilerek yapılan bir şey değil..
Maalesef karakterimizin bir parçası, bunun yanında dediğin gibi hassaslık hat safhada, sizi de zorlayan yanıda bu zaten..
Karşındaki sana alışana kadar bu duruma maruz kalmak durumundasın maalesef..06 Yorumla
Soran+1 yılO kıza böyle olduğunu her defasında hatırlatıyorum. Diyorki ne yapayım karakterim böyle benim. Artık 8 ay oldu, azıcık olsa da bana ısındığı için biraz yumuşadı. Ama daha önceler çok daha zor idi. Bana hızlı alışması için ne yapa bilirim?
- +1 yıl
8 ay baya uzun bir süre, bu zamana kadar aslında bir çok şeyin aşılmış olması gerekiyordu..
Tabi karşı tarafın ne yaşadığı da önemli.
Yanında olduğunu hissettirip, ilgini eksik etmemen yeterli bence..
Soran+1 yılAslında onun bazı engelleri vardır o yüzden adım atamıyor. Ama umut ediyorum yakında bu engelleri atıp kavuşacağız inşallah
- +1 yıl
Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur..🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Sizin için de hayırlısı olsun her zaman
- +1 yıl
Amin..🙏
Kızlar Ne Diyor
+1 yılzor kızlar genelde daha once iliski yasamıs ve kendini bir sure sonra iliskiye kapatmıs ve o iliski kapısını aralamaya calıssa da yapamayan yanş kısacası erkeksız yasayabilen ve yalnızlıga alısan birisinin sevgısıne ihtiyac duymayan kisilerdi yanş ben.. önceki ben olsam biriyle bşr haftada sevgılı bile olur uc saat icinde flört evresine bile gelebilecek biriylen yalnızlıga alısınca asırı zor biri oldum ve kimseye yuz vermıyprum tepeme cıkarmıyorum kısacası umrumda olmuyor zor kızın tanımı budur
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet önceki ilişkisinden çok mutsuz. Ama onun içinde olan sevgi boşluğunu doldurmaya çalıştım ve o da kendini bana kaptırmıştı. Sonra ne yapıyorum deyip biraz uzaklaşmaya çalıştı.
- +1 yıl
bu kız icin hic kendini yormanı tavsiye etmem kızı tanımıyorum ama onun icindeki boslugu doldurduysan bi sıkıntı vardır zaten kızda kendimi gordum kısacası isi bitince diger eskı sevgılısıne karsı acısı gecınce kendine ne yapıyorum ben diye sorgulamıs yanş sevmemıs seni biraz agır oldu ama dogru olan bence bence bence bu
Soran+1 yılKız beni yara bantı gibi kullanmaya çalışmadı. Ben kendim onun yaralarını sarmaya, ona iyi gelmeye çalıştım. Onun davranışlarından, bakışından, gülüşünden anlıyorum zaten onun da bana karşı hisleri var. Ama biraz korkuları var, güvenemiyor diye kendini geri çekiyor bazen. Yoksa öyle beni kullanmaya çalışan kızlardan değil. Zaten kendisi ilk başta çok kaçtı benden. Ben israr edince biraz samimiyet yarandı. Şimdi bu kız karakter olarak zor biridir. Kendi bile bana itiraf etti. Bi gün ona dedimki beni bazen çok mutlu edip yükseklere kaldırır ve sonra ordan yere vuruyorsun. Kendisi üzülerek dediki karakterim böyledir bakma sen bana. Hem istesem bu gün uzak kalırım kızdan. Ama çok aşığım. Ayrıca 6-7 ay oldu kızla tanışalı. Kız bana güvenmeye bilir ve zor biridir. Benim biraz beklemem lazım. Ama ben de sabrsız biriyim. Bakalım nolucak
+1 yılSorumluluk istemiyordur veya sevgisinden emi degildir veya senden emin degildir veya risklerini almak istemiyordur bundan kastim aldatma vs veyaaaa mesela atiyom 2 gun iyi 1 gun kotuseniz emin degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam öyledim. 2 gün iyi bir gün soğuk. Kızın soruları var kafasında
- +1 yıl
Iste
+1 yılÖncelikle karakterli, ne istediğini bilen olgun bir insan olmalı.. Sonrasında bu izlenimden sonra zor olan kadın nerede nasıl davranmasını bildiği için kontrol etmeyi bırakır.. Zamanla arada bir samimilik olur..
00 Yorumla
+1 yılO kıza bence hiç dokunma. Kızın duygularını bozarsın. Bırak öyle kalsın.
Gerçi böyle dedim diye sana hepten çekici gelecek. O elmayı yemek isteyeceksin. Ne desek boş01 Yorumla
Soran+1 yılKizin duygulari var, ama. gizliyor. dogru diyorsun uzerine gitmemem lazim
+1 yıl- Mesela bende kaygılı bağlanma vardı ve sevgilim bunun için çok sabırlı hoşgörülü davrandı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona hoşgörülü davranıyorum. Bakalım nolucak)
+1 yılNet bir duruşunuzun olduğu sabırla ve zamanla ispat edilmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercek cok sabir lazim bana. Normalde sabirsiz biriyim. Ama onunla sabri ogreniyorum
+1 yılsabır ve saygı gerektirir ilişki bunlar sen de varsa zor diye bir şey yoktur
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz sabrsızım. Ama onunla sabrı öğreniyorum.
- +1 yıl
çok güzel bir duygu 🙂
Soran+1 yılO kıza karşı olan tüm hislerim güzel ve saftır. Yani sıradan bi hoşlanma olsa çoktan uzaklaşırdım. O kadar çok seviyorumki her şeyine katlanmak zorundayım. Ama şimdilik daha evet demedi bana. Sürünme evresindeyiz) Ama onun da gönlü var. Sadece engelleri var aşamıyor
- +1 yıl
katlanmak zorundayım diyorsun yani seviyorsan bunlar gözüne batmamalı diye düşünüyorum
Soran+1 yılYok gözüme batmıyor. Sadece onunla ilişkimiz tam düzene girse, bi ömür zorluklarına katlanmaya hazırım. Yeterki bu belirsizlik aradan kalksın. İlişkimizin bi adı olsun. Şimdi ne varız ne yokuz. Havadayız.
+1 yılHerkesin kişiliği farklı duvarlarını indirmiyorsa biz ne yapıcaz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılZor karakterli kızların genellikle ortak noktaları vardır. Onları yazsalar benim işime yarar)
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişilere zor kız denmemeli. Genelde onlar kaygılı ve güvensiz olduklarından ilişkiye başlayacaklar. O güven sağlanırsa zamanla olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
+1 yılGüven verirsen gerisi kendinden gelir ama bu süreç kolay değil uzun zaman alabilir saygı çerçevesinde duruma göre hareket et çünkü hiç bir insan aynı değildir. Biri sana böyle davran der gider yaparsın ters teper
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Zaten o kız da benden güven istiyor
+1 yılZor karakterli derken? Aileme göre zor bir insanım ama neden zor oldugumu bilmem
00 Yorumla
+1 yılSevse belli eder. Elinden Kaçırma ihtimalinden korkar. Zor kız yoktur yeterince sevmeyen kız var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen biraz bahsediceksin söz konusu bu kızın zor olan yanlarını ilişkinizin ne boyutta oldugunu zor oldugunu düşündüğün yanlarını
01 Yorumla
Soran+1 yılKız çok samimi biridir. İlk başta bana dedi ben zor biriyim, senin için de zor olur. Herkesle anlaşamıyorum. BEn kızı hafife aldım. Ama gerçekten zor biridir, ama zor olmakla yanaşı çok samimi, çok candan biridir. Samimi damarını tutunca o kadar mutlu oluyoruzki, birlikte çok huzurlu oluyoruz. Ama zor tarafına denk gelince çok kötü))
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle kızları sadece karakterinle etkileyebilirsin. Dürüst ol güven ver sevgi ver gerisi hallolur
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok seviyorum. Beni dürüst biri gibi tanıyor. Ama hala güvenini kazanamadım. Çok zor biri
Hayatına almak zorunda değilsin zor kızları
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kıza deliler gibi aşığım
Alttan alırsan ezilirsin
10 Yorumla
+1 yılBir zor karakter de benim ya.
10 YorumlaKimse zor değildir seni yeteri kadar sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılO karakter olarak zor biridir. Bana karsi duygulari oldugunu acikca goruyorum. Ayrica biz daha yeni taniyoruz bir birimizi. Aramizda tabi derin baglar yok hala
+1 yılben kolayim
03 Yorumla- +1 yıl
sen de fanta
- +1 yıl
ozr dilerim
- +1 yıl
bb
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ben oluyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılO kizmisim yoksa? 😂Peki senin gibi kizlara asik olunca nasil davranmaliyiz?
Cevap sahibi+1 yılHangi kız? Gizli üyesiniz ki 😇
Soran+1 yılBenim bahsettiğim kız var. Her 24 yaşı olana omusun diye soruyorum. Bakmayın bana aşktan kafam gitmiş benim. ) Bi gün o kız buraya girer, yazdıklarımı okur diye düşünüyorum. ))
Soran+1 yılAylarca peşinden koştuğum gizemli ve zor kız))
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adınız nedir? Kim ki o 😂😂
Soran+1 yılBen ve o kiz Turkiyede degil. Turkiyedesense o olman imkansiz))
Cevap sahibi+1 yılAnladım 😇
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni tarif etmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten siz yazdıkca ben o kızı hatırlıyorum. Çok benziyor karakterleriniz. Aslında o kız bunları bana söylemedi. Ben 6-7 ay erzinde her defasında ondan zorla bi kelime kopararak parçaları bir araya yığıp onun karakterindeki manzarayı çözdüm. Bazen o farkında olmadan samimi damarını tutup itiraf ettirdim ona. Ama bişeyi diyeyim. Zor karakterli kızlar daha samimi, daha içten geliyor insana. Yani gerçekten öyle olanlar. Öyle takılanlar değil. Onlar sevince de bi başka seviyor, bi başka fedakarlıklar ediyor. Bu kızın aslında hayatında başka biri vardı. Onunla hep mutsuz. İstediği ilgiyi sevgiyi görememiş. Tam da ayrılacaklar ben çıktım karşısına. Bildiğim kadar o adamnan ayrılma kararı almış ve bu aralar kafası çok karışıktır. Ama bana karşı hislerinin olduğunu davranışlarından görüyorum, ama asla belli etmez. Ama en azından benim yanımda çok mutludur. İstemsizce gülüyor. Aslında o kendisini bana kaptırmamaya çalışıyor. Ama bazen kendi farkında olmadan tam da kaptırıyorken sanki uykudan ayılıyo ve beni ezip geçerek araya bariyer koymaya çalışıyor. Bidefasında 15-20 dakka çok samimi konuştuk. İkimizin de ayakları yerden üzülmüş. Tam bi huzur ve mutlu ortam var. Sanki kalplerimiz arasında bi iletişim olmuş. Dünyadan bağımız kopmuş ve kendimiz de farkında olmadan kalplerimiz konuşuyor sanki. Bi de kız ayıldı ve hemen ezip geçti beni şakayla falan. Dedim ne yapıyorsun? Dedi kusura bakma karakterim böyle. Bak böyle bir kızdır bu. Ama ben ona çok aşığım ve vazgeçemiyorum. Her gün vazgeçmek için söz veriyorum. Yarın oluyor ve yine onu görmek için ortak noktamız olan yere gidiyorum ve hep karşılaşıp konuşuyoruz. Bi gün yaklaşmadım, soğuk davrandım. Şimdi kendimi afedemiyorm. Bu kızla bizimki imkansız aşk gibi. Ama ben ne yapayım vaz geçemiyorm.
Soran+1 yılKusura bakmayın bu yorumu bura yanlış yazdım.
Soran+1 yılTarif ettiysem o zaman biraz ipuçları ver karakterinden belki işime yarar))
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ben
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşin iş boş ver
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım