Her insanın zor ve katlanılması gereken bir yanı vardır.. Hayatına dahil edeceğin insan senin neyine katlanmalı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her insanın zor ve katlanılması gereken bir yanı vardır.. Hayatına dahil edeceğin insan senin neyine katlanmalı?
Kendime olan düşkünlüğüme , en çok ilgiyi kendime veriyorum bu durum hayatımdaki insanda kıskançlık yaratıyor poff merkezim benim başkasını merkez yapamam ben
Beni seven insan bana ait olan iyi kötü her huyuma duyguma düşünceme katlanmalı hatta seven insan katlanır diye bir kelime olmamalı seven sevdiği için göze almalı demeli insan seven insan sevdiğinde kusur görmez ki katlansın. onu herşeyiyle benimser bütün olur bir olur eeee insan kendinde kusur arar mı ki bütünleştiğinde de bulsun.
Size katılmamak elde değil..
Teşekkür ederim..🙏
Zor Bir insan değilim.. hatta sevdiğim insana o kadar kolay o kadar fedakâr oluyorum ki beni üzmekten ,. kırmaktan hiç çekinmiyorlar... Beni sevmeyi beceremeyen kendinden utansın daha ne söylenir ki...
Katlanmak zorunda görüyorsa zaten gitmeli, kimse kimsenin bir şeyine katlanmasın. Benim her halimi sevebiliyorsa gelsin bana katlanmak için değil...
Cevap
27Cevap
Bazen inadım çok pis tutuyor işte ona katlanılsa çok iyi olur 😬
Beni seven her şeyime katlanmalı zaten ben sevgilimi üzecek hiç bir şey yapmam bende sevgilimin her şeyine katlanırım zaten
Öncelikle beni ben yapan her şeye katlanması gerekiyor. Bunun başında karakterimde olan huysuzluğuma tahammül etmesi lazım.
Biri beni seviyorsa katlanmasını gerektirecek bir durum yok çünkü seven içten içe kabul eder
Hiçbir şeyime katlanmak zorunda değil yanlış bulduğu davranışları uyarsın ben de kendimi düzeltim
Çok nadir sinirlenen bir yapım var yani kavga etmemiz için esaslıca sinirlenmem gerek genelde sakince konuşabilirim bunun haricinde varsa bile şu an aklıma gelmedi
Çoğu zaman umursamaz oluyorum, ettiğimiz kavgaları adam akıllı bir şekilde konuşmadan anında kapatıyorum bazen ise tam aksine günlerce uzatabiliyorum. Buna katlanabilir bence, zor değil.
ya uyumlu biri sayılırım. sevdiğim için alttan da alırım ama karşılık beklerim. çok katlanılacak yapım yok, biraz hâlden anlasa yeterli. biraz da kıskancım o olabilir.
çok zor bir kadınım. huysuzum, dik kafalıyım. çabuk parlarım. katlanmalı bunlara. çünkü ben buna değerim :))
Gerçekten seviyorsa kişi erkek kadın farketmez her şeyine katlanır. Ama fazla naz da aşık usandırır. Şeyini çıkarmamak lazım
Benim ona yapısık olmama ma. Bütün sorunlarım ile ona tutunuyorum çünkü hayatımda iyi giden bir şey yok
Anlaşılmayacak bir insan değilim. Ama en takıntılı olduğum durum düzen ve plandır. Bu yorabilir karşıdaki kişiyi,
Katlanmaya gerek yok sadece biraz da olsa saygı bekledim onuda çok gormüş tavırlarından fark ettiğim kadar
Kimse kimsenin hiç birşeyine katlanmamalı yoksa günün birinden terk ediliniyor. Zor insanda değilim
duygusal bir kişiliğe sahibim kırılgan bir yapım var bu yüzden Nazlı oluşuma ve tribime 😂😂
Hayatımda travmaya neden olacak şeyler yaşadım o yüzden çok neşeli biri değilim bazı zamanlar dertlerimi anlatırım katlanmal ı buna
İçe dönük ve kendimce zaman geçirmeyi seven biriyim kendmi kolay açmam derdimi kolayca anlatmam sürekli arayan biride değilim bunlara 😮💨
Sevgime ilgime 😇 bunlarda katlanılacak şeyler değil
Önce bi sevsinde gerisini ben hallederim fltjl
Her türlü nazıma tribüne katlanmalı daha doğrusu sabretmeli.. katlanmak çok kabaca.
Muhtemelen alışık olmadığı aykırı düşüncelerime
Hatalarima ve beni oldum gibi kabul etmeli olmak istedigi gibi degil
titizliğime. geç hazırlanmama. biraz da rahatlığıma
Başıma buyrukluğuma, güven duymuyorsa ilişkiye bulaşmasın mümkünse.
Azıcık minicik arada tutan karamsar ruh hallerime katlanabiliyorsa tamamdır.
dikenime :D şaka bi yana kıskançlığıma katlanmalııı
Katlanmak mı?
AA çok ayıp!
Benim gibi minnoş, uyumlu, ılımlı bir kadını bulmuşta öpsün başına taç yapsın : )
Size de katılmamak elde değil.. 😅
aşk olsun sizli bizli mi olduk şimdi 😂😂
Oha ama sen sadece bana katılmamışsın ki 😂
Aşk size olsun bize olmasın.. 😂😂
Evet beni başına taç yapacak kişi ile aşk bize olsun.
Siz de uzaktan bakın 😂
Ben sizi destekliyorum.. 😂😂
Bak itişecek bir şey yazamadım şimdi 😂
🎈
@lotus-patra aaaa sadece bana da katılmış ben sen farkeder mi aşk olsun kraliçe 😂😂😂🎈biz aynı saftayız😂😂
@Malefiz1313 ben onunla didişmek için dedim seninle alakası yok 😘
@lotus-patra ❤️kraliçe eti senin kemiği de senin 😂iyi didişmeler..
Arkadaşlar ben daha ölmedim, haberiniz olsun.. 😅
😂😂😂🤣🤣
Ben ufaktan kaçar adam yaşıyormuş 😂
🎈🎈..
Kısacası beni ben olduğum için sevebilmeli (katlanmak) da denilebilir
libidoma. zaten dengimse hayatı birbirimize cennet hâline getiririz.
duygusallığıma, ya bu kız da ne sulu göz diyebilir🤓
Her şeyime. Tribime, dırdırıma, sinirime, nazıma, isteklerime, istemediklerime.!
Bir nedeni yok katlanmasının. İçinden geliyorsa zaten katlanır his bu.
Heveslerime, çok hevesli biri değilim bi şeye heves ettiysem almaya gitmeye vs vs engel olmayacak yanımda olacak hatta
İlgime ve inadıma 😁
Alınganlığıma. Ama bu küçük alınganlıklarımı tatlı bulmasını isterdim
İnadıma, temas bağımlılığıma ve agresif hallerime
Tek kelimeyle triplerime :))
Bir şeyime katlanmasın
Yalnızlık ihtiyacıma.
Sataşmayı seviyorum, buna katlansa güzel olur.
katlanacaksa uzak dursun.
Hxhhxxhxh inatçı.. cenebaz veeeeee ilgime...
Kimse kimseye katlanmak zorunda degil
Akil sagligini korumak isteyen sevmesin
Kıskançlık ve enerjime.
Nazıma katlanirsa bir ömür birakmam ama en ufak şeyde bırakırsa yolu açık olsun
Kafamda kurma seviyelerime
Detaycı ve sorgulayıcı Yanıma
Kıskançlığımı dengesizliğime sıkılganlığıma
Huysuzluğuma, zorluğuma.
Yalnız kalmayı sevmeme.
İniş çıkışlı ruh halime
alınganlıklarıma , kıskançlıklarıma
Duygudurum bozukluklarıma