+1 yılO kadar yoldan sonra kalacak durumun varsa o sehır de 1-2 gun olsun gıdebılırsın...
Yok o kadar yolu cekıp sevgılıyle bulusup aksamına aynı yolu gerı doneceksen degmez o kadar mesafeye.. Kendınızı ona gore ayarlayın pansiyon olur otel olur.. Kendı basına kalacağın bır yer ayarlamadan gıtme derım02 Yorumla
Soran+1 yılkonaklamaya param yetmez
- +1 yıl
Asagıda yorumları okuyunca farkettım.. Yazdıklarım farklı olurdu.. Cunku Yaslarınız aynı zamanda ufakmıs.. Biri gelecekse o gelmelı senın yanına.. Son gorusum bu hoscakal
En İyi Cevaplar
+1 yılBir günlük buluşma için gitmenizde etken olan ve buna neden olan sebeptir. Eğer o sebep gitmenize değecek kadar kıymetli ve iyi biriyse 18 saat değil 180 saat'te gidilir. Ama değmeyecek birisise bırakın 18 saat 18 dakika bile gidilmez. Mühüm olan sizin gözünüzde ne kadar değer'e sahip olduğudur. "Herkes te herkes'e yetecek kadar kıymet vardır. Sizde bile ama herkes herkese hakkettiği kadar değer verir." mühim olan sizin kendisi için 18 saati gitmeye göze aldığınız kişi buna değer biri mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılDeğer 😋 deneyelim o zmn
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKücük hanım aklınmı yok senin o gelsin o zaman yasın 17 18 daha cok genc ve toysun 18 saat yol yol parası konaklama parası öğrenci için cok değilmi asgari ücret alan bile bu masrafın altından cıkamaz
24 Yorumla
Soran+1 yılyok ben 19um o 17 da sadece gidicem glecem kalmıycam bi de yemek yerim masraftan sıkıntı olduğu için kalmıyorum
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin inşallah genc bayan nediyeyim ama temkinli ol gideceğin yer bilmediğin bir sehir üstelik onu ne kadar tanıyorsun bilmiyorum iyi yolculuklar dilerim
- +1 yıl
En iyi cvp olarak benim cevabımı secmişsin tesekkür ederim kardeşim umarım kazasız belasız gidip gelirsin demekki onu gerçekten deliler gibi seviyorsun öbür türlü 18 saat yol çekilmez askın gözü körmüş sevmeyi ve sevilmeyi tekrardan hatırlattın bizlere 🙏🙏
Soran+1 yılhaha teşekkür ederim :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılGidilir de 1 gün çok az.
16 Yorumla
Soran+1 yılkonaklama çok pahalı 1000 tlden başlıyor
Cevap sahibi+1 yılGittiğin şehirde öğretmenevi falan varsa orada konaklayabilirsin. Ucuz oluyor. İnternetten numaralarını bulup ara istersen.
Cevap sahibi+1 yılBenim de ablamın erkek arkadaşı gelmisti öğretmenevinde günlük 180 TL'ye konakladı. Başka şehirde ne kadar olur bilmiyorum tabi
Soran+1 yılteşekür ederim internet razarvasyon yaptırıyım o zmn tamamdır
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederimm💖yolun açık olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılSana göre gittigine değecekmi.. değmeyecekmi. Önemli olan bu. Sen finalde çok mutlu olacaksan.. öngörün bu işe.. bu fedakarlığın.. erkek ark. in tarafından çok olumlu karsilanacaksa neden olmasin 188 saat bile gidilir. Ben zamanında sevdiğim için 24 saat yol gitmiştim. Özetle.. bence bu işin kizi.. erkeği yok. Ve evliliğe yürümeyi basarirsaniz bilinki bu ilerde çok güzel bir hatıra.. ilişki geçmişimizde onun için yaptığınız güzel bir fedakarlık.. ilişkinize yaptığınız güzel bir yatırım olarak kalacak.. yeri geldiğinde anılacak.. anlatılacak bir guzellik olarak ilişki geçmişinizde kazinacak.
21 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyiz bence ama değer gidilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden bir kızla tanışmıştım, kendisiyle 5 ay konuştuk sevgili olma yolundaydık hatta kendisi beni çağırmıştı ben istanbuldaydim o izmirdeydi,
Gittiğimde ise benimle konuşan kişinin aslında o olmadığını öğrendim, asıl kişiyi bulduğumda durumu anlattım ve o kişiyle bu konuştuğum her kimse onu dava ettik benim davam takipsiz sonuçlandı, kızın davasını bilmiyorum sormadım konuştuğum kişinin de kim olduğunu öğrenemedim.
Bunu anlatmanın sebei siz kızlar bunu çok yapıyorsunuz çok insan kandırıyorsunuz yapmayın insanlarin duygularıyla oynamayın.
Kendi içinizde yaşadığınız özgüven sorununu başkalarından bu yollarla çıkarmayın.11 Yorumla
Soran+1 yılben ona efektli foto atıyom kandırmam :d
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGidersin sonra aranız bozulur keşke gitmeseydim dersin.. Bence senin onun ayağına gitmen doğru değil onun gelip seni görmesi lazım böyle yaparsan ipleri onun eline verirsin ve seni kukla gibi oynatır... istediğinide yaptırır istediğinide yapar..
24 Yorumla
Soran+1 yılreşit olmasına 2 yıl var bekleyemem o kadar reşit olmayınca da ailesi izin vermez
- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yıl17 19
- +1 yıl
Bu yaşlarda doğru düşünemezsiniz aklınızla hareket edemezsiniz biraz olgunca düşünmelisiniz... düşünemiyorsanız ailenizden yardım alın... şimdi yanına gidersen mutlaka birşeyler yaşanacak yaşandıktan sonra ayrılık olursa ki muhtemelen olur o zaman senin canın daha çok yanacak...
+1 yılBilmiyorum nasıl bir ilişki olduğuna bağlı ciddi uzun süreli bir ilişkidir gidersin görmeye özlemişsindir bir günün vardır gidilir yani ama sanaldan tanışıp görüşmeye gitmek pek mantıklı değil yani 😂 İzmir Hopa olaydı 24 saat olurdu buna da şükür 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıltatlı bir sevgiliğimiz var fakat görüşmediğimiz için bana aşkım seni seviyorum demesine rağmen sevgiliğired ediyor bende buluşup görüp sarılmak isityorum o yüzden gidciem galiba
Bu yaşta sakın iyi misin sen o görmek istesin o gelsin hiç bir erkeğe evlenmeden yanına gidecek kadar güvenemezsin. Ben yaptım o hatayı askerdi askerde iken Bileciğe askerden dönünce İstanbul'a yanına gittim. İstanbul'a gittim zaman güzel güzel sohbet etmedik istediğini aldı ve ben Bursa'ya dönünce beni engelledi sakın.
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik sevmiyor muhafazakar biri yapcagini sanmam ztn disarda bulusurum
Eger gercekten seviyor isen gidersin aşk bu sonuçta tabi karsindaki insaninda sana gerçekten aşık olmasi lazim
219 Yorumla
Soran+1 yılerken küçük gelmesin başıma bela almayım 17 yaşında ben 19um
Soran+1 yılyani ikimizin de hatası günde 10 saat beraber vakit geçiriyorduk hoşlanmıştım sonra yaşını sordum 18 dedi ama abla gözüyle bakıyordu 1 yaştan abla gözüyle bakması hoşuma gitmedi bende 18im dedim 17 19 çıktık :D zorba değil karakterini seviyorum biri zorbalansın hemen sinirlenir tatlı biri
Soran+1 yılbende büyük sevmem seksde seks düşündükleri
Soran+1 yıldüşünen sevgilim hiç olmadı mesela şu an ki sevgilime yatağımı kaybettim seninkinde uyuyabilir miyim diyince böyle sapık şeyle ryazmaya devam edersen engelerim dedi daha da aşık oldum
Soran+1 yılhepimizin içgüdüleri var önemli olan bu içgüdülerimizle karşı tarafı rhatsız etmemek 20 yaş üstü he rkonuuşmayı sextinge çekiyor ben asla çıkmak istmeiyorum büyüklerle sanladan başkalrıyla da bulutştum asla böyle bir şey yapmadılar küçüklere bu konuda güveniyorum
Off bitanem ya gidince doyamıcaksın daha çok özliceksin ama :( yok mu başka yolu bunun daha fazla kalsan
11 Yorumla
Soran+1 yılpahalı tutuyor ama öğretmen evlerini dene dedi biri ona bakıcam
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece deli gibi aşıksam öyle giderim değer mi değmez mi düşünmem bile sadece 5 dakika görebilmek için annemin ayaklarına kapandığım günler oldu değmedi tabiki ama aşık olduğun için hiçbir şeyi gözün görmüyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal sevgilin sanırım bende gitcem yanına ikimizde 18 iz 8 veya 9 bin param olsa yeter zaten ailemdende zar zor izin aldım ama çocuk başta hevesliydi gelmem için tartıştık bunla yarım agızla gelirsen buluşurum felan dedi benimde tüm hevesim kaçtı cidden napcagımı bilmiyorum.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOha yorumlarda okudumda benimde 1 yıldır sanal sevgilim var bende onun için gidicem ama ne bilim bütün hevesimin içine etti
Soran+1 yılgitme 9 bin çok değil mi kaç gümn kalcan
Cevap sahibi+1 yılYa aslında 2 gün kalcam daha fazla kalırımda ailem sorun eder zaten yol felanda var 4 günde anca gelirim. Ama aklıma kötü şeyler geliyo ya beni begenmezse ya sanaldaki gibi çekim olmazsa aramızda diye ama en son tartıştık büyük ve gerçekten tüm hevesim kaçtı. Morelim bozuldu. Çocuk beni seviyomu sevmiyomu anlayamıyorum 1 yıldır çıkıoz sözde ama 1 kerede olsa görmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılOtel 3.500 tutar bence bilmiyorum yol +yemek
Cevap sahibi+1 yılGörürsem belki hareketlerinden anlarım sevip sevmedigini
Soran+1 yılotelde kalcaksan değer ebende beğenmez diye korkuyorum ama deneyip görürürz
Cevap sahibi+1 yılSana bişey sorcam brn 1.65 o 1.88 sence çokmu bücür kalirım yanında
Cevap sahibi+1 yılİmkanın yoksa bişey diyemem ama pansiyonlar çok tehlikeli oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez dostum bir kaç gün kalmak lazım bir şey anlamazsın bir günden
12 Yorumla
Soran+1 yıl1000 tl diyor odanın bir günlüğüne işe de gitmiyorum bu parayı kazanmam imkansız bekle dersen seneye sınavı var buluşmak istemiyebiliri
- +1 yıl
Git o zaman ne diyim. Sen bilecen artık
+1 yılHayir 1 gun icin hic bir yere gitmem en fazla 1 hafta kalmam lazim
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta kalınca pahalı tutar 1000 tl diyor odaya
- +1 yıl
Dovelim
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok gitmek kavuşmak isteyen bence sormaz ya. İlk fırsatta düşünmeden gider
11 Yorumla
Soran+1 yılMasraf +yolun tutması ve beğenilmek korkusu gelince dusunuyom
+1 yılOha 18 saat
Rusya Ukrayna’ya bile 2 saatte girdi14 Yorumla
Soran+1 yılyanlış hattırlamışım 13müş İzmir ordu
- +1 yıl
içimize su serptin
Soran+1 yıl13 saat boru mu ama ztn miğdem bulanıyor neyse artık katlancam
- +1 yıl
Aynen kanka git
+1 yılİlk defa duyuyorum bir kizin erkek arkadaşının yanına gittiğini ailen nasıl izin verdi senden küçük olması ayrı bir mesele uzak ilişki insan yıpratır dikkat et derim sana bağlanma sonra bırakman zor olur pişman duyacagin şeyler yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılizin vermedi ama söyledim parayı bulursan git dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen altı üstü 8 saat için düşün sabah 8 de orada olup akşam 4-5 civarı donuyordum. Hiç uykusuz. Git gel 1200 km falan oluyordu. Gidilir sevgi için neden gidilmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım benim 17 yaşında demişsin, yani bir şey olur ailesi sorun eder başına iş alırsın mazallah
14 Yorumla
Soran+1 yılöpmiycem elini tutmayı bile düşnmüyorum giderim bbkarım 2 saat durur gelirim ailesi dışarı çıkmasına çok izin veriyor sıkıntı çıkçağını düşünmüyorum ama teşekkür ederim <3
Soran+1 yılgörünüş olarak 16 duruyom ztn
Cevap sahibi+1 yılO şekilde sıkıntı olmaz o zmn yani böyle düşünüyorsan olabilir , ama sen nasıl çıkacaksın evden keşke bende gidebilsem 12 saatlik yolu ya
Soran+1 yılpara biriktirsem kolay annem izin vermedi ama çıkıp gitssem bişi demez en fazla paramı keser yine kıyamaz ama 1500 toplasam yeter :D onu toplamaya çalışıyom dfghjgfgh
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız gidermiyöis hiç? Seni kullanıyor demekki sen gidiyorsan
16 Yorumla
Soran+1 yıl17 yaşında çocuk mu gelsin aa
Cevap sahibi+1 yılEvet kız mı gidermiş? Biliyor musun boşuna gidiyorsun o yollara evlenmezsiniz siz bosa bu hayallerin
Soran+1 yılevlenmek için değil onu görüp reeldede aşık olmka için gidiyom
Cevap sahibi+1 yıl🧠
Cevap sahibi+1 yılAma gidiyorlar işte
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılOraya gidiyorsam 18 saat çekiyorsam kalırım bir yerde
10 Yorumla
+1 yılVerdigin değere bağlı bir durum neden gidilmesin ki
10 YorumlaBuna cesaret edebiliyorsa yol tutmaz falan diyorsan gidebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBize niye soruyorsun? 😄 Malum sordun cevap verelim 31 saatten kısa bir yolculuk olursa gitme.
10 Yorumla Gerçekten sevseydin böyle bir şey sormazdın isterse 50 saat olsun insan sevdiğiyle yanyana olucaksa sonunda uçarak gider
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasinda kiz sevgimi mibolcuyor illa soveyim mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu sorguluyorsan yeteri kadar önemli değil senin için sonucta fazla önemli olsa umrunda olmaz 1 dakika için bile ne cikeleer ceken aşıklar var
01 Yorumla
Soran+1 yılnapim diğer aşıkları?
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşım ankaradan cizreye geldi ben de cizreden Ankara'ya ardahandan
Ankara'ya gittim onu görmek için10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Bu soruyu bizlere sorduguna göre tam olarak sevmiyorsun sevgini sorgula
04 Yorumla
Soran+1 yılsana bi uçan tekme atarım allahım ya sevgimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim.
Soran+1 yılYapmam ztn sadece görüp gelcem
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. O kadar yolu git birde manitana ver rahatlat guzuum😘
09 Yorumla- +1 yıl
ahahahahha
Soran+1 yılsonra hapis yiyim tacizden
Soran+1 yılamca seni bi güzel sxkerim gay olursun
Soran+1 yılAxmk sübyancısı kızın yaşındayım bi hoşt ulan allahından utan
Soran+1 yılbi de bunu yazarken utanmıuorsun inşallah senin kızına da 40 yaşındaki biri taciz eder gözleririnin önünde
+1 yılGidilir sürekli erkek gelecek diye bir kural yok bence gidip kaldığı yaşadığı yeri ordaki davranışlarını vs görmek orada anılar biriktirmek çok önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Gidilir tabi gidilir. Ama sevişin lütfen.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok nadide bi istek olmuş
Soran+1 yılhapis mi yiyim sübyanclıktan dokunmam bile ceza yememk için
- +1 yıl
Çocuk onyediymiş bu ondokuz
- +1 yıl
Yasalara saygılı olmak lazım. Ancak bir gerçek var ki o çocuk şu an testosteron küpü. Onun yanında bulunmak ve sevişmeden bulunmak biraz zor bir durum senin için. Çocuk tam bir patlamaya hazır bomba gibi. E sen de tam östrojen çapındasın hem de genç kadın olmuşsun. Bilemedim. O iş biraz karışık bebeeem 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben 24 saat gittim de ne boka yaradı
16 Yorumla
Soran+1 yıltr dışından mı 24 saat ne ölünür yoksa gidiş geliş mi 24
Soran+1 yılçok görmek isityom kosunu reelkdei davrnışlarını vs merak ediyorum belki hayalimdek gibi ya da sanldaki gibi değil öğrenip umut bağlamam diycemde 1 yıldır sevgiliyiz zamanı geldi bence
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yıl18 çok.
Maksimum 3 saat otesıne manita yapmam11 Yorumla
Soran+1 yılbn duo oluruz sandım aşık oldum
zaman diliminin ne onemi var, onunla olduktan sonra
10 YorumlaGidilmez o gelsin çok görmek istiyorsan görüntülu konuş daha çok gençsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadar bilet parası vereceğine uçakla git
11 Yorumla
Soran+1 yıluçaktan çok korkuyorum panik atağım var :( kalma yerlei phalı olmasa klırdım da 1000 tl gösteriyor
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Uçakla git o zaman
20 YorumlaGit canım hiç görmemekten iyidir
20 Yorumla
+1 yılGidilir de 1 gün için değil yani hem o gelsin
20 Yorumla
+1 yılDeğecek biriyse gidilir
20 Yorumla
+1 yılDegmez tabi ki sevginizd3 gercek degildir buyuk ihtimal. Maksat macera..
06 Yorumla
Soran+1 yılsana kanıtlama borcumuz yok önyargılı aşalık adam
- +1 yıl
Allahin amipi. Bos tenekeler
Soran+1 yıltipine bak bu tiple reeldeki kızlar seni tersleidği için mi sanal uygulamara yöenldin acınası
- +1 yıl
Ne varmis lan tipimde. En azindan saklanmiyorum oldugum gibiyim. Hadi yallah seni ailen bile sevmiyordur ondan bu baska sehirlere kacmalar vs. Kendi haline aci cocuk
Soran+1 yılkaçmak mı gidip gelicem ailem bana resmen tapıyor nazar değmesin diye gizliden sordum sen kendi halina acı kimse snei sevmediği için aşka gerçek bilde değil diyorsun çünkü yaşaamamışsın ki ztn bu tipe kim bakar puhahha haklısın
- +1 yıl
Sen daha cocuksun bence kesiyorum. Sen giderken ben geliyordum bu yollardan geceli cok oldu ondan bos ve gecici hevesler olarak goruyorum. Senden guzel oldugum kesindir ama 😃 ayrica benim sevgilim bir ingiliz demekki tipimde bir problem gormemis senin gibi 😊
Değer mi diye otur düşün
10 YorumlaBen siddin sene gitmem 2 3 saat olsada gitmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılGidilir… Uğruna değecekse tabii.
10 Yorumla
+1 yılDeğerse değiyorsa evet gidilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uçağı tercih ederdim ben
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. gidilmez, uçağa bin 18 saat gitmektense.
10 YorumlaOna değen biri olsun da bir saat için bile gidilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Tamamen imkan ve zaman meselesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılGidilir, ben 14 saatlik yol gitmiştim
10 Yorumla
+1 yılDikkat et haritadan düşersin
10 Yorumla
+1 yılGülü seven dikenine katlanır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. senin gitmen uygun değil, erkek gelmeli
10 Yorumla
+1 yılGiden görmüştüm şimdi evliler
10 Yorumla
+1 yılBence gitme kıymetsizleşirsin
10 YorumlaZaman olsa bende gidicem
10 Yorumla
+1 yıluçakla git hayatımmm
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar param olsa 1 günlüğüne gitmem
- +1 yıl
uçakla otobüsün arasında dağlar kadar fark mı var zamandan kazanırsın uygun bilet bulursun bence
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGidilmez
12 Yorumla- +1 yıl
Gidilir diyenler hangi akıl ve mantıkla söylüyor Allah aşkına ya, Allah korusun yarın başına bir şey gelirse hesabını verebilecek misiniz..! Hele ki sosyal medyadan bulduysan hiç gitme her gün tv’de neler izliyoruz hala akıllanmadınız mı..
Soran+1 yılhurra 1 haftalık adam değilki koskoca 1 yıllık görüntülü kaç bin kere konuştum güveniyorum ilk kez edendiğim tecrübe dğil sadece 18 saat aşırı fazla geldi bu kadar bir şey oclcağını düşünmüyorum ama düşünceli davranışın için teşekkürler
Sen niye gidiyorsun, o sana gelsin
14 Yorumla
Soran+1 yılminacık çoduk mu gelsin 17 yaşında ben 19um
- +1 yıl
Hhahshqhshsb minnacık çocuk harbiden
+1 yılBuluşunca o 18 saatin acısını çıkartacaksan...
12 Yorumla
Soran+1 yılsonra hapis yiyim
- +1 yıl
Yok be niye hapis yiyesin. Acısını çıkartmak deyince aklına onu öldürmek mi geliyor 😀
+1 yılTekerleğin icadından haberiniz yok sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılotobüsle 18 saat
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğmez o yola uçak olsa neyse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGidilir niye gidilmesin
10 Yorumla - Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne