Güncellemeler
+1 yıl
Kızlarda rahat durmuyor ki bu kadar çok fazla günahkar erkek varsa o günahı onlarla işleyen kızlar da var demek ki. 2 taraf da karşılıklı olarak birbirini bozuyor devir kötü
Çevreme soruyorum var mı öyle tanıdığınız biri diye kız bile yok ki erkek olsun diyorlar yani kız zaten yok erkeğin de olma ihtimali 0 diyorlar ya halbu ki ben öyle birini istiyorum kendimde temizim çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sanmam 100 kız dan 90ı masumsa 100 erkekten 50 si masum kızlar kendileri sürekli el değiştirdiği için tüm erkekleri aynı görüyolar ama değil
100 kızdan 10u masum 90ı değil 😅
Kızlar masum demedim ki güncelleme yaptım okuyabilirsin
Aynen öyle ama kızlar daha fazla givi
Ben hayatım boyunca hiçbir kızla çıkmadım. Yakınlaşmadim. Cikma teklifleri iltifatlar vs bir suru şey yaşadım. Yinede kizlarla çıkmadim.
Yanlış anlama ama sana çıkma teklifi eden kız oldu mu cidden?
Evet çok oldu neden ki?
Ben beğenmedim tip olarak seni bence yalan söylüyorsun gibime geldi
Yemin ederim. Yalan degil
Neden beğenmedin ki tip olarak?
Allah allah sende ne bulmuş kızlar merak ettim boyun mu uzun zengin misin. Ben yakışıklı bulmadım seni kb
Onlarla alakası yok. Neyse
Ne ile var peki?
Öpme dahi opmedim sahzen... istisna olabilirim yakinda mumyalicam kendimi
En zor giden o kadar güzel kızlarla anlık flortlesmelerim oldu hiç birine yuruyemedim abaza diye adim çıkar diye
Yürümediğin kızla nasıl flört edicen
Flört sevgili olma öncesi tanıma dönemi demek değil mi ee kıza yürüycen zaten şans verirse konuşacaksınız
Böyle bakistik gülüştük kız. konusmaya çalıştı vs. ama ben korktum ne abazasin derler diye hep
Ee bu flört olmuyor ki tanımadığım kişilerle bende çok bakıştım gülüştüm bazıları gelip teklif etti ama hepsini reddettim
Valla o zaman doğru olanı yapmışım peki sen nasol tanismasono istersin seninle mesrla
Her zaman var ☺️ çok az belki ama var ve var olacak
Kızlarla yakınlık kurmuş erkekler hep zor bulursun bulursan da seni tatmin edemez gözü hep dışarda olur diyorlar. Doğru mu bu?
Emin değilim bazıları da tam tersi çok karıya kıza düşkün tipler gözü dışarda olmaya devam eder diyor bazıları da kız yüzü görmemiş tipler gözü dışarda olur diyor
Muhafazar, dindar insanlar arasında vardır mutlaka ama onlar da seni ister mi o sorun
Afirkanın ilkel kabilerine gitsen belki :D
Yok türkiye sınırları içinde arıyorum 😅
10 yıldır evden dışarıya çıkmıyorum ihtiyaçlarımı alır almaz eve kaçarım işten eve evden işe giderim hiç kız arkadaşım olmadı (evime hiç gelmedi)
Ben varım, bakire olmayan bile istemiyo
Onların bakirelik anlayışı zardan ibaret olan kızlardır anal oral vardır gizli kapaklı işleri
Sen sorunda ciddi misin
Evet?
Konuşmak ister misin
Yok ben reelde istiyorum sanaldan konuşmam reelde öyle birini bulmak hedefim sadece
Reelde tanışırız zaten, burası başlangıç
Ben küçük bir yerde yaşıyorum aynı yerde değilizdir muhtemelen
Küçük bir ilçede
Olabilir deneyebiliriz
Zor şu zamanda kimin eli kimin cebinde belli degil
evet bulabilirsin
yakınlaşma derken cinsel olarak mi
Her türlü yakınlık sadece o değil
Bulaşır
bulamazsın
Çok zor çok
Mümkün.