Aşk İlişkileri Girl ask guys platformunu da Türkler basmış 😂kaçış yok mu bunlardan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Chrome çeviri ile çevrilmiş Güncellemeler+1 yıl Ordada abazanlık hesap açma kapatma vs buna benzer durumlar var Güncellemeler+1 yıl Yabancılarda sapık ve abazan burdaki gibi yapisiyorlar Girl ask guys platformunu da Türkler basmış 😂kaçış yok mu bunlardan? Cevapla Google Chrome Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben hiç şaşırmadım sapıklar da kullanmasın 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Biliyorum sueshe denen kadını soğuk nevale nin tekidir 😄😃 ayrıca s*lak herif soruyu da Türkçe mi sormuş 😃😄😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır çevrili o Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Peki. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Her yerdeler ya her yerde. Olmadıkları tek bir masa yok 😂😂 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Kaçış olmasını istiyorsun ama sayfanın Türk versiyonunda geziyorsun. Senin ki de değişik bir kafa yapısı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soruya dayanarak, siz Türk değilsiniz sanırım öyle anlaşılıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yep Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu ne oluyo kanka 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bu sitenin orijinali Yorumla Soran +1 yıl Yabancı versiyonu Yorumla Benchbas +1 yıl Ne yapiyolarki yabanci sitede sacmalik ya Yorumla Soran +1 yıl Yabancılar için ama Türkler falanda karı kız veya normal kullanım için yapılıyor burdaki durum ne ise ordada aynı şeyler dönüyor herkes ayni Yorumla Benchbas +1 yıl Sitenin yasaklamasi lazim bence sacmalik ya Yorumla Soran +1 yıl Neden onlarda soru görüş yapiyor Yorumla Benchbas +1 yıl Türklerin yasaklanmasi lazim ordada rezil olucaz bunlar yüzünden Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sjdhdhd soruya bak adamdakinin 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence çoğu türk zaten. Ne farkı var ki buradan 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl A a benim hesap bu ifşa olduk be tüh 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her yerdeyiz 😅 0 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Ayrıca kurtarır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Görüşe takılma Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Ben şu anda sadece görüşe takıldım. Gidip yazsam mı acaba ona sen hiçbir şey biliyorsun diye. 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazının devamı vardı uzundu baya farklı görüşlerde vardı Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Eskiden bakmıştım da burası kadar tirajı olmayan bir site. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben hiç şaşırmadım sapıklar da kullanmasın
Biliyorum sueshe denen kadını soğuk nevale nin tekidir 😄😃 ayrıca s*lak herif soruyu da Türkçe mi sormuş 😃😄😁
Hayır çevrili o
Peki.
Her yerdeler ya her yerde. Olmadıkları tek bir masa yok 😂😂
Kaçış olmasını istiyorsun ama sayfanın Türk versiyonunda geziyorsun. Senin ki de değişik bir kafa yapısı.
Soruya dayanarak, siz Türk değilsiniz sanırım öyle anlaşılıyor.
Yep
Bu ne oluyo kanka
Bu sitenin orijinali
Yabancı versiyonu
Ne yapiyolarki yabanci sitede sacmalik ya
Yabancılar için ama Türkler falanda karı kız veya normal kullanım için yapılıyor burdaki durum ne ise ordada aynı şeyler dönüyor herkes ayni
Sitenin yasaklamasi lazim bence sacmalik ya
Neden onlarda soru görüş yapiyor
Türklerin yasaklanmasi lazim ordada rezil olucaz bunlar yüzünden
Sjdhdhd soruya bak adamdakinin
Bence çoğu türk zaten. Ne farkı var ki buradan
A a benim hesap bu ifşa olduk be tüh
Dayıların olmadığı masa yok ki.
Her yerdeyiz 😅
Ayrıca kurtarır.
Görüşe takılma
Ben şu anda sadece görüşe takıldım. Gidip yazsam mı acaba ona sen hiçbir şey biliyorsun diye. 😂😂😂
Yazının devamı vardı uzundu baya farklı görüşlerde vardı
Eskiden bakmıştım da burası kadar tirajı olmayan bir site.
Onlar hep var ki
Vay awk ya