Sevgilisi olduğu halde bana bakıyor, neden?

Öncelikle merhaba bi cocuk vardi baya seviyoduk bir birimizi sevgiliyken yine biseymiz yoktu gayet iyiydik ailesi yüzünden ayrılmıstık gurur yapıp bana ailesi oldugunu dememisti okulda sürekli beni izliyodu sürekli bana bakıp gülüyodu hâlâ sevgili sananlar bile vardı bizi ve ben erkeklerle muhabbet edince baya kıskanıyodu cok belliydi bakıslarından ve morali falan bozuluyodu bende o sirf kıskansın die erkeklerle konusuyodum asıl kasınan bendim cuma günü sevmediği bi erkekle tokalastık baya samimiydi cocuk bana karsı ve eski sevgilime inat hep benle konusuyodu neyse ögleden sonra kendinden büyük bi kızla cıktı dısarıya ve sevgilisiymis kızın yanında hic yüzü gülmüyodu benimle olduğu gibi değildi aralarında baya mesafe vardı kız gülüyodu ama o hic gülmüyodu herkes benim inadıma yaptığını söyledi pazartesi günü de gıcık oldugu cocuk bana naptın falan derken hep onun gözünün icine baktı arkadasımda cok sinirli bi sekilde baktı kıskandı dedi sevgilisinden hep kactı hic yanına gitmedi sürekli benimle göz teması kuruyodu en son kız durdurdu bunu ama o hala bana bakıyodu full beni izledi asla kıza bakmadı durumdan memnun değilim ama geri dönmesini istiyorum sizce benim inadıma mı yaptı?
Sevgilisi olduğu halde bana bakıyor, neden?