24 yaşındayım ve aile evi artık gerçekten inanılmaz bi hal almaya başladı benim için. Sürekli bi kaos var ve sebep ben oluyorum çoğunda ya da bi yerinden ben de dahil olunca olay büyüyor. Mesleğim var ama çalışmıyorum. Sizce sırf evden ayrılabilmek için formalite evlilik yapılabilir mi? Dediğim gibi mesleğim var ve para için istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz iyi misiniz? Adı üstünde formalite. Düğün yapacak altın isteyecek aileleri tanıştıracak olsam formalite mi evlenirim sizce yoksa gerçek mi?
Mesleğin varsa. Git başka şehirde yaşa. Sonra zaten evlenirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başka şehirde hemen tutunamam ki. Ev tutsam adam benden depozito isteyecek, abonelikler açılacak falan. İşe başlar başlamaz hemen para vermezler. Kenarda az bi birikmişim olsa zaten yapacaktım ama yok
Bunu mu düşünüyorsun. Biraz para biriktir. En başta hostel de ya da apart da kalırsın. Yeter ki iste. Ben kaç tane tek başına eve çıkan kişi gördüm. Hiç birikimi yok. Biraz cesaret
Belki kızgınlık, belki üzüntü ile çok duygusal bakıyorsunuz bu olaya bence. Böyle bir şeyin sonunda size bro karı olmuyor ki. Tek artısı dediğinize göre sürecin rahatlamasi. Atama mi Allah kolaylık versin.
Kar beklemiyorum ki. Evde duramıyorum artık, her sorunda işin ucu bana dokunuyor bi şekilde. Ya atanıp gidicem ya da evlenip. 3. seçenek aklıma gelmiyor...
Mesleğinizi tam olarak bilmiyorum ama yaz dönemi için halk eğitim kursları oluyor. Bunun için başvuru yapabilirsiniz. 2-3 ay kafanız rahat olur biraz daha.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
formaliteden de olsa evlilik farklı bir durum.. sadece anlaşmak değil aileler vs bir çok etken var
İşin içine aileler girecek olsa gerçek evlilik yaparım zaten?
evleneceksin ve aileler girmeyecek.. ya da habersiz vs.. nasıl olacak
Tek bildiğim evde duramadığım ve istenmediğim
anlıyorum tabikki seni.. haklı nedenlerin de olabilir.. ama çok imkansıza yakın bir istediğin mantıklı düşünürsek..
Mesleğin varsa. Git başka şehirde yaşa. Sonra zaten evlenirsin.
Başka şehirde hemen tutunamam ki. Ev tutsam adam benden depozito isteyecek, abonelikler açılacak falan. İşe başlar başlamaz hemen para vermezler. Kenarda az bi birikmişim olsa zaten yapacaktım ama yok
Bunu mu düşünüyorsun. Biraz para biriktir. En başta hostel de ya da apart da kalırsın. Yeter ki iste. Ben kaç tane tek başına eve çıkan kişi gördüm. Hiç birikimi yok. Biraz cesaret
Böyle bir şey mümkün olduğunu düşünmüyorum. Kadın için aksine zararlı. Mesleğinizi neden yapmıyorsunuz?
Yeni mezunum atama bekliyorum. Olmazsa özele başvurucam
Belki kızgınlık, belki üzüntü ile çok duygusal bakıyorsunuz bu olaya bence. Böyle bir şeyin sonunda size bro karı olmuyor ki. Tek artısı dediğinize göre sürecin rahatlamasi. Atama mi Allah kolaylık versin.
Kar beklemiyorum ki. Evde duramıyorum artık, her sorunda işin ucu bana dokunuyor bi şekilde. Ya atanıp gidicem ya da evlenip. 3. seçenek aklıma gelmiyor...
En yakın atama dönemi ne zaman?
Ağustos sonunda puanlar açıklanacak. İyi puan gelirse ne ala, zaten kimse karışamaz ve şubatta giderim. Ama gelmezse ne yapıcam bilmiyorum
Mesleğinizi tam olarak bilmiyorum ama yaz dönemi için halk eğitim kursları oluyor. Bunun için başvuru yapabilirsiniz. 2-3 ay kafanız rahat olur biraz daha.
Sınava kadar işe girmeyi düşünmüyorum ama sonrasında iyi puan alsam da çalışmayı düşünüyorum 🙏🏻
Ben sınava girdiniz puan aldınız sanmıştım. Anladım. Sizin hayırlısı olsun o halde.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Formalite için hangi erkek neden düğün altın vs masraf etsin ki😂
Olabilir bazen gerekiyor ayrılanlar evlenenler geçimle alakalı yapıyorlar
Düşünüyorum bu seçeneği de sırf başka ile gidebilmek için
bende düşünüyorum ailem ile sorun yok ama sırf kendi hayatımı yaşamak istediğim için
yapılcak kişi bulurum sitersen
Evliliğe tamamen karşıyım ne olursa olsun
Hayatının hatasını yaparsın
Hiç hoşuma gitmiyor