Arkadaşlar ben İngiltere'de yaşıyorum, burada Pakistanlı birisiyle tanıştık. 1.5 yıldır sevgiliyiz. Başlarda sadece heves olarak görüyordum ama öyle değilmiş. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sorun şu ki; benim ailem asla böyle bir şeye izin vermez, onlar Türkiye'de yaşıyor. Babam aşırı milliyetçi birisi, geçen ay yanlarına gittiğimde babaannem ve annemi konuşurken duydum. Babaannem, anneme ''rüyamda senin kız Arap birisiyle evleniyordu" dedi. Annemde tepki gösterip Allah yazdıysa bozsun dedi. Ben ne yapacağım şimdi. Sevgilim ailesini beni tanıyor ve gayet sevdiler. Benim ailem daha sevgilim olduğunu bile bilmiyor, akıl verin bana
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi bir şey anlatmama rağmen yine ciddiyetsiz adamlar doluşmuş sorumun altına
Pakistanlı birisine aşık oldum ne yapacağım şimdi?
Allah peygamber aşkına sus. Cahilliğin vücut bulmuş hâli. Her ülkenin boy ortalaması olur. Bu ortalamayı çoğunluğa göre alırlar. Sende Türkiye ortalamasına göre uzunsun ve aykırı? Sus artık sus
amma takıntılı kızsın tamam boş ver çok tatlısın diyerek algıyı değiştirmeye çalışıyorum sen hala şöyle yazdın böyle yazdın diye konuyu başa getiriyorsun
Ne? O kadar işsiz değilim maalesef. Bana mı kaldı ırkçılığa vurgu yapmak? Ayrıca öyle bir amacım olsa bu sitede neden böyle bir şey yapayım. Çok komiksin, sus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah'tan paki'li Arap değil😀bişii olmaz. devammm..
Komik bir şey demedim
Pakistanlı Arap diil demek istedim. yani endişe edecek bir durum yok. babaannen için
Niye üstüne alındın? Defol git
PUDHFHAJFJJDHFHSHS kendini anlatma canım. Tamam o da senin gibi 1.70 ve 100 kilo
benmi? ben 183 85 im tatlım.. sen.163 70 dobiş😀😀😀
Yok tatlım ben 1.81. sevgilim 1.94. boyum kadarsın 😭
yalamının mk.. Pakistan genel ırkına aykırı verdiğin ölçücü bir kere
Allah peygamber aşkına sus. Cahilliğin vücut bulmuş hâli. Her ülkenin boy ortalaması olur. Bu ortalamayı çoğunluğa göre alırlar. Sende Türkiye ortalamasına göre uzunsun ve aykırı? Sus artık sus
ln sen ne tatlı şişkosun 😀😀😀
Boyum kadarsın 😭 ne oldu sevgilin mi yok 🥺
Ayrıca lütfen konuştuğun dili yazmayı öğren 💛
hahaaaa.. konumuzun bununla alakası yok, var ya da yok.. sadece tatlısın dedim boyum kadar kız😀
sana yazılsam ne olur aramızda 3100 km var😀
tamam canım dikkat ederim 😀
Sen neden bir anda sinirlenip, bana hakaret ediyorsun ki? Ben o lafı, üstüne 3 tane daha getirir, kuma getirir diye yazanlara dedim.
amma takıntılı kızsın tamam boş ver çok tatlısın diyerek algıyı değiştirmeye çalışıyorum sen hala şöyle yazdın böyle yazdın diye konuyu başa getiriyorsun
Tamam
tamam özür güzel kız 🙏🙏var mı Türkiye'den istediğin bir şey yollayayım sana
? kinci 😒
Başka insan bulamadin mi
İnsan aşık olacağı kişiye kendisi karar veremiyor ya hani
Biraz takil bi süre sonra nefret edersin
Niye nefret ediyim? Bir insanı ırkı yüzünden yargılamak çok iğrenç bir şey
Bence sen bu soruyu zaten irkciliga vurgu yapmak için sordun gerçekte öyle biri yok zaten
Ne? O kadar işsiz değilim maalesef. Bana mı kaldı ırkçılığa vurgu yapmak? Ayrıca öyle bir amacım olsa bu sitede neden böyle bir şey yapayım. Çok komiksin, sus
Banane ya ne halin varsa gor kendi düşen ağlamaz
Sus.
Üzerine kuma gelir bence hazır ol
Yok o senin gibi bu zihniyette birisi değil
Sen öyle san
He öyle olmuş hadi
At hırsızı seni
Ne diyorsun sen
Pakistanlıları ne kadar tanıyorsun diyeceğim de tanıyorsun aynısınız işte
Çok konuşma, senden daha iyi tanıdığıma emin olabilirsin. Senden daha iyi birisi olduğuna da emin olabilirsin
Hehe öyledir bizim burada meşhur bir söz vardır senin dikilmişin elin öpülmüsünden iyidir diye anlarsın zamanla
Of çok konuşma artık, 30 yaşındasın biraz olgun ol. Ne bu laflar böyle ya
30 değil 28
PUHAHAHBMFNRJGBDBSHHFHD tamam
Komik
Senin ppn daha komik
En azından senin gibi saklamıyorum
Saklaman daha iyi knk, ya da düzgün foto koy. Bu olayı nasıl komik bulabilirsin, aklım almıyor. Senin zihniyetin daha da komik
geçmiş olsn