Terk edince başlarda özgür hisseden erkek?

22 yaşındayız 2 yıla yakın bir ilişkimiz vardı ilkokulda sıra arkadaşıydık yıllar sonra peşimden koştu evliliğe giden bir ilişkiydi her şeyi beraber yaşadık. Mesajda kavga ederken birbirimizi aşağılama küfür noktasına geliyoruz ama hep barışıyorduk son 1 aydır ayrılmayı hep dile getirdim engel oldu erkekliğine bile laf ettim en sonunda çok basit bi kıyafet kıskançlığından tartışma çıktı koruyamıyor musun beni "bak başkası giydirmiş o koruyor demekki" dedim ve kendisi bitirdi. Bana seni hayatımın merkezine koymuştum erkeklik gururumu incittin hakaret ettin vs dedi tamam psikoloğa gidicem dedim sen düzelmezsin diyor.

Ayrıldığımız gün sevgisi bitmiş seni sevmiyorum aklıma bile gelmiyosun bak çok mutluyum mekanlara gidiyorum başkalarını beğeniyorum ama kimseyle olmak istemiyorum vs diyor ben ağladıkça havalandı. 1 aydır ayrıyız sadece erkek kankalarını takip ediyor ben de kızları ve hiç postumuz yok ilişkideyken kıskanıp hesaplarımızı böyle yapmıştık. Aldatma yalan ya da arayış olmadan biten ilişkide erkek kıza çok aşıkken kızın öfke probleminden terk ettiyse ve kendisinde suç görmüyorsa ilerde kendi hatalarını fark eder mi? Alkolü sigarası yok ama sanırım bunlara başladı terk edince gelen malum özgürlük döneminde beni de engellemiş. Dikkat çeken bir kızım iyi bir bölümde okuyorum foto falan paylaşırsam kıskanıp soğur mu , ağlamayı kesip hayatıma devam ettiğim için kaybetme korkusu mu yaşar?

Güncellemeler
+1 yıl
Adam seni sevmediğimi ayrılınca sokaktaki kızları güzel bulduğumda anladım diyor kafasında böyle kodlamış aşkı. Yakışıklı ve güzel insanlar hep vardı ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor o an evet var diyemedim kesin aldatmış sayılırdım onun için adam böyle kıskanç birisi.
Terk edince başlarda özgür hisseden erkek?