Güncellemeler
+1 yıl
Adam seni sevmediğimi ayrılınca sokaktaki kızları güzel bulduğumda anladım diyor kafasında böyle kodlamış aşkı. Yakışıklı ve güzel insanlar hep vardı ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor o an evet var diyemedim kesin aldatmış sayılırdım onun için adam böyle kıskanç birisi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıyafet konusunda beni koruyamiyormusun demek çok saçma seni nasıl korusun milletin gözünden düşüncesinden laf atsna karşı korur
Siz bu durumu sanki biri laf edecek ondan korkuyor giyidirmiyora getiriyorsunuz
Neyse.
Çocuk kendisine yol çizdiyse senin kararına saygı duyar çünkü bende yapıyorum der
Eğer yokluğunu his ettirmicek bir çevresi varsa zaten seni umursamaz
Sevgisi bitmez ama birlikte olmakta istemez.
giyme dese giymezdim bana normal kıyafetin yok mu dedi sanki kötü bir kızım. Güzel bir kızım iyi bir bölümde okuyorum geçmişimde ilişkim olmadı ama birilerinin beni beğenmesi onu kıskandırıyordu hep beni suçluyordu. Çevresi yok benim de yok en yakın arkadaştık şimdi bi arkadaşlıyla mekana gidiyormuş bunu bana bilerek söyledi ama alkolü sigarası olmayan birisi. Ayrılırken küfür etti bana gelmiş küfürlerinden ayrıldım diyor biz 2 senedir ayrılıyoruz şimdi niye ayrıldı ben ayrılırım diye mi. Madem korumak istiyordu ayrıldık şimdi etek giyiyorum laf atan atıyor sahiplenmek böyle mi olur? İlişki küfürden ibaret değildi sevdiğimiz zaman sonuna kadar hissettiriyoruz. Onunla internet kafede oyun da oynardım her konuda mutlu ederdim yemekler yapardım hep desteklerdim yanımda çocuklaşırdı o konuda her erkeğin hayal edeceği bir ilişkiydi ama küçük sebepleri büyütürdü ağlatırdı ben de küfüre başvururdum o kendi hatalarını henüz farkında değil.
Güzel bir dil ile uyarabilidin sinirlenip küfüre başvurman olmadı
Onunda küfür atması doğru değil uyarılarla anlaşarak hal edebilirdiniz.
Güzel olabilidisn iyi yerlerde olabilirsin ama ilişkiye sahip çıkmak gerekirdi ikiniz içinde
son tartışmada küfür olmadı sadece bak şu çocuk ayı gibi sevgilisine giydirmiş demekki koruyor dedim benim sevgilim de yapılı birisi böyle şeyleri takıyor bu yüzden kıskandı ben koruyamıyor muyum dedi hayır dedim gidiyorum dedim git dedi konuşmaya çalıştım istemedi s.. git ayrılalım dedi
Uyumlulu değilsiniz
ben onun ilk aşkıydım "Sevmiyorsan arkadaş kalalım eski sevgililerine duygun olmadığı için ayrılmışsın ama arkadaş kalmak istemişsin" dedim. "seninle kalamam sen farklısın" dedi. Bunun anlamı ne? Sürekli çelişmesi kafamı karıştırıyor.
Sana karşı duygusu var ama uyumlu değilsiniz + yönler olduğu kadar - yönlerde var
neden aklıma bile gelmiyorsun seni sevmiyorum diyor ki o zaman. Ayrılalı 1 gün olmuştu ilgimi çekmiyorsun hatta gidip yetişkin videosu izledim dedi beni cezalandırmak istedi yüz yüze gelince de izledikten sonra mutlu olmadım malum ama yapacak bir şey yok dedi beni seviyor musun dedim söylenmez böyle şeyler demişti. Ben o gün çok ağladım yalvardım sanırım kendimi geri çekmem ve ona zaman vermen gerek. Teşekkür ederim cevabın için.
Bence de hiç bir şey yapmadan biraz zaman vermeniz ilerde ne olur ne değişir belli olmaz.
Seninleyken tutsak hissediyormuş demekki iyi olmuş ayrıldığınız 😊
Ne konuda tutsak? Adamın benden önce de alkolü sigarası karı kız ortamı barı yoktu zaten bu yüzden sevdim şimdi iki bara gidip ehliyeti kaptırmamak için 1 bira içip aile evine dönmesini özgürlük sanıyor :D İnstaya profil resmi bile koyamıyordum ona aldatmak gibi geliyordu ve sürekli suçluluk yaşıyordum bu yüzden psikoloğa bile gitmeye başladım kıskançlığı artık karşılıklı yapmaya başladık ve dozu artmıştı. Adam seni sevmediğimi ayrılınca sokaktaki kızları güzel bulduğumda anladım diyor kafasında böyle kodlamış aşkı. Yakışıklı ve güzel insanlar hep vardı ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor o an evet var diyemedim kesin aldatmış sayılırdım onun için adam böyle birisi.
bir de ayrıldığımız akşam yetişkin videosu izlemiş benimleyken bakmazdı bunu bana söylüyor aklınca cezalandıracak ya madem sevmiyorsun neden bunları benim için yapıyorsun kime neyi kanıtlıyorsun
Zor ama sen kendi hayına bak
ben onun ilk aşkıydım "Sevmiyorsan arkadaş kalalım eski sevgililerine duygun olmadığı için ayrılmışsın ama arkadaş kalmak istemişsin" dedim. "seninle kalamam sen farklısın" dedi. Bunun anlamı ne? Sürekli çelişmesi kafamı karıştırıyor.
Ne önemi var ki sal gitsin