AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Genelde trip yemek
Hmmm tamam sagolun
Benim en çok boguldugum konu insanların nankör ve egolu olması bu yuzden artık adımlarımı sağlam atiyorum
Kişiye göre değişir bu ama sanırım genel olarka söyleysek eğer samimiyetsizlik
Hmm anladim tskler
Ben teşekkür ederim
Ricaaalar deyim
bu çoğul oldu bu sefertde ben teşekkür edayrum
Et bakalum
ettim
İstemediğine zorlanmak, istemediği şeyi iknaya zorlanmak
Hmm anladim
Hıhı
Tsk ederim yardiminiz icin
Estağfirullah
Peki size bir konuda daha soRu sorsambelki fazla sordum
Tabi buyrun
Kiscasi kendi durumumu anlatiyim size
Sevdigim adam var ve bu beni hayatinda istedigini söyledi ama arkadas olarak devam edelim dedi
Ve beraberlimiz 3 seneye yakin yani
Baskasimi var diye sordum yok dedi hic bir seyede hevesim yok dedi sanada yalan söyleyerek devam etsem o daha kötu dedi ne yapmam gerek yardim edermisin
Maalesef ikili ilişkilerde iki tarafı da tanımıyorken dahil olmak bana göre değil, yorum dahi yapmak istemem
ya da sen sor merak ettiklerini ben yorumlayim
Inan ne yapacagimi bilmedim icin sizden fikir almak istedim
Yok yok ikili ilişkilere dahil olmuyorum ben yönlendirme veya yorum yapmıyorum
Anladim yinede tskler
Evlilik. Bu yüzden hiç evlilik muhabbetini açmam. Kendisi açardada hayırlısı derim
Peki sevdigin adam sana derseki
Ben yapamiyorum herseyden sıkldım
Senide seviyorim ama sonumuz yok napardin sen vazgecermiydin yoksa savaşirmiydin
Vazgeçerdim. O bu kelimeyi kullanmışsa zaten o benden vqzgeçmiştir. Boşuna savaşmanın anlamı yok. Yolu açık olsun
Biliyormusun bu durumu hissetmistim kendisine ulasamadim zaman rabbim kalbime bir his duşurmustu onun basina bisey geldigi his durumunu vede öylede olmus kendisini aradim acmadi yazdim bakmadi kendisi daha fazla yapamayacagini belli etmisti bana ve o olayin oldugu gün sonrasi kaza yapmis simdi görsen yüzu ayagi baya kötu durumda bende o gun rabbime dua etmistim bana onun gercek yüzünü goster diye ve sonrada kaza olmus o gun cok aglamistim nasil dualar ettimi bilmiyordum sence benimde payim var mı o kazada
Yok yani sanmıyorum. Kaza ve keder ayrı yazılmıştır. Sen dua etmesen de olabilirdi bu durum. Denk gelmiştir diye düşünüyorum. Bence için rahat olmalı. Sen üzülmemek için Allaha sığınmışsın onu tanımak bilmek için. Allah sana başka bir şekilde de gösterebilirdi bunu ama bu çok alakasız yani sıkma canını. Allah yardımcısı olsun. Bilmiyorum şu an aranız nasıl fakat sen elinden geleni yapmalısın bu süreçte. Allah yardımcısı olsun daha beterinden korusun
Şu an beni hayatinda istiyor kal diyor arkadas olarak seni uzmek kirmak istemiyorum diyor
Elinden geleni yapmalisin dedi ya
Ne demeK istedin
Dua etmek, yardımcı olmak gibi
kendisi beni hayatinda istedini söyledu
Dediki hayatimda kal arkadasim olarak
Sebebini sordum öyle dedi
Beni kirmak istemedigini söyledi ve aksama aramak istedigini
Sürekli mesaj isteği, ne yapıyorsun ne ediyorsun benimle ilgilenmiyorsun durumları.
Neden bir erkek mesaj almaktan sıklırki
Anlamiyorum helede sevdigi kadin oldugunda
Sürekli olduğunu belirttim ama.
Hee tamam pardon fark etmemistim
Gereksiz kıskançlık bir durum olduğun da bir şey yok diyip geçiştimesi sonra soğuk yapması
Anladim
Sevindim 😊
Peki bisey sormak isterim size
Neden bir erkek sevdigi kadini hayatinda arkadasi olarak kalmasini ister
Herkesin düşüncesi farklı ama ben istemem şahsen bir zamanlar sevgi ile baktigin dokunduğum öptüğüm birine hiç bir şey olmamış gibi bakamam
Aynen öyle bende ona kendisini bunu dedim
Dediki ne diyeyimki bilmiyorum
Sevgili olduktan sonra arkadaş kalinmiyor
3 sene beraberligimjz var kendisinle
Bana gitme kal diyor arkadas olarak devam edelim diyor
Seni kirmak istemiyorum bizim sonumuz yoj diyor
Dedimki sen coktan vazgecmissin zaten bizden sen hemen kisa yoldan gitmeyi istiyon
Dediki ne deyim bilemiyorum
Aksama aramk istedini söyledi
O başka birini bulmuş ondan emin değil senide cepte tutmak istiyor
Bunu kendisine sordum zaten hayatinda birimi var dedim hayatimda kimse yok dedi
Sadece herseyden sogdum dedi
Aslinda ne yapmak isterim biliyormusun madem arkadas olmak istedi kabul ederdim
Ama sonrasinda özlemle dolu beni özlemesini saglardim o ozluyor ama ben pas vermiyom
Bilmiyorum çok bir yorum yapmakta istemiyorum
Bana dediki baskasi yok hic bir seyede hevesim yok seni yalan söyleyerek devam etsem oda kötu dedi baskasi gibi sana yalan söyleyerkmi devam edeyim dedi
Bilmiyorum gerçekten dediği gibi hiç bir şeye hevesi kalmamış ise sana bunları söylemez zaten ama işte her insan bir değil ne desem yalan olur
Şahsen benim tanımadan reddedilmekten yoruldum yani bi taniyipta öyle karar vermeli insan
Ön yargılardan kurtulmalı insanlar
Flörtöz bayanlar boğar
Gelecek kaygısı
Hmmm misal biraz örnek verirmisinjz
Tahmin edersin ki erkek demek maddi manevi güçlü olmalı demektir evliliği ele alırsak çamaşır makinası salonu dolabı evi arabası düğünü vs. Sonrasında çocuğun oluyor masrafları yemesi içmesi eşinin sorunlarıyla erkek ilgilenecek ailesinin sorunlarını erkek çözmeye çalışacak toplumda güçlü olacak iş yerinde rant kavgalarında güçlü olacak gibi bir çok yerde durumda güçlü olmak zorunda maddi anlamda iyi olmak zorunda bu da erkekte çok baskı yaratıyor.
Hmm anladim tskler
Bazen yoğun ilgi
Suratına oturunca