Aşk İlişkileri Sevgilinizi romantik buluyor musunuz, bu zamana kadar size neler yaptı? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizi romantik buluyor musunuz, bu zamana kadar size neler yaptı 🤔#Aşkİlişkileri😂😂 Sevgilinizi romantik buluyor musunuz, bu zamana kadar size neler yaptı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Çok romantik, o kadar romantik ki görünmez falan herhalde :D 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bende köpekbalığına aşık oldum galiba 😄 açıklamadı ki video gibi 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aferin sana ksks Yorumla FiqHShott +1 yıl 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Evet sevgilim çok romantik 1 0 Yorumla
batucuk94 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Romantiklik meselesi de abartılan bir hal almaya başladı. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Tanıdığım en romantik adam kendisi. Muhteşem sürprizleri, ansızın gelen iltifatları vardır 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayalimdeki romantik evet..😅 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ah bu çalan Sharkımız 😂 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl 😂😂😂Deli çocuk.. Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Romantiktir benim sevdiceğum 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir şöyle olamadık ya, kıskandım vallahi 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buluyordum, artık öyle birisi yok. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. sevgilkm yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok romantik, o kadar romantik ki görünmez falan herhalde :D
Bende köpekbalığına aşık oldum galiba 😄 açıklamadı ki video gibi 😄
Aferin sana ksks
😂😂
Evet sevgilim çok romantik
Romantiklik meselesi de abartılan bir hal almaya başladı.
Tanıdığım en romantik adam kendisi. Muhteşem sürprizleri, ansızın gelen iltifatları vardır
Genelde romantik bir arkadaştır kendisi
Hayalimdeki romantik evet..😅
Ah bu çalan Sharkımız 😂
😂😂😂
Deli çocuk..
Romantiktir benim sevdiceğum
Bir şöyle olamadık ya, kıskandım vallahi
Buluyordum, artık öyle birisi yok.
Sevgilim yok o yüzden bir şey yapmadi
sevgilkm yok
Evet🤫
Romantik