Erkeğin sevgisi kavgalardan biter mi?

2 yıla yakın bir ilişkimiz vardı beni çok seviyordu ciddi düşünüyorduk birbirimizin ilk aşkıydık her şeyi beraber yaşadık. Kendisi alkolü sigarası kız ortamı olmayan düzgün birisi onu bu yüzden sevdim ben onun yanında dikkat çeken bir kızım kendisi de kıskanç birisi. mesajda kavga ederken birbirimizi aşağılama küfür noktasına geliyoruz. Son 1 aydır ayrılmayı hep dile getirdim engel oldu erkekliğine bile laf ettim en sonunda çok basit bi kıyafet kıskançlığından tartışma çıktı ve kendisi bitirdi. Ayrıldığımız gün seni seviyordum hayatımın merkezindeydin ama hakaret eden suçlu olan sensin artık seni sevmiyorum aklıma bile gelmiyosun bak çok mutluyum mekanlara gidiyorum başkalarını beğeniyorum ama kimseyle olmak istemiyorum vs diye kendini kanıtlamaya çalışıyor tecili bozup uzun dönem askerlik yapıcam diyor kendisi garip bir psikolojide şu an. Bu kavgalar 2 senedir vardı peki neden hep kaldı da şu an gitti ben terk edeceğim için mi? bi kaç kere iletişime geçmek istedim ağladım bi yerleri kalktı engelledi. İlişkiyi kadın bitirir erkeği kadın seçer bizde dengeler bozuldu. Sorun küfürse bak psikoloğa gidiyorum dedim sen değişmezsin değişsen de istemiyorum seni dedi. 1 aydır ayrıyız o İnstada sadece erkek kankalarını takip ediyor ben de kızları ve hiç postumuz yok hem kıskancız hem asosyal insanlarız. İlla instagrama foto atmaya başlayıp kıskandırmam mı lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
2 senedir hep mesajda kavga oluyordu ama barışıyorduk son tartışmaya kadar sevgisi devam etti 1 günde mi bitti sevgisi?
Erkeğin sevgisi kavgalardan biter mi?