Yakışıklı, bakımlı, genç ve maddi durumu orta/iyi/zengin erkeklerle nasıl tanışılır?

Ben şimdiye kadar daha farklı düşünüyodum ilişkilerle ilgili ama son zamanlarda hiç doğru düzgün hayatımı yaşamadığımı eğlenmedigimi fark ettim cok nadir günler haricinde ve hep o anlar geliyor aklıma. Kısa süre önceye kadar öyle değil de daha sadakatli düzgün bi ilişkim olsun istiyodum onun için birkac kisiyle görüşmeyi kestim flört olarak. Artık en azından bi süre eğlenmek anın tadını çıkarmak istiyorum bunun icin de birileriyle tanışmak gerek ama aileyle yaşadığım icin sıkıntı olabiliyor. Daha sosyalleşmek ve yakışıklı bakımlı maddi durumu da iyi erkeklerle nasıl ve nerede tanışabilirim? Sohbet ve ilk tanışma önerileriniz ne olur? Maddi durumu iyi dememin nedeni önceden birkac erkekle flört ettiğimde sorun olabiliyordu bazı şeyler odememem gereken seyleri benim ödemem vs. maddi durumu iyi olanlarda o sorun olmadı ondan önemli. Yas olarak cok büyük olmasın sadece zten sevgililik daha sonra olabilir belki ilk başta eğlenmek anın tadını çıkarmak isteğim. Abaza erkeklerden bahsetmiyorum öyle kişiler zaten illaki buluyo bi yere çıkınca onları geciyorum. Mesela Hakan Sabancı gibi erkeklerden bahsediyorum bircok anlamda. Maddi olarak o kadr olmasa da bakımlı yakışıklı genc erkeklerle nasıl nerede tanışılır?
Yakışıklı, bakımlı, genç ve maddi durumu orta/iyi/zengin erkeklerle nasıl tanışılır?