burada ciddi ciddi flört ettiğim 2-3 kişi var ınstagram fake hesabımdan da flörtleştiklerim var ama gerçek hesabımda ya da reelde flörtöz takilmiyorum gerçek yüzümü saklıyorum bir nevi
Nasıl kurtulabilirim
burada ciddi ciddi flört ettiğim 2-3 kişi var ınstagram fake hesabımdan da flörtleştiklerim var ama gerçek hesabımda ya da reelde flörtöz takilmiyorum gerçek yüzümü saklıyorum bir nevi
Nasıl kurtulabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
flört etmeyerek
Sen okuyor musun ya da çalışıyor musun veya evde misin
Teknolojinin yan etkileri sana iki doz öğrenme ve idrak kabiliyeti yazıyorum, her gün en az iki saat tam ortalanmayan göz odak noktasından alırsın.
Ne
Elindeki akıllı cihazı hormon etkisiyle kullanma, aç araştır vaktini başka şeylerde harca en değerli nakit.
Öylede kurslara yazıldım ama bu saatlerde gene burdayim
Kurslar, insanoğlunun amacı dışında kullandığı bir numaralı faaliyet yalanıdır sen kendin bir yol çiz ve o doğrultuda kendi bakış açısıyla yürümeyi dene en azından.
Zamanla sıkılırsın sal gitsin kurtulmaya çalışma
Öyle mi olur ki
Evet bir sürelik heves insan hep aynı kalmıyor ki değişiyor sıkılırsın elbet
Yaş kaç ne zamandır böylesin. Sözde flörtoz mu yoksa ilerisi ver mi kanka
Valla bende flörtöz olan birine nedense ilgim var daha çekici geliyo bana
Erkeklerle konuşma o zaman
Oooo bu hiç aklıma gelmemişti
Bu kadar ucuz mu flört etmek
Evet
Helal olsun o zaman sözüm yok başka
Anlatmak istersen dinlerim seni fikir verebilirim
Hayır
Kafa dengi biriyle ciddi ilişki kurmalısın bazı konularda esnek olmalı
burada olağan bi durum gizlemene gerek yok :d
Kendinle ilgilen öz saygın olsun
Sanal takılıyosun bi şey olmaz dert etme
Sevfilin var mı
Ayrıldık
Varken yapıyo muydun
Hayır
İlişki içinde insan alışıyor ve gözü dışarı kayıyor başkalarıyla flört etme ya da sevgili olma nasıl olur diye düşünüyor illa ki. Senin ki muhtemelen heves devam et bastırırsan sonra patlayarak ortaya çıkar bu durum
Kurtulamazsın
Neden
Alışık kudurmuştan beterdir derler bu senin özelliğin olmuş artık belki aşık olursan bırakırsın
Offf evet ya çok kötü
Yalnız kalma korkun var mı veya daha önce terk edildin mi güvensizlik ile alakalı olabilir diye düşünüyorum
Yalnız kalmayı genelde hiç sevmem sürekli bir arkadaşım olsun eğlenelim yalnız oturmayayim hiçbir yerde bu mantiktayim kütüphanede yalnız takılırım tek o da arkadaşlarım olunca ders çalışamıyorum ondan hiç terk edilmedjm
Anladım Kısaca seviyorsun flörtöz olmayı yani ama sevdiğin şeyi nasıl bırakabilirsin ki
kısaca doladırıcısın işte hadi uza
Zamanla geçer
banada senin gibisi lazım
Nude atıyor musun
Evet
Yüzün gözükmüyorsa problem yok
Benimkini yorumlasana ya sen tecrübelisindşr merak ediyorum yorumunu
İstemiyorum
Cok kirici