Aşk İlişkileri Evleneceğiniz kişinin neyine aşık olacaksınız , söyleme mi istermisiniz 🙋♀️? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İsteyen gelsin ✌️ Güncellemeler+1 yıl Karışık söyleyeceğim kiminize karakter özelliği kiminize fiziksel özellik. Kendime bir kahve koyayım hemen geliyorum 😏 Evleneceğiniz kişinin neyine aşık olacaksınız , söyleme mi istermisiniz 🙋♀️? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PhiloSophiiaa Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Peki ya senin kıvrak zekana mı aşık oldular abla 0 0 Yorumla
Lalosalamancaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Salamancalar evlenmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Duygusuzluğuna Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzelliğine aşık olurum net 0 1 Yorumla Soran +1 yıl minyonluğu Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Ben söyleyimmm alnaynırına aşık olurum dsds 0 1 Yorumla Soran +1 yıl pijamasına Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söyle be aplam. Merak ettim şimdi.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gizliden çık ablasının gülü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablam benden olsa olsa karahindiba olur sjabah da gizliden çıkmak ne alaka ki anlamadım ya. Belki gizli gizli olmasını seviyorumdur. Yorumla
Uçusuhatirlaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Söle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türkü dinliyor oluşuna Yorumla Uçusuhatirlaaa +1 yıl Türkü dinleyen kız sevilir doğru aferin Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl söyle bakalım 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl işvesine Yorumla paranox_s +1 yıl bilemedin 😃😊 Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Soyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl müzik zevki seni aşık edecek Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ciks olmadı Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çocuksuluğuna Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl maskülen ve erkeksiliğine Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Bi terslik olmasın bu işte 🤦🤣 Yorumla
çokunutkanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl uzun boy Yorumla
berkant198787 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Hadi söyle bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Futbol konuşabilmesi Yorumla
ainoshinkiro Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl oluuur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sigarasını yakarken kısık gözle sana kaçamak bakış atmasına Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl cömertliğine , sana para harcamasına Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen şıpsevdisin , aşık olmazsın Yorumla Canknt35 +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl geniş omuzlarına Yorumla heyyoooo87 +1 yıl hadi bakalımmm Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk yalan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi sevişmesine Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sole bakalim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl E vt sole 1 4 Yorumla Soran +1 yıl gizliden çıkın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm gel Yorumla Soran +1 yıl Kumral saç güzel gözler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok saol peki sen. neyine oldun asik. baya merak ettim Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Söyle bakalm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi araba sürmesine Yorumla respectemir +1 yıl Kadın ve iyi araba sürmek hmmm Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Soyle 0 0 Yorumla
kr10ik_ck Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. söyle bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neyineeeee? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi çıktım hadi Yorumla Soran +1 yıl seninki asla söz dinlemeyecek sen asiliğine vurulacan Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Buyurrr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarı saçlar Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Hımmm Yorumla
Bandibandi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sinema zevki Yorumla Bandibandi +1 yıl sanmam ama teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Peki ya senin kıvrak zekana mı aşık oldular abla
Salamancalar evlenmez
Duygusuzluğuna
Güzelliğine aşık olurum net
minyonluğu
Ben söyleyimmm alnaynırına aşık olurum dsds
pijamasına
Söyleyebilirsin
Söyle be aplam. Merak ettim şimdi..
gizliden çık ablasının gülü
Ablam benden olsa olsa karahindiba olur sjabah da gizliden çıkmak ne alaka ki anlamadım ya. Belki gizli gizli olmasını seviyorumdur.
Evlilikten uzak duruyorum
Söle
Türkü dinliyor oluşuna
Türkü dinleyen kız sevilir doğru aferin
söyle bakalım 😊
işvesine
bilemedin 😃😊
Soyle
müzik zevki seni aşık edecek
Ciks olmadı
Hiee
çocuksuluğuna