Takipleşirken aynı fakultedeydik sonra çay içelim görüşelim dedim tamam dedi ondan sonra beni gördüğü hiçbir yerde yüzüme bakmadı hemde hiç ne selam ne sabah 3-4 kere karşılaştık o derece yani. Bende takipten çıkardım. Ama hoşlanıyorum orası ayrı. Eylül'de tekrar görücem nasıl bir şey yapmalıyım ki beni farketsin ya da hani bı etkileşim olsun. Tekrar takipleşmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstemiyorsa atmaz uğraşmayın.
ıstemedıgını böyle bellı etmış. erkekler sevmezse sonradan sevmez. Kızlar gıbı degılız. Başkasını bul.
Ama olur dedi görüşelim dedi beni gördüğünde yanıma gelen oydu
ama görüşelım dedıkten sonra uzalaştıysa başta hoşlandıgını anlamamış arkadaşça yaklaşmış olabılır. Veya arkadaşlarından bırıne yazıyordu senın ondan hoşlandıgını tahmın etmemış olabılır
Ya sorun ne biliyor musun erkek değil zaten hemcinsim ama hemcinsimin de hemcins sevgilisi var homo yani. Belli ettiğimi düşünüyorum birazcık onu görünce kalakaldim çünkü cbshd
Hatta bir noktayı unuttum olur dedikten sonra bana nasılsın dedi normalde hiç konuşmuyorduk
anlamadım sen lezsın hoşlandıgın lez ama sevgılısı var doğru mu anladım
Evet sevgiliside lez ama ben bunu sonradan öğrendim
Ve hani seviyorum ve çıkmıyor aklımdan. Takip etsem bile yeter ama tekrar istek atamam
ablam sevgılısı varsa o ış nasıl olacak ben onu anlamadım.
Ya emin değilim ki sevgilimi arkadaş mi malum ikisi de kız olunca kanka mi sevgili mi anlamıyorsun ama ben hoşlanıyorum ve hani bıktım düşünmekten beklemekten. Onu görmek için aylar var önümde ve ben göreceğim günü bekliyorum. Aynı zamanda etkilemek istiyorum bı şekilde. Tekrar takip etsin istiyorum ama yok.
Her gece uyumadan bu dediğini düşün bana istek atsın diye gerçekten içinden gelerek bir sabah uyandığında gerçeklesmis olacak
Artık hiçbir adım atma ve onu umursama.
Ama olur dedi görüşelim dedi beni gördüğünde yanıma gelen oydu
Demek ki bir dediği bir dediğini tutmayan düşünceleri çabucak değişen biri
Bu seninle ilgili bir sıkıntı değil ve sen üzerine düşeni yapmışsın bana göre
Bende öyle düşündüm hani once olur dedi sonra beni gördüğü her yerde görmezden geldi hatta bana olur dedıkten sonra beni görünce nasılsın falan dedi ben bu çelişkiyi anlamadım
Anlayamazsın ya öyle erkekleri. Erkek dediğin net olacak ne istediğini bilecek ve söyleyebilecek. Ne öyle kız gibi naz mı yapacaklar bir de ya
Erkek değil yalnız sorun o xbdndn
Nası yani ahshhs
Homoseksüelim ben hoşlandığım kişide kız
Anladım ben erkek olarak düşündüm belirtmedigin için. Hiç bu tarz ilişkiye denk gelmediğim için bir fikrim de yok açıkçası.
Erkek kız gibi düşün
Yorumum bu iste net olmayanlardan uzak dur ömür törpüsü gibiler çünkü : )
Evet ya. Hoşlanti işte bir yanım akılcı bir yanım duygusal
Çok derece tanitk mı
Bı adım atıp sen at
Sevgili yapmıştır