Görücü usulü ilk buluşma nasıldır?

Arkadaşlar 28 yaşındayım ve simdiye dek hiç evlilik amaçlı görücülük veya sevgili vs. Olmadı. Sevgilim oldu fakat birkaç sefer buluştuk sık sık bulusamiyorduk ve evliliğe engel bazı sebeplerden dolayı bitirdik. Babam bir arkadaşına benim için kız bulmasını söyledi ve o abi de 1 haftada buldu. 2 gün sonraya da randevu aldık. O beni tanımıyor ben onu tanımıyorum. Bir de biz esnafiz yani yoğun çalışıyoruz. Kız 10 kilometre evinden dükkana gelecek sanırım yanında birisiyle, ablası veya aracılık yapanın eşi olabilir tam bilmiyorum. Ben çok dindar bir ailenin sıradan bir cocuguyum. Kız ise ailesi sıradan bir aile fakat Kız çok dindar. İçimde çok aşırı panik ve korku var ve heyecanda var. Birinci sebep Kız benim ayağıma geliyor kendimi mahçup hissediyorum , bir de nerede oturacağız konuşacağız ne giyeceğim hersey hazırlıksız olacak. Kız 2 yıl önce tam kapanmış 1 yıldır da medreseye gidiyor. Baya dindar yani. Ben ilk defa görücü usulü bulusacagim Kız 27 yaşında belki birkaç kez görüşmüştür. Kendimi ezik hissediyorum utangaç değilim aşırı geveze birisiyimdir fakat konuşmaya nasıl başlayacağım neler soracağım sürekli kendimden mi bahsetmem lazım yoksa onun soru sormasını mi beklemeliyim. Çok soru mu sormaliyim ilk önce kim kendini tanitmali vs. Aklımda çok soru var yardımcı olabilir misiniz tecrübeli arkadaşlar.
Görücü usulü ilk buluşma nasıldır?