Bir haftadır küsüm onunla dün kızımı uyuttum geldi yanıma özledim barışalım dedi kalbim çok kırık az zaman ver dedim belime sarıldı arkadan sırtımı öpmeye başladı bıraksana lütfen dedim tenin burnumda tütüyor deyip benimle yatmaya çalıştı bırak istemiyorum dedim naz yapıyorsun diyor yapma diye bağırınca çoçukta ağlayarak uyanınca bıraktı sonra cidden naz yaptığınu sandım gerçekten istemediğini bilseydim zorlamazdım dedi sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanıcam karar verdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşin özür dilemiş daha ne yapsın , kendiniz eşinizi dışarı itiyorsunuz anlatımınıza göre.
Öyle mi buna sana göre eşimizi dışarı mı içiyoruz peki bu kocaları hiç birlikte olmayan kadınlarda dışarı mı bitmedi sence
Gitmeli*
Ben geneli değil sizin sorunuza yorum yaptım , Dediğin kadınlarında bir kısmı kendine çareler üretiyor
Ben senin anlatımına göre söyledim.
Ya bırak Allah aşkına bırak Sana göre cinsellik tam olmayan evliliklerde eşler birbirine aldatmadıysa yarın kızın kocasını aldatınca ağlamazsın burada Hadi tebrik edersin
Sen aklındakini kustun gibi geliyor eşinin durumunu söyledik özür dilemiş dedik konuyu nereler getirdin.
Özür falan dileğin yok sen niye kafandan uyduruyorsun gel yanıma barışalım özür dilemek mi belki özür dileyince affedemeyeceğim kadar büyük bir şey yaptı ne kadar pis insansınız siz ya
Özledim barışalım ne demek oluyor? Ben anlatımınıza göre dedim bu bir tabii ki yaptığı hata af edilmez bir durumsa siz haklısınız. ben eften püften kırgınlık olarak algıladım , özür dilerim.
Bakın sanırım fazla cahil birisiniz ama özür dilemek bu değil yaptığın hatadan özür dilemek özür dilerim seni üzdüğüm için vallahi billahi Bir daha bunu tekrar etmeyeceğim demek sadece cinsel isteği geldiği için Gönül almaya çalışmak değil
Senin son yorumumdan anladığın bu ise seni tebrik ederim alim kadın ben size cahil demedim ama siz cahil diyerek bildiğiniz kelimeyi ön yargılı olarak kullanmaya alışkınsınız iyi akşamlar ulema kadın.
Fazla naz aşık usandırır kesinlikle zorla yapmamalıydın Ama tabi işte kalkınca...
Öyle mi öyle mi iyi senin kızına yarın yaptıkları zaman ağlama o zaman
Yapılan yanlış olduğunu zaten söyledim ama o senin kocan seni anlamıyorsa sen ona kendini ifade edemiyorsan Demek ki Aranızda bir problem var
Çok iğrenç bir durum böyle öküz kadını seks oyuncağı olarak gören erkelerden nefret ediyorum
Gerçekten ben de tiksinmeye başladım boşanacağım sanırım eskiden böyle değildi bu sene bir kudurdu gerçekten
Ya yorumlarda ki erkek görüşlerine bakar mısın türk erkekrinden bir kez daha tiksindim bunları boşa gitsin gerçekten hak ediyorlar
Gerçekten pislik bunlar soyları sopları kurusun akılları başka hiçbir şey çalışmaz geberip gitsinler
neler yaşadın bilmem ama başkasına giderse gitsin düşüncen var mı?
Öyle bir düşüncem yok başkasına gidemez ha giderse de hayatını karartmak için an biçerim öyle bir dünya yok
cinselliği illa isteyecek sende bulamayınca başkasına gidebilir ama sana istemediğin bir şeyi yapamaz evlide olsanız tecavüze girer
Cinselliği başkasından mı bulacak Yani yarın senin karın seni aldattığı zaman o zaman sen de demek ki benden tatmin olmadı deyip haklısın de tamam mı Ben geniş biri değilim adam gibi kırdığı kalbin bedelini öder
başkasına gider diyorum bende karımla yapmassam o da gider bunu göze almışım demektir
Vallahi bilmiyorum Ben sizin kadar cahil demedim
öküz belleme kızım beni zorla kimse bir şey yapamaz diyorum sana ama sen istemezsen o başkasına gider diyorum
Ben de diyorum ki başkasına giderse ben de onu boşar mallarının yarısını alır kapının önüne koyarım benim bundan zaten bir korkum yok ama bu bunun bahanesi olamaz o zaten şerefsizse gider namusluysa gitmez
öyle yaparsan daha iyi olur ama zaman ver belki gönlünü alır
Arkandayım ablam aşağıdaki evrimleşememiş maymunlara takılma senin bedenin senin kararın
Tecavuz mu? Kocani ilk defa mi gordun?
Abiciğim sen 43 yaşına geldiğin için cahil kalmışsın anayasamıza göre karın da olsa istemediği ilişkiyi ona yapman tecavüz sayılıyor ve hapistik suç bilgin olsun
Ablacigim adam senden vermen icin ricaci olmus sen de vermemissin. Ne zorlasi? Haklisin cahillik benimki. Ne de olsa imam oturursa cemaat sıçrarmış.
Ne saçmalıyorsun sen ya vermem falan ben onu seks zor bir resimi istemiyor canım onu kalbim kırık istemiyorum bundan ötesi var mı tek olursa seninki mi önemli benim zevkimi önemli değil. Mi? Kafaya bak
Tamam tamam sikayet et polise. Nasil biliyorsan oyle yap.
Aile ici şiddet kabul edilemez. Hemen sikayet
Şiddet uygulamadı yumuiak yumuşak öpmeue başladı
Şiddet derken senin istemeigin her şey siddet sayilir. Ancak cezasi buyuk olur.
Zorlamış ama büyütme
Ne demek büyütme ya Bu aile içi taciz tecavüz ve zorbalığa giriyor biliyorsun değil mi hapislik suç anasını ağlatırım istesem
Israrcı olmuş sadece sen kızınca da durmuş. Ortada bir tecavuz yok
Ben bir kere de istemiyorum dedim iki kere de istemiyorum dedim artık vücudumu öpmeye başlayınca dur dedim yine dinlemedi en sonunda bağırdım Yani ben o bağırmayı yapmasam o çocuk ağlayarak uyanmasa belki de neler yapacak ben kabul edemiyorum bunu bilmiyorum benim bedenimi ruhumu isteklerimi hiçe saydı sen boşanmak istiyorum karar verdim
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Yanlış yapmışın bağırmamalıydın
İstemiyorum bunun ötesi var mı ya
Sonra aldatıldım diye yazarsın
Öyle mi öyle mi yok yazmam direkmen boşanır mallarının yarısını alır onu köpek gibi kapıyı alır Bir daha da çocuğumun yüzünü göstermem ne anlatıyorsunuz siz ya aldatmanın bile namussuzluğun bile savunucusu olmuşsunuz demek ki karınızı alkış tutacaksınız
Olmadi yani cnsellk
Niye bukadr kırdki seni