Bir kadın için ilgili çok önemli eğer burada siz hatalı iseniz siz dönseniz onu ihmal ettiğinin farkında olduğunu bunun için elinden geleni yapacağını ifade etsen
Sanırım kafasında bitirmiş bu durum uzun sürdü ve seni uyardı sen dikkate almadiysan ya da başka bişi umudu bitmiştir belki çünkü bende ayrıldığım sevgilim gelsin diye bekliyorum engelleme olmadı çünkü arasın istiyorum
Aslında o haber etmediğinde ben haber almak için her zaman arıyordum yeterli ilgiyi verdiğimi düşünüyorum ona hediyeler süprizler yapıyorum her ilişkide olduğu gibi azda olsa tartışmalar olurdu ama asla uzun sürmezdi ona ilgisiz olsam yanında bu şekilde olmazdım :(
Her giden döner ama kadınsa belli olmaz yine de...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona karşı kötülüğüm ihanetim olmadı çok ilgili davrandığım halde her şey güzelken çok saçma konudan aniden ilgisizsin diyip gitti psikolojik olarak onun biraz yorgun olduğunu ve bu karara vardığını düşünüyorum, bu kararından pişman olup dönermi sizce?
kral biraz zaman gecsin tüm iletişimini kopar merak salsın döner kızlara kendi psikolojisi ile yaklas sadece zaman ver ve hiçbir şekilde temas kurma engelle
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
3-4 gündür ne bir iletişim ne bir haber almamız var bana yazmamak için o beni engelledi ona kötü hiç davranmadım aldatmadım onsuzda oluyor gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor dönermi sence kral?
döner döner dert etme sevdiğin için içini yiyor ya da zoruna gitti diye su böyle bir hırs var ıcınde sabret sadece basıma geldi * * geri döndü ben tekmeyı koydum hala yazıyor
şu an arkadaş çevresi onu tetikliyor dur sen yazmıyor sun diye kuduruyorlat emin olki azmini kötü biraz da zaman ver yazar şimdi kendisini engelledi diye çok cool sanıyordur çünkü senden hareket gelmeyince o yaptı bak burdan bile düşünebilirsin bekle biraz
Ona karşı kötülüğüm ihanetim olmadı çok ilgili davrandığım halde her şey güzelken çok saçma konudan aniden ilgisizsin diyip gitti psikolojik olarak onun biraz yorgun olduğunu ve bu karara vardığını düşünüyorum, bu kararından pişman olup dönermi sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yani ilişkiyi bitirecek büyük şeyler olmadı ise ya da sevgi bitmediyse ve terk eden oysa suçluysa gelir
Mesafelerden dolayı sadece biraz ilgisizlik olduğu için ani kararla bırakıp giderse dönermi?
Bir kadın için ilgili çok önemli eğer burada siz hatalı iseniz siz dönseniz onu ihmal ettiğinin farkında olduğunu bunun için elinden geleni yapacağını ifade etsen
Bitti dediğinde çok uğraştım 2 gün boyunca aradım konuşmak için ama açmadı kavga falan olmadı aramızda ayrılırken ve bana yazmamak için beni engelledi
Sanırım kafasında bitirmiş bu durum uzun sürdü ve seni uyardı sen dikkate almadiysan ya da başka bişi umudu bitmiştir belki çünkü bende ayrıldığım sevgilim gelsin diye bekliyorum engelleme olmadı çünkü arasın istiyorum
Aslında o haber etmediğinde ben haber almak için her zaman arıyordum yeterli ilgiyi verdiğimi düşünüyorum ona hediyeler süprizler yapıyorum her ilişkide olduğu gibi azda olsa tartışmalar olurdu ama asla uzun sürmezdi ona ilgisiz olsam yanında bu şekilde olmazdım :(
O zaman sen elinden geleni yapmışsın o kendinde bitirmiş ama dur bakalım artık bişi yapma bence o pişman olursa döner. Ama sessiz kal bence
Peki benim sayfama girip en son soruma yanıt verebilir misin bende benzer bir durum içerisindeyim de bir erkek gözuyle yanitlasan
Çok teşekkür ederim, tabi ki hemen bakayım
Rica ederim ne demek
Sorumu bulamadın mi acaba burdan sorsam
Her giden döner ama kadınsa belli olmaz yine de...
kral biraz zaman gecsin tüm iletişimini kopar merak salsın döner kızlara kendi psikolojisi ile yaklas sadece zaman ver ve hiçbir şekilde temas kurma engelle
3-4 gündür ne bir iletişim ne bir haber almamız var bana yazmamak için o beni engelledi ona kötü hiç davranmadım aldatmadım onsuzda oluyor gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor dönermi sence kral?
döner döner dert etme sevdiğin için içini yiyor ya da zoruna gitti diye su böyle bir hırs var ıcınde sabret sadece basıma geldi * * geri döndü ben tekmeyı koydum hala yazıyor
Çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı bende geldiğini görmek istiyorum 🙏🏻
rahat ol düşünme kafanı mesgul et
Kral dediklerini yapıyorum hiç iletişime dahi geçmedim ama şimdide durduk yere her yerden engellemiş ulaşacak tek bir yer bırakmadı
şu an arkadaş çevresi onu tetikliyor dur sen yazmıyor sun diye kuduruyorlat emin olki azmini kötü biraz da zaman ver yazar şimdi kendisini engelledi diye çok cool sanıyordur çünkü senden hareket gelmeyince o yaptı bak burdan bile düşünebilirsin bekle biraz
O engeller bir gün kalkarmı sence
Kıymet vaktinde bilinir
Ortada büyük bir şey yok ilgi gösterdiğim halde o göstermediği için bende biraz uzak kaldım ve bunu şikayet edip gitti
Haklı
Haklımı? Neden empati yapmak yerine bu şekilde kesin cevaplar veriyorsun tek taraflı ilgiyle kendimimi avutsaydım ders almasını bekliyordum
Ders mi haha 😂
Sen kimsin ki ders veriyorsun
Bir kadın gittyise zor döner ilke sona bakmıyor
kendin için bu yorumu yazıyorsun ama at gibi giden it gibi dönüyor
Ne alaka? Kendim için yazıyorum benim için böyle çünkü
@Azizbaran2147 bende öyle düşünüyorum ortada ihanet gibi kötü şeyler yoktu anlık karar ile bıraktı
tamam bende kendin için yazdıgını söylüyorum sana
bro dediklerimi yap gel tesekküğr et
Dönmez
Neden hiç mi bir ihtimal anıları ve onu seven biri olduğunu düşünüp pişman olmuyorlar?
Onların kafaları çok farklı çalışıyor
Gittiyse dönmez
Dönmez
Psikolojisi düzelmezse hayır