AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kabul etmedi mi
Bıraz heyecanlı o yüzden üzerine gitmedim utanarak gitti beni sevdigini hissediyorum bende onu
Bi daha dene sansini sende
Bende is arkadasimdan hoslaniyorum. Baska yere desteğe gitti bir haftaliğina. Bende ona nasilsin iyimisin diye mesaj attim. Tesekkurederim yazdi. Hic yamiyon ben yazmasam dedim. Calisiyorum ezgii yazmis. Yoğunmu vs konustuk amankaldi oyle. Ne mesaj atti nede konu akti. Ne yapmam
Ama ramazanda is yerinde iftar sofrasindaydik. Konu evlilikten acildi. Ben beni diğer anlamda ceken biriyle evlenmek istiyorum dedi. Sonra baska bi sofrada konu guzel. illerden acildi sevisecek mi sanki ankarayla guzel olsa ne dedi. Bi keresinde otobus saatinden bahsederken arka koltuga geveriz dedi goz kiroti. Konuyu getiriyo
Birde o kızdan kahve almak icin kendimi ona sık sık gösteriyorum beni kıskanıyor beni gördümü heyecan artıyo iki tarafta da
Zamanla gecer o heyecan. Konusursunuz daha samimi
Kahveci mi kız
Yorum icin teşekkür ederim bence varlığını hissetirmen lazim onu gördün mü gülümse devamlı gülümse etkilenecek kesin emin olabilirsin
Evet onun çalıştığı zamanlar gidiyorum beni resmen süzüyor yaşı 24
Gulumsuyorum zaten. Sakalasiriz iltifat ederim vs. Hatta ona uzaktan sarilır gibi yaptim oda biri vardi yanimizda o var olmaz anlaminda kas goz yapti. Benle sarilmak mi istiyon seen dedi sess8ce bebek sever gibi. Is askim falanda diyodu bana ama...
Siz kac yasindasiniz
Yemin ederim Beni her gördüğünde gülümsüyor o gülen gözlerin hastası oldum
27 ben o 30
Sizin yas kaç
Benimkide dikkatli dikkatli bakiyo. Gulumsemiyordu ilk zamanlar konusmuyodu bile ama artik gulumsuyor
Gülümsemesi iyi bir işaret ama önce birbirinize saygılı ve güven oluşturmalısın sen ona yanına geldiğinde Gül bir şey söyleme gözlerine 3 saniye bak
Benim yaşım 37 kızın ise 24
Erkeklerde biraz heyecan var o yüzden ilk adımı onun atmasını beklemelisin
Iyide mesaj atmam adim değil miydi sizce
Gulmeyo yapiyorum zaten
Cokmus aranız ya
Sarılmak istemem falan adım değil mi. Utangac biride değil ama. Ic dunyasıni bilemem tabi
Öncelikle sabırlı olmalısın en güzel konuşan sevdiğin insanın gözleriyle konuşmak birbirine herşeyi anlatıyor
Sence ben bu hayalden vazgeçmelimiyim çok seviyorum ama ne yapacamı bilmiyorum
Bence gecin derim. Yas farkı cok. O cocuk daha size gore.
İlk adımı sen atığın için onu sevdiğini anladı yani benim kardeşçe tavsiyem gecici hevesi de olabilirsin dikkat et ödün verme kendinden
Bu kız Yunanlı bana karşı hep güzel görünmeye hep çalışıyor sesimi bile özlüyor ve iş arkadaşlarına beni sevdiğini söylemiş
Hmm anladim hevesiyim belkide. Benimkide sevgilisi yokmus. Olmadigi halde sakadan bana ohoo bir suru var hangisine yaziyim diyodu.
Ilk soğuk yapiyodu. Bende ona yaptim. Yuz yuzeyken iyiyiz gayette. Of kafam karisk bilmiyorum ya
Hevesli biri o bana göre uzak dur derim haa illa vazgeçemem diyorsan üzülen sen olursun... Ben ne yapacam onu çözemedim ona tapıyorum hiç bir şey düşünemiyorum
Is askim falanda diyodu. Sarilma olayida var tabi. Hareketle uzaktan sarılmak istedim. Yanimizda biri vardi olmaaz o var sonra gibine isaret yapti. Sonra bebek gibi sen bana sarilmak mi diyon dedi sevimlice sessizce
Bende vazgecimiyorum iste. Sizin gibi kolay mi vazgecmek. Beden okarak uyumluysaniz sorun yok.
Derlesiyoz biz is sorunlarimiz konusunda falan. Samimi arkadasiz sadece su an. Beni begenmiyo belkide
Devam et ama dikkat te et hisslerin seni yanıtmaz...
Çok aşıyım o kıza resmen onun için ağlıyorum bile her sarkı bana onu hatırlatıyor
Gecende is yerinde ucu bi arada iciyoduk. Bana ismarlamiyosun falan dedi. Bende ismarliyim gel dedim. Sen ismarlamiyosun dedim. Oda ismarliyorum dedi. O gun icemedik. Baska bi gun icelim gel dedim kahkaha patlattı. Nerde icicez dedi. Mal kabulde burada dedim. Oda bugun canim istemiyo yarin icsek olmaz mi dedi. Tamam dedim bende
Seviyo ama arkadasca su an. Is askimda dediydi. Hafif flort boyle.
Bende oyleyim. Bana diyo ki sen magazaya gekonce huzur buluyorum. Gecende aklimdan cikmiyosun demisti
Peki ona güveniyor musun
Ben ne yapacam karasevdam ile düşünüyorum
Yok ama seviyom iste
Seni sürekli takip ediyorsa gözü senden başkasını görmüyorsa senin için fedakarlık yapıyorsa
Ya meraknetmisti aramiti duymmaistim bi g7n magazya gec kaldigimda
Seni gerçekten üzmek istemem ama seni sevmedini anladım kendi hislerimle soyluyorum seven insan sevdiğinin daima yanında olur
Takip derken watsap durumlarima bazen bakiyo bazen bakmiyor
Beni üzen tek şey yaşı başka sorun yok onun için ölmeye razıyım
Boyu posu nasil
Gerçek aşk ölümden korkmamaktır
Uyumluyuz heyecanını hissediyorum boyu 1.60 ben 1.76
Sen beni sevmiyosun diyo sakadan
Sen ona sor başkası var mı hayatında diyecem oki Allah cümlemize yardım etsin
Yok hayir. Ama sakadan oo bir suru hangisine yaziyim demisti bana
Uzak dur bence fazla yüz verme hak ettiği değeri ver o anlar
Dendim onu. Kendi konusuyo bu sefer. Erkeklere guvenmedoğimide biliyo konusulmustu sofrada
O iftarda
Baska bi gun mudirimde isin varsa baska gune izin veriyim dedi. Hani sevgikinle ney bulasacaksan anlaminda. Ezgi disinda tanidigim kiz mi var dedi. Etrafinda cok erkek vardir derken duydum. Ondan kendini ağirdan satiyor.
Ona guvenirsen ki guvenme erkek milleti fırsatçı konuşan erkek hele senin yanında başka kızlardan konusuyorsa sevmiyordur demek istiyo vaktim olduğunda sana da zaman ayırırım gününü gün eden erkeklerden uzak dur ondan ötesi seni üzmekten bàşka bi işe yaramaz
Ben sevdiĝimin için canımı verebilirim onun gözlerine bakmaya doyamıyorum onun yanında nefes alıyorum bu soruyu ona da sor
Seviyorsan sahiplenirsin
Baska kizlardan konustuf7nu nerden cikardin. Beni gormeden baskasiyla konusuyodu o
Sen ona beni istemeye gelecekler dersen herşeyi anlayacaksın biraz kızkandır yani
Ben ise şansımı denecem olursa olur
Ozele gelde anlatiyom
Sor bakalım kuran i kerim den bir ayet biliyor mu
Yok bayanlar izin eslerinden izin almadan cikamazmis evden diyo. Onu tartistiydikmO bana saka yaptiydo genel mudir seni istiyo diye
O kendine köle arıyo biraz önce söylediğim gibi güvenecen sevdiğin kadına
Sevdiğim kızın gözlerine vurgunum her an her saniye onu sanki yanımda hissediyorum seviyorum
E biraz kiskanmasida hosuma gider tabii. Bi cicek buldum asansorde. Resmi paylasip nirondenmis gibo kelimeler yazsam
Nefesini nefesimde hissediyorum
Üzerine alınma sevdiğim kızdan söz ediyorum ezgiz
Anladim zaten
Kiskandiriyim mi cicegi paylasip ne yaziyim
Suslenip pusleniyosun herkes sana bakiyo diyodu
4 yıldır yanlız idim şimdi ise benim için atan bir kalp var bende ona daima güvendiğim i hissettiriyorum inan sevdiğin için gözyaşı döküyorum aşk budur bence
Devam ezgiz sevdiğin için çabalamak lazım
Bence Facebook ta paylaş süslen fotoğraf paylaş
Sevdiğim kızı üzmemek için üzerine gitmiyorum ama daima takip edildiğini biliyor
Çok iyı olmacan sora boynuzu yiyorsun maalesef
Belkide benimkide ondan uzak duruyodur. Attim attim olay oldu resmen o resmim. Cok guzeldi dedi oda
Eğer seviyorsan ona söyle beni istemeye gelecekler de severse kıskanacak seni o zaman anlacan
O olmaz o bana yaptiydi o sakayi. Hatta bende ona seni evlendiricem diye saka yapmistim. Bugun baska bi malzeme cikti bana. Farkli bi planim var
Fatih sana asikmis diyicem. Simdi sordum oguzu ozledin mi diye sakadan onsuz calisamiyorum falan diyodu. Anlar ods benim olduğumu canım değil ya demi
Benim küçük yarım herkese o benim demiş
Sen ne dersin
Bir başka kıza baktım yanında çok kıskandı çıldırdı resmen
Ben zaten oguzum dedim. Sen benimsin dedim
Oda bana gözleriyle aynen öyle dedi ama ben aşkıma ihanet etmem
Sevdimmi tam severim iki sevenin arasında üçüncü kişiye yer yoktur
Ben sen olamasan beni kim koruyacak tatlisin da dedim
Lafa kanan tip değil belli ki
Sen ona resmen ben sana güveniyorum demişin
Evet ama bu beni koruyani manasinda
Egoist yani anladım ondan sana yar olmaz kusura bakma maksadım dostça hayatın tuzaklarına düşmemek düştünmü çikamıyosun güzel düşün ezgiz
Bir insan önce Allah a sora da sevdiğine koruma kudreti vermiş o özelliği yoksa soğuk davran trip yapma bence zaman kötü Kimin ne yapacağını bilmiyosun
Bu arkadaş zengin mi
Hayat tuzaklarla dolu
Nefes aldığımız sürece akıllı mücadele etmek zorundayız
Kur'an i Kerim den bir ayet söyleyeyim kim Allah ın adaletine inanırsa Allah onu kimseye muhtaç etmez ve kimseye güvenme diyor
Çünkü kadın veya kız narindir
Guvenmedim tavlamak icin boyle laflar etmelisin
Ben sana dostça söyledim ben zaten sevdiğim kızın hayalınle yaşıyorum
Ölümü bile göze aldım o olmadan yanımda nefes almak haram bana
Ah bu kalp var ya
Ölümün olduğu sürece Allah iki insanın bir araya gelmesini ister cünkü insan insana muhtaçtır maalesef
İnsan zayıf yaratılmıştır bir insan günahlarını bu dünyada tartmalı elinden geldince insan zor günlerinide düşünmeli
Maksadım seni kaldırmak değil hayatın gerçekleri bunlar Allah yardımcınız olsun
Ya biz yemek yeme asamasindayiz. kokorec yiyelim cikista falan diyo
Seni beyeniyor anladım kadarıyla
İş kadınla ilgileneceksin gerektiği kadar sadece bana güvenmelisin demelisin
Sen de güvenini Su istismar etmemelisin
Arayista begendiğinden değil
Ayran gönüllü yani
Sen ona nasıl trip atabilirsin orayı gidelim Yok işim var de burayı gidelim Yok de bak o zaman nasıl ilgilenecek senle
Bu zamanda kafa dengini bulmak zor
Ben kızla konuşayım mı ya da erken mi kızın çalıştığı mekan da herkes biliyor onun bana asık olduğunu ben daima onu kontrol ediyorum onun hoşuna gidiyor
Kısaca aşıyım ona
Hic yuzine bakmadiydim gidince. Nasilsin bile demediydim. Oda sorup durdu nasilsin iyimisin diye. Ikgilendi. Market arabasini tuttu. Kolumdan tutup cekersin ya surduğum market arabasina yapti aynisi.
Senle ilgisi var hevesini alana kadar sora tınnnn
Guzellik aramiyo. kiz olsun yeter ona. Onu demek istiyom. Zaten bende guzellik yok.
Öyle deme yüreğinin güzelliği önemli olan
Ya ona bakan erkek mi birak yaa
Öyle deme hayatta güzel seyler de vardır
Sabah aşkımı görecem kismetse
Benden korkuyor
Ben taa salı gorucem.
Aşkımın gözleri ölmeye değer onu kaçıracam
Kacıır
Bu yunan milletinde kaçmak yok o benim kalbime bıçağı saplasa yinede onu severdim
Sev ne güzel istw
Dünyamı cehennem e çevirenler oldu hayatımda herşeyden ders çıkardım kimseye kolay kolay güvenmem
Guveniyosun ya o kıza iste
Evet çok güvercinimi görecem bugün Beni çok kıskanıyor
Bende onu çok kıskanıyorum onun koyünde yim aşkımın olduğu yerde cennetim burada bugün nefes alabiliyorum
O bana Allah IN bir lutfu
Aşık olmak çok güzel ve karşılıklı olunca
Kuşum Beni gördü ben de onu yüz ifadesi kötüydü aşkım gülmüyo artık onla kesin konusmam lazim kafayi yecem
Birini bulmustur nasil güveniyosun ona
Birini bulsa kıskanır mı
Gecenlerde kahve aldigim yerde baska kiz vardi yanlislikla elini tuttum istemeden duymuş çıldırdı resmen beni düşman gibi görüyo