2 yıldır sevgiliyiz yeter artık gelemiyorum bu duruma dedim sinirden delirdi sürekli aradı suratına kapattım kavga ediyoruz ben düzgünce yazıyorum ona soruyorum anlat neye kırıldın diye uyuycam diyor napcam ben buna nasıl davranmam Allah rızası için bıktım artık ya 4 gündür küstük konuşmuyoruz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sizde onu takmayın o zaman
Birden engelle şöyle bir dumura uğrasın 1 ay sonra özür mesajı atmaya başlar
Olmuyo knk çok sinir ediyor beni
Olmuyosa engellicen işte kankam bu kadar basit niye kendine işkence çektiriyosun
Bağımlı hale geldim cnku aptalim
O zaman yavaştan başka birine yol yap, ona muhtaç olma
Nasıl yapabilirim
Kanka bugun dedi ki sana hediye almak için ise başladım dedi ben ke dimi çok değerli hissettim cnku bu çocuk süt çocuğu ailesinden yiyor hep ilk kez ise girdi ve bana kendi parasıyla hediye almak için
Çekici bulduğun birilerine selam yazman yeterli
Aldatamam asko 🥺
Aşko sana bir başkasıyla yatağa gir demiyorum, bir başkasıyla konuş arkadaş olarak. Kendini sadece bir kişiye muhtaç etme, zaten şu anki ilişkin toksik bir ilişki. Siz 4 gün küs kalıp konuşmamak yerine birbirinizle kavganın nedenleri hakkında konuşup bunu çözüme kavuşturmanız lazımdı. Bu ilişkinin ömrü az, beni dinle sen
2 yıl oldu nasıl ömrü az 😔😔😔
Ayrıca erkek arkadaşım olmasına bile laf ediyor telefonumu kontrol ediyor ben nası başkasıyla konuşayım kimse de sarmıyor ki
Benim de 3 yıllık ilişkim bitti birdenbire. Rakamlara çok güveniyorsun :)
Niye kendinden bu kadar taviz veriyorsun anlamadım ki. Sen yetişkin bir birey değil misin kankam, niye elalem senin kimle konuştuğuna bakıyor?
Eskiden aldatılmış güvensizliği var çocuk çok ilgili çok seviyor beni çok özel hissettiyor güzel hissettiriyor yanında çok mutluyum ama kavga anları da böyle işte napcam bilmiyorum asko
Eskiyle alakası yok bunun, çocuk seni kısıtlamak istiyor. Bu hayattaki herkesin kendine öz bir kişiliği vardır kardeşim bunu unutma, önceki kişi beni aldatmış olabilir ama bir sonraki kişiye de ben bu da beni aldatır muamelesi yapamam
Hangi duruma gelemiyorum dedin
Beni takmaması
İlk başta da böyle mıydı
Yok ya aslmda normal de böyle değil çok ilgili çok seviyor hissediyorum ama ben onu biraz sinirlendirdim ve oda benim gururumu kıracak şey söyledi kavga ettik kısaca işte sora uyudu hicbisi olmadan ise gtcem flm dedi
Bunlar geçer ya erkek tripi işte üzülme sen
Zoruma gidiyor sanki beni takmıyormuş gibi 4 gün boyunca da hic arayıp sormadı bende aynı şekilde ama kırılan bendim
Geçer bunca yıldır süren evlilikler de böyle işte
Beni kalbimin kırıklarını düzeltecek 2 dkn bile yokmuş hiç sorun değil uyu iyi geceler dedim
Sence sabah nasıl davranmaliyim ne demeliyim
Hiç bir şey deme arama, ararsa açma
Ne kadar süre peki?
İkinci güne kadar
Yarın yolculuk yapacağım ve hikaye falan atmayı düşünüyorum nasıl olcak?
Atma ertesi güne sakla
Sürünsün bekle
Emin ol umrnda olmaz
Ama dedigini yapmaya caliscam
O zaman süreyi uzat, bakalım ne zaman umrunda olacak, inatçı ve kararlı ol biraz
Ya sürekli qrar noldu nerdesin falan der tabi
Senden uzak kendimleyim, böyle daha huzurluyum yaz :)
Bide biz buluscaz 1 hafta sora falan bugün yildonumumuz du hediye ne alabilirim sence
Bileklik
Çelik bileklik
Ben kız olsam ne süründürürdüm valla
Nasıl yaparsın?
Bitmiş sense can çekiştiriyorsun
Kime
İlişkine
Olmuyorsa zorlama
Kanka bugun dedi ki sana hediye almak için ise başladım dedi ben ke dimi çok değerli hissettim cnku bu çocuk süt çocuğu ailesinden yiyor hep ilk kez ise girdi ve bana kendi parasıyla hediye almak için
Dikiş tutmaz artik
Neden
Ayrıl
Kanka ne yaa iticisin
Uf ergen misin sjjskx
Samimiyet göstergesi
Ergen olsam kanka falan derdim
Ya tm hadi uzatma insan gibi bisi dedik
İnsan olmadığın için diyemedin işte.. byyee ✋
ayrıl gitsin be abla
Askm keşke yapabilsem o yürek yol bağımlı hale gelmişim iyce
bundan yavas yavas kurtul abla bagımlılık zor
bugun dedi ki sana hediye almak için ise başladım dedi ben ke dimi çok değerli hissettim cnku bu çocuk süt çocuğu ailesinden yiyor hep ilk kez ise girdi ve bana kendi parasıyla hediye almak için
asıksa nie böyle yapıyo o zaman
takmamazlık yapıyo yani
Bence beni cezalandırmaya falan çalışıyor gibi hissediyorum bişeylere alınıyor bana demiyor
böyle ceza olmaz ki