Bazı insanlar kadere inanır bazıları ise inanmaz , ben inananlar tarafındayım ama kaderimdeki kişiyi nasıl analr ya da hissederim bilmiyorum sizin fikriniz nedir ne nasıl anlarsın kaderindeki kişiyi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadere inanmıyorum ben sizi üzmeyen mutlu eden kişi doğru kişidir
Birkaç kazık lazım insana yoksa akillanmaz bulamaz 😄😄
Bazen evtt 😂
Hissediyor valla. Ben de inanmazdım ama hissediyor
Kesinlikle ya
Şu an nişanlıyım hissettiğim kişiyle. Ekimde düğünüm var
Umarım hep mutlu ve huzurlu olursunuz çok sevindim ❤️🩹
Peki nasıl anladın onun kaderindeki kişi olduğunu bana hikayenizi anlatirimisin
Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Instadan kız arıyordum. Çok kişiye mesaj attım. Kriterlerim vardı tesettürlü olması ve yaşadığım şehirde olması. Profiline girip beğendiğime mesaj atıyordum. Derken bu sayı 100ü geçti. Sıkılmaya başladım. Ta ki ona kadar. Nişanlımın profiline girince içimi bi teslimiyet kaplıyordu. Dedim işte bu. Hiç daha böyle bşr şey olmamıştı çünkğ. Mesaj attım konuştuk bşraz. Ona dedim ben ciddi düşünüyorum, senin doğeu kişi olduğuna inanıyorum falan. O kabul etmedi ilkin. Ben de gururluydum biraz. Konuşmayı kestim. Sonra yine arayış. Döndüm dolaştım yine o. Bidaha yazdım, bidaha teklif ettim. Kabul etmedi. Hayırlısı dedim. Sonra bu bana mesaj attı aradan bşraz zaman geçince. Bişeyler sordu unuttum. Sonra öyle konuştuk yine teklif ettim kabul etmedi. En son artık bayram günü bildirim geldi köye gidecem. Benim de acelem var bakamadım. Köye gittim interneti açtım baktım bildirim ekranda ama mesajda yok ınstada. Mesaj da şu: birini buldun mu ona göre bişey soracam. Ben buna yazdım geri sen bana mesaj attın mı, attıysan cevabın hayır, bayramın mübarek olsun diye mesaj attım. Ordan konuşmaya bi başladık. Tekrar teklif ettim kabul etti. Bi mutlu oldum anlatamam. Akşamında kabul etti ertesi gün sabah öğlene doğru tekrar mesaj attı bana ben yapamıyorum diye. Muhafazakar biriydi bu arada. Bşr de hiç görmedim ben. Sadece adını yaşını ve okuduğu bölümü biliyordum. Kalbim ısınmıştı ona görmek istemedim o yğzden. Neyse baktım olacağı yok vardır bunda bi hayır dedim güzellikle ayrıldık. Sonra takipten çıktım bunu. Çok geçmeden mesaj atmış bana hemen takipten çıkarmışsın diye. Ne yapmamı bekliyordun dedim, onca duygulardan sonra arkadaş kalacağımızı mı sandın dedim. Haklısın dedi. Bir kez daha bir araya geldik, şükür 3 sene oldu iyi ki de olmuş.
Çok mutlu oldum :))
Teşekkür ederim, mevlam gönlüne göre versin
Amin abicimm
Hissedemezsin anlarsın
Nasıl anlarım mesala abi
Hareketlerinden seni önemsemesinden ilişkinin başında sana nasıl sadıksa öyle devam ediyorsa ozellikle ilk 3 ay önemli ilk 3 ay başta nasilsa 3 ay sonunda aynı ilgi ve önemsemesi aynıysa anlaki o adam seninle citti
Abi peki başta ikisi de birbirini sevmiyor ve pekte tanımıyor ama kaderinde ikisinin birlikte olması var o Zaman napicam ve kaderindeki insan sevdiğine benzer derler doğru mu
Kader insanların yaptığı seçimlerdir yani pek kadare inanan bir insan değilim hayatta akılcı davranmak gerek kaderimde bu var diyip it kopukla evlenemem o yuzden akıl ve mantıkla hareket et.
Tamam abicim
Hissedemez
Hissedemezse napcaz
Ve nası anliycaz
Zaten anlamayacaksın ki