Uyudum rüyamda bir sevdiğim var gerçekte yok tabi ama nasıl bir sevgi deliriyoruz beyaz arabası var Mercedes ona biniyoruz okula gidiyoruz sınava giriyoruz o gözetmen hoca kağıdımı verip sarılıyor bana ne yapıyorsun diyip tersliyorum sonra çıkıyoruz o öğretmenler odasına gidiyor çok ferah serin bir yer odaları o giriyor odanın dışında oturma yerleri var insanlar oturuyor bekliyor bende oturuyorum sonra kapının önünde zıplayıp dikkatini çekmeye çalışıyorum yanındaki kadın öğretmen onu dürtüyor gelip bana sarılıyor konuşuyoruz sonra binadan el ele çıkıyoruz bir grup insanın içinde duruyoruz sonra o gidiyor
Ben evim olan bir mekana gidiyorum sol tarafı derme çatma dağ gibi ağaçlar otlar yüksek tepeler Sağ kısmı full beton , sol tarafa gidiyorum otların içine biraz yürüyorum sonra arkadaşım geliyor kirtasiyeye gidiyoruz o notlar çıkarıyor bana beğendiğin birşeyi al diyor ben gidiyorum boyama kalemleri beğeniyorum, sonra fosforlu kalemlere bakıyoruz beraber birini seçiyoruz o ödüyor çıkıyoruz kalemlerimi aileme gösteriyorum sonra babamla birini anlatıp gülüyoruz
Bu aralar hayatında bağzı terslikler olabilir bilinç altının yansıması eğitiminle alakalı kafan biraz dağınık senin hoşlandığın biri olabilir ya da hayatına biri girebilir sen aldanma sakın gündelik ilişkilere kafanı yorma kariyer planına sadık kal
Hayatım şu sıralar çok ters gidiyor, ilişki arayışında değilim kariyer odakliyim , seyahat etmek istiyorum bir yere ve kariyerim olan hayalime dair bir yorum bekliyordum 😊 bilemiyorum yinede teşekkürler
Ay ben belki profesyonel birine denk gelirim diye tekrar soru paylaştım adamın biri ille de başka uygulama vs istiyor ne vericem ya vermedim fırsatçı sosyal medya uygulamasi kullanmıyorum diyince kaçtı işte buradakilerin kalitesi sonra gelde sinirlenme...
Böyle çok insan var yaklaşımları genelde çok kurnazca olur boş ver böyle insanlar bitmez bu ülkede bayan olmak hakikaten çok zor seni gerçekten çok iyi anlıyorum 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlat bakalım
Uyudum rüyamda bir sevdiğim var gerçekte yok tabi ama nasıl bir sevgi deliriyoruz beyaz arabası var Mercedes ona biniyoruz okula gidiyoruz sınava giriyoruz o gözetmen hoca kağıdımı verip sarılıyor bana ne yapıyorsun diyip tersliyorum sonra çıkıyoruz o öğretmenler odasına gidiyor çok ferah serin bir yer odaları o giriyor odanın dışında oturma yerleri var insanlar oturuyor bekliyor bende oturuyorum sonra kapının önünde zıplayıp dikkatini çekmeye çalışıyorum yanındaki kadın öğretmen onu dürtüyor gelip bana sarılıyor konuşuyoruz sonra binadan el ele çıkıyoruz bir grup insanın içinde duruyoruz sonra o gidiyor
Bir süredir yalnızsın bu psikolojik bir rüya bilinç altında birini istiyorsun
Ben evim olan bir mekana gidiyorum sol tarafı derme çatma dağ gibi ağaçlar otlar
yüksek tepeler Sağ kısmı full beton , sol tarafa gidiyorum otların içine biraz yürüyorum sonra arkadaşım geliyor kirtasiyeye gidiyoruz o notlar çıkarıyor bana beğendiğin birşeyi al diyor ben gidiyorum boyama kalemleri beğeniyorum, sonra fosforlu kalemlere bakıyoruz beraber birini seçiyoruz o ödüyor çıkıyoruz kalemlerimi aileme gösteriyorum
sonra babamla birini anlatıp gülüyoruz
Psikolojik değil
Buyur yaz
Üstteki beyefendiye yazdım psikolojik diyor , birde siz bakar mısınız 😊
Yorumlarda
Bu aralar hayatında bağzı terslikler olabilir bilinç altının yansıması eğitiminle alakalı kafan biraz dağınık senin hoşlandığın biri olabilir ya da hayatına biri girebilir sen aldanma sakın gündelik ilişkilere kafanı yorma kariyer planına sadık kal
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim...
Ayıptır sorması nick'inizi niçin bunu sevginiz 😊
Seçtiniz
Bir ara badigartlık yaptım 3 ay falan öyle aklıma geldi yazdım
Neye korumalık yaptınız 😊 mafya faln mi sjsjsj
Yok o kadar değil mersinde bir iş adamının eşine 3 ay korumalık yaptım sadece sonra anlaşamadık zaten siz niye merak ettiniz bu kadar 😂
Öyle sordum hoş sohbet için teşekkür ederim 😊
Rica ederim iyi akşamlar
Profilinizde kapak fotoğrafından mafya koruması gibi görünüyorsunuz sjsjsj
Mafya değilim halterciyim
Anladım 😊
✋✋ 👍
Görüşmek üzere 😊
Bu arada rüyanızı dogru tahmin ettim mi acaba?
Hayatım şu sıralar çok ters gidiyor, ilişki arayışında değilim kariyer odakliyim , seyahat etmek istiyorum bir yere ve kariyerim olan hayalime dair bir yorum bekliyordum 😊 bilemiyorum yinede teşekkürler
Olduğu kadar maalesef 🙏 teşekkür ederim cevabınız için ✋
Rica ederim, ben teşekkür ederim çok pozitif bir insansınız 😊
Sizde çok incasiniz hayatta başarılar diliyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun ben biraz sinirli bir insanimdir bana nasıl yaklaşılırsa öyle yaklaşıyorum yani o sizin inceliğiniz 😊
Sizden De razı olsun. Yaklaşım konusunda en iyisini yapıyorsunuz. Tekrardan iyi akşamlar ☺️
Günaydın 😊
Günaydın yeni gördüm ☺️
Estağfurullah
Nasılsınız
Çok şükür Rabbimize hamdediyoruz, ? 😊
Siz
İyyim bende teşekkürler. sıradan pazar günü işte yeni yerler keşfetmeye çalışıyorum ✌️
Anladım 😊, Allah afiyet versin
Ay ben belki profesyonel birine denk gelirim diye tekrar soru paylaştım adamın biri ille de başka uygulama vs istiyor ne vericem ya vermedim fırsatçı sosyal medya uygulamasi kullanmıyorum diyince kaçtı işte buradakilerin kalitesi sonra gelde sinirlenme...
Böyle çok insan var yaklaşımları genelde çok kurnazca olur boş ver böyle insanlar bitmez bu ülkede bayan olmak hakikaten çok zor seni gerçekten çok iyi anlıyorum 🤔
Bayan 😂😂😂👍
Ya bayan kadın anlamıyorum pek bu muhabbeti kız olduğunu düşünüyorum ama
Kızım evet 22 yaşındayım 😊
Yaşıt sayılırız ☺️ Güzel ✌️
Yaşıtız sayılır mı 😂 beni ikiye katlarsin ayrıca 22'ye yeni girdim...
Dış görünüş olarak evet ama yaşlarımız yakın aynı kuşak sayılırız 🙃
👍😇