Arizona kertenkelesinden hallice figürler bi kenara😂 Tansiyon gibi düşürdüğünüz taktikleriniz var mı?🙄
Düşene canım feda düşmeyene elveda😂😂
Düşene canım feda düşmeyene elveda😂😂
Ahhdhxsj ben doğal ortamımda manyak gibi davranmaya devam ettim. Sevgilim benim yardıma ihtiyacım olduğunu düşündüğü için yanımda durdu sonra da aşık oldu. Manyaklığımla etkiledim dkskckc
Profildekini ben de yaparım ama yüzde 50si eksik acaba ne eksik?😂
Bi dk bi dk sağ elim ne güne duruyor? imdadıma yetişti suan😂
Hiç beklemediğin anda (yıldız tilbe şekli delirdiğin) anda çıkıyo ortaya diğer yarı skdkdk tecrübe
Hiç beklemedigimde gelmesin ya hazırlıksız yakalanmayı sevmem. Mesela günlük hayatta seda sayan gibi dolaşıyormuşum gibi sanki 😂 makyaj yapmadigim bir anda çıkar gelir sonra gitti hayatımızın aşkı incir çekirdeği kadar mutluluk hayallerimiz😂 hani bi ses versin aynaya bakacak fırsatımız da olsun
Simdili silikon sevdalara yağlı boya tablosu aşklara gönderme olsun😂
Simdiki**
Cevap
13Cevap
Eskiden etkiliyordum ama şimdilerde hiç hevesim yok
Ben karşı cinsi etkilemek için uğraşmam etkilenen ya da ebni seven sevsin sevmeyen de gitsin :D
aaaman😂 cok da olimpos
Gitsin boş ver
Kötü bir şey mi bu :D
Teşekkürler aynen öyle :D :D
Yoo niye kotu olsun akışa bırakmak kaderi oldugu gibi kabullenmek benim yapamadığım ama senin yapabildiğim birseymiş gayet güzel bence
Kabullenmek değil de umursamazlık biraz. ikimizde boş verelim onlar kaybeder :D
Dedigimi yap yaptığımı yapma mevzusu😂
😂😂
Dilim çok iyidir herkes öyle söylüyor. Sadece konuşarak düşüremeyeceğim kadın yok.
Duruma göre değişir duruşun bakışın fakat artık araba üstündeki elbise telefon markana bakmaları yeterli 😀
Normal davranırım. Etkilenen her şeye etkilenir zaten.
Kendim olmayı tercih ediyorum. Bukalemun gibi renk değiştirmiyorum.
Etkilemeye çalışmam zaten canım değilse etkilerim direk.
Yılan dansı yaparım 😂
giyim bakım çok önemli saç şekli falanda öyle vs parfğmde etkileyici noktalardan biri
Etkilemek için bir nedenim olmadı
Kocaman bir kalbim var
İşinize bakın hesap günü görüşürüz elbett
Bakışlarım yeter 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?