Gurursuzluk olduğunu da olmadığını da söylemek yetersiz olur. Nedenler önemli çünkü. Bir insanı çok seviyorum, çok emek verdim diye bana saygısızlık yapıyorsa, ilgi göstermiyorsa, incitiyorsa gururun âlasını yaparım. Lakin, zor bir dönemden geçiyordur veya kendine ya da bana dair sorunları vardır. Düzeltmek için çaba sarf etmek, gurursuzluk olamaz.
Hayır tabiki de gurursuzluk değildir. Bir umut varsa kurtarmaya çalışmak aslında o kişiye verdiğin değeri gösterir. Tabiki fazla abartmadan. Fazla çaba da uzaklaştırabilir. Dengeyi bulmak gerek.
daha önce de söylendiği gibi kadını erkeği olmayan, seven taraftır, en ufak bir umuda aldanıp belki gururunu, onurunu ayaklar altına alıp sevdiğini geri kazanmak için çabalar, ne yazık ki çoğunlukla düzeltmeye çalıştığı her şeyi daha fazla bozan taraf olur yoksa gurursuzlukmuş kim takarki zaten düzelmiyorsa irdelemiceksin..
Gurursuzluk olduğunu düşünmüyorum. Fakat bazı duygulara ısrarla karşılık alamamak ama kişinin bunun karşısında yine fazlasıyla sadece bir tavır takılması bana göre gururunu hiçe saymasıdır. Bana göre gurur bu dünyadaki kişinin sahip olabileceği en büyük servet. Çünkü bizimle doğar ve bizimle ölür.
İlişkilerde her zaman canım cicim ayları olmayacak ve tabi ki zor zamanlar da olacak.. Asıl böyle zamanlarda kişilerin duruşu önemlidir.. İlişkiyi ne kadar sahiplendiği ve ne kadar fedakarlık yapabileceği ile alakalı bir durumdur..
Hayır gurursuzluk değildir ama ne kadar ve nasıl kötü geçtiğine göre değişir. yani mesela ortada aldatmak ya da yalan söylemek varsa tabi ki de gurursuzluktur bence kişi hemen ayrılmalıdır. ama küçük tartışma yaşıyorsa şahsen ayrılması saçma olurdu ben de son çare olarak ayrılmayı denerdim yoksa konuşurdum ilk önce
Hayır, gurursuzluk olarak bakmıyorum. İlişkide güzel zamanlar kadar zor zamanlar olacak, bununla baş edemeyecek ve çabalamayacak kadar gururlu olmak bana bencillik, kibir geliyor sadece. Sadece bunun bir sınırı vardır, tek kaldığını hissettiğin an artık boşa kürek çekmek gurursuzluk olur. Bunu görebilmek önemli.
Önemli olan uğraş ve çabaya değecek insanmi ona bakmak gerekir önce evliliğim bitmesin diye senelerim bitti ama boşa çabalamisim sonuç hiç olan bana oldu manevi kayıplarım oldu sadece
Elimden geleni yaparım ya emek vermişim o kadar bir çırpıda silinmesine asla musade etmem gurur mu? Bende gurur yok ya olmasinda gurur mutluluk getirmiyor
Kalp onca insanı aşıp ona vurulmuşken, aradaki ilişkiyi kurtarmaya çalışmak neden gurursuzluk olsun? Elbette ki sahip çıkmalı, kurtarmaya çalışmalı çünkü dışarda aç kurtlar bekliyor 😅
Karşındaki için değiyorsa denenebilir. Değmiyorsa okyanusun ortasındaki su alan sandalın deliğini elle kapatmaya çalışmaya benzer. Olacakları geciktirirsin sadece.
Kötü dönemin içeriğine bağlı bu.. saygısızlık, ihanet vs varsa gurursuzluktur evet ama çözülecek şeylerse zaten buna gurursuzluk değil mücadele denir 💘💘
Kesinlikle değildir. Elinden geldiğince gücün yettiğince cabalamali seven. Ama karşıdaki ısrarla anlamak istemiyorsa , karşılık alamiyorsan biyerden sonra bırakmak gerek.
Isıtıyorsan olmayacağını anladigim son raddeye kadar zorlarım. Hicbir zama da gurursuzluk olarak görmedim gormem. Istiyorsun bir tarafı git diyorken kalamıyorsun ki
En İyi Cevap