Kafasını toplamak isteyen erkek, bunu neden ister?

Merhaba sevgilim astsubay okulunda ( son zamanlarda sınavları ve eğitimi çok ağır ve tükendiğini düşünüyorum mental açıdan) okuyor son sınıf dün benimle konuşurken ben iyi giden her şeyi berbat ederim ben evlilik düşünemiyorum benim işim çok zor beni bekleyebilir misin ben artık ciddi bir şey düşünmüyorum demeye başladı sen benden daha cesaretlisin ben seni sevecek cesareti gösteremiyorum senin geleceğini mahvederim falan demeye başladı bu bir ayrılık konuşması farkında mısın dedim hayır senden ayrılmak istemiyorum sadece bunları bilmeni istiyorum dedi ben de sen benim yerimde olsan ne yaparsın diye sorduğumda ben asker beklemem ayrılırdım diye ekledi ben de sen bu kararı düzgün ve ayik kafayla alamadın şu an söylediklerin çok saçma benim ne yapmamı bekliyorsun deyip iki hafta seni kendinle bırakayım bir düşün dedim kapattım sonra sabahleyin konuştuğumuzda ona belirsizliğe gelemem bana karşı net ve açık ol hayatında biri varsa ilgin bittiyse bana söyleyebilirsin dedim hayır onu düşünme benim saçma düşüncelerim sadece bana bir hafta ver kafamı toplamak istiyorum dedi ben de tamam ne yaz ne ara seni seninle bırakıyorum dedim o da özleyince yazarım, ararım dedi ben de ne yaz ne ara açmam telefonunu o kafanı topla ve şunu da unutma ciddi ilişki yoksa ben yokum ben öyle her erkekle konuşan bir kız değilim benim vaktimi alma dedim o da senin bunu söylemen bile çok saçma dedi ben de bunları bana söyleten sensin deyip bir hafta konuşmama kararı aldık siz benim tavrım, onun tavrı hakkında ne düşünüyorsunuz o ne yapmaya çalışıyor ona güzel bir sınır çizmiş miyim

Kafasını toplamak isteyen erkek, bunu neden ister?