Evet sevgilim olursa sosyal medya hesaplarımızın şifrelerini birbirimize verirdik bu güvendiğimiz için olurdu zaten. çünkü birbirimizden zaten bir şey saklamazdık ama asla ortak hesap açmazdık bu çok saçma olurdu çünkü. bunun dışında zaten birbirimizin sosyal medya hesaplarına da müdahale etmezdik hiç bir şekilde
İsterse verebilirim ama bazen arkadaşlarım tesettursuz fotoğraf atıyor öyle bir durum olursa açıklayarak vermem. Yani şifre istenmesi beni endişelendirmez. Ama böyle çocukça hareketler benlik değil çünkü güvenmediğim biriyle ilişkiye başlayamam.
Bence artık bu düşüncelerin evlilik yolunda ya da sevgiliyle ilişkilerin özellikle ciddi ilişkilerde çok basit konular olduğunu söylemek isterim yani birinin sosyal medya hesabını alıp Ne yapacaksınız ki hadi diyelim aldım birilerini sildim o da benim hesabımdan birilerini sildi Yani bu bir sevgi gösterisi mi?
Bence bu güvensizlikten başka bir şey değil yani insan birlikte olduğu insana güvenmiyorsa zaten birlikte olmaya devam etmemiz gerekir şahsen sosyal medya şifremi falan vermem O da vermesin hatta evlenirsem sosyal medyayı kapatmayı bile düşünebilirim yani sosyal medyaya da bu kadar anlam yüklenmesini Ben saçma buluyorum
Tabiki veririm geleceğe adım atmak icin birbirimize güven sadakat ciddi düşünce önemli evliliğe gitmek sonuna kadar sürmesi için her konuda anlaşa bilmemiz lazım
Çoğu kişi ergence demiş ama katılmiyorum birbimizi denetlemek için değilde mesela bir konuyu anlatırken o da mesajlara bakanilir benim için sorun olmaz zaten sevgilim olursa her şeyi anlatmayi dusunuyorum. Vermek istemzse zorlamam tabi kendi özel alanı birbimizi kısıtlamamız gerekmiyor
Biraz yanlış bence ama telefon ver daha iyi arkadaş insan sevdiğine güvenir benim sevdiğim kız hayatımda olsa zaten beni tanır bakar der bu yawsak hiçbir kıza yazmaz der oldu bitti sorun güzelmiş gerçekten iyi günler
Hayır vermem de istemem de sonuçta onlar kişisel hesaplar ortada güven sorunu varsa bile istemem sonuçta yapacak olana zincir vursan yine yapar sadık olana saç teli yeter :)
Vermem ben. Gizlemekten ziyade özelim var orada. Mesela yakın arkadaşımın bana özel olarak anlattığı bir şeyi onun da okuyacağı düşüncesi ister istemez rahatsız eder.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim var birbirimizde hesaplarımız yok. Güven olduktan sonra gerisine ne gerek var