13 güne yakındır konuştuk tanıştık bir siteden telle. telefon numaramı istedi. Ben de samimi buldum ve daha reel olsun diye verdim.
Baktım birden oyun oynayıp bitirmiş gibi beni engelledi..
Bu ne demek? Acının tarifi yok.
13 güne yakındır konuştuk tanıştık bir siteden telle. telefon numaramı istedi. Ben de samimi buldum ve daha reel olsun diye verdim.
Baktım birden oyun oynayıp bitirmiş gibi beni engelledi..
Bu ne demek? Acının tarifi yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Samimi de bulsan vermiceksin valla. Sonradan gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. İsterse 2 yıl samimi olduğum kişi olsun yinede vermem numaramı
Senin yaptığında yanlış bir şey yok üzülmene hiç gerek yok. karşı tarafın ş*refsizliği bu.
Dünden beri moralim yerlerde
Ya boş versene için vicdanın rahat senin. sen ne üzülcen o üzülsün.
Allah böyle yaratıkları nasıl biliyorsa öyle yapsın
amin.
basitlik değil. ama tedbirli olman lazım. herkese vermemekte fayda var
Ben onun farklı olduğunu düşündüm.
o zaman doğru bir şey yapmışsın :))
Vermeseydin hata sende
Samimi bulduğum için verdim.
Hata
sadece yanlış kişiye denk gelmişsin
:(
Evet
Neden basitlik?
Bir insanın ne mal olduğunu yıllar sonra anladığımız şu zamanlarda sadece 13 gün sohbet edilmiş ne idüğü belirsiz birine numara vermek alık tutulması veya duygusal boşluktan başka bir şey değildir
Aksine fikirsel ve kültürel olarak çok kafama yatmıştır. Yıldızların uyumuştu. Onda da bir hissiyat olduğunu gördüm az çok anlayabiliyorum.
Ama heyecan aradığını göremedim. Ben samimi oldum.. :(
Sadece daha iyi tanışmak içindi ama şoke oldum..
İnsanların (erkeler) çoğuna yakını sadece elde edene kadar hanımefendi , başta iyi görünür , etkilemeye çalışır , sizin dilinizden konuşur elde eder , sonra amacını gerçekleştirmek için harekete geçer , eğer umduğunu bulmazsa da bırakıp gider … çok acı bir durum ama gerçek bu maalesef
:(