Samimi bir kız arkadaşınız size nasıl sarılsa ya da sarılırken ya da öperken nasıl davransa tahrik olursunuz? Neler hoşunuza gider sarılırken? Taktik verin acil
Güncellemeler
+1 yıl
Çocukla arkadaştık samimi dün bana açıldı sarıldı falan
Eh Ne yapacan Kızı 24 yaşına kadar bakır tut hiç sevgilisi olmasın aşk hoşlandı cinsellik olmasın tabi ki sağa sola saldıracak vajina çalışmıyor ilgi yok şefkat yok birde anası babası kardeşimde diyor oda aynısını başkalarına diyor
Teşekkürler canım kudurmak yetmez bunlara bunları çatlacaksın patlayacaksın kıskançlıktan öldüreceksin kudurmaktan hasta edeceksin 😂🤣 hele bek birde gizlenmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kızlarla samimi olmam aga racona ters.
Sarılırsa da Memati gibi kafasına sıkarız rahat ol.
Sen şey değil misin şu " aşkım o sadece arkadaşım, kardeşim gibi "
Kıskanma ötede havla 😂
İyi iyi sana başarılar
Durduk yere neden bunu diyorsun acaba sana da kardeşim diyorlar kendinden biliyorsun
Kendinden biliyor tecrübeli @gtkzazk
Bunların hiç sevgilisi olmamış evde bakır kala kala kafa gitmiş
Aynen kuduruyor 😂😂😂😂
Eh Ne yapacan Kızı 24 yaşına kadar bakır tut hiç sevgilisi olmasın aşk hoşlandı cinsellik olmasın tabi ki sağa sola saldıracak vajina çalışmıyor ilgi yok şefkat yok birde anası babası kardeşimde diyor oda aynısını başkalarına diyor
Owkwmzkwmskwns doğru söze ne denirki
Kardeşim isteğini yap ne kadar yasaklar tabular varsa ne kadar hayal ettiğin fantazilerini gerçekleştir 😜 bu tırreklere inat ama 😂
Ağzına sağlık ya 😂 aynen öyle yapicam yapamayanlarda kudursun artık napalim mskskzmkejs
Teşekkürler canım kudurmak yetmez bunlara bunları çatlacaksın patlayacaksın kıskançlıktan öldüreceksin kudurmaktan hasta edeceksin 😂🤣 hele bek birde gizlenmiş
Sen evde turşuluk olacaksın bu Kız her şeyi yaşacak hayatını yaşacak sende evde libidosu yüksek şekilde ağlayarak 32 çek tek 😂😂
Hahahahahha napsin kudurdu ve ağlamaya gitti o şimdi
Yok oturduğum yerden gülüyorum şu an size
Bence oturduğun yerden çürüyorsun 😂
Acıların çocuğu o ağlar tabi
Öşdföşdösdfgöşdfg küçük Emrah gibi boynunu büküp okuyodur şimdi mesajları 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 Sen ne yaptın şimdi tam kendini yere vura vura ağlayacak
😂😂😂😂😂 offff çok güldüm
Cevaplara bakmak için giriyorum bu arada jshsusjsjsjsjjsjsks bakayım hele birşeyler kaptık belki ksks
Fenasın 😄
Göğüslerini değdi sarılırken etkili olur bence sjdjhd
Sen arkadaşını mi etkilem istiyorsun yanlış anlamadım dimi
Samimi bi Arkadaşlığımız vardı bana acildii 2 gün önce evet
Ozamn sarılırken daha içten sarıl temas çok olsun öperken de durağına yakın öp anlar
Tamam teşekkür ederim 🥰
Rica ederim baska tavsiye istersen takip et😊baska fikirler de cikar
Ettim
tamam
Sevişmek mi , değdirsin mi istiyorsun
Vereceksin muhtemelen.
Bizim sonumuz yatakta bitti
Ahhahahahhaha
5 yıllık arkadaşlığımız mahvoldu
Hadi len değdi mi
Yatakta bitmelik mevzu yok arkadastik dün bana açıldı sarıldık öptü falan öyle yani
Degmedi kafamız güzeldi biraz
Tebrik ederim dostum
Sağolasın
Göğüslerini hissettirebilirsin
Sarılması yeterli
Gögüsleri yaslarsan
Taktikler özelde
Boynundan op
Sarılması yeter
Exra bir çaba göstermesine gerek yok