Erkek arkadaşıma çok kırıldım?

3yıldır beraberiz aynı okuldayız aynı yerde çalışıyoruz. Herşeyi birlikte yapıyoruz biraz da benden kaynaklı seviyorum bir olmayı. Okula pek arkadaşı yok hep birlikte olduğumuz için bende kız arkadaşlarımla çok zaman geçirmiyorum okul içinde. Dün buluştuk 1,5 haftadır görüşmemiştik izinliydik final haftamız olduğu için. Neyse dün buluştuk akşam 6 gibi falan arkadaşlar çağırıyor buluşucaklar onlarla görüşeyim dedi. Liseden arkadaşları ve sık sık görüşüyorlar hep zaten. Bende gitmesen olur mu görüşmüşken tüm gününü bana ayır istiyorum dedim bi akşama doğru gidicem zaten ya bu kadar abartma gibi şeyler söyleyince bende biraz duygusaldım kırıldım ben onu hiç bırakmıyorum nasıl onca yolu gelip buluşmuşken bana git diyebiliyor diye gözlerim doldu. Herşeye ağlayacak mısın seninle ömür geçmez gibisinden şeyler söyledi sonra dağıldık arkadaşlarının yanına gitti. Çok üzüldüm başka bi seçeneği olduğu zaman yanımda kalmak için can atmıyor hevesi yok. Benim aklım hep onda kalırdı okuldayken hiç arkadaşlarıma vakit ayıramadım içimden gelmiyodu
Erkek arkadaşıma çok kırıldım?