Aşk İlişkileri Bu hikaye saçma mı sizce 🥲? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Asker eşiyim. Ortak hesap kullanıyoruz. Bu hikaye saçma mı sizce? Sjsj paylaştım bile bu arada 🥱 Bu hikaye saçma mı sizce 🥲? Cevapla Hesap Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Allah kavuştursun niye saçma olsun 0 1 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Amin teşekkürler 🥲 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Sevdiğin için paylaşmışsın. Yüzünü kapaman bana mantıklı geldi. Hayırlı teskereleri olsun inşallah. Allah kavuştursun. <3 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Burada kapattım yoksa açıktı yüzü. Bu arada uzman çavuş yine de teşekkür ederimm 🙏🏻♥️ Yorumla 27Barem27 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Mevki belli etme.. 0 1 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Yok be o kadar da değil Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Baya saçma hemde 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Kıskanma sjsj Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah kavuştursun niye saçma olsun
Amin teşekkürler 🥲
Sevdiğin için paylaşmışsın. Yüzünü kapaman bana mantıklı geldi. Hayırlı teskereleri olsun inşallah. Allah kavuştursun. <3
Burada kapattım yoksa açıktı yüzü. Bu arada uzman çavuş yine de teşekkür ederimm 🙏🏻♥️
Rica ederim.
Gayet romantik valla kıskandık
Mevki belli etme..
Yok be o kadar da değil
Baya saçma hemde
Kıskanma sjsj
Tamam
Degil