Öncelikle kafam çok karışık 2 aydır ilişkim olan bir çocuk var başlarda süper ilgiliydi sonra değişti gibi hatta bazen çok ilgili seviyor gibi bazen sadece üzmemek için birlikte gibi önceden sürekli arar yazardı şimdi aramıyor nerdesin sorusu yok bir kaç kez ayrılmaya getirdim konuyu onada yanaşmadı napmaya çalışıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkeklerin ayrılmak istediğini anlamak, her birey için farklı olabilir ve her durumda kesin bir kural olmayabilir. Ancak, genellikle ayrılma isteği bazı belirtilerle ortaya çıkabilir. İletişim azalır. lişkideki iletişim düzeyi azalır ve eskisi kadar sık görüşmez veya konuşmazsanız, bu erkeğin ayrılmayı düşündüğünün bir işareti olabilir.
İlgisi ve ilgilenme düzeyi azalır. Önceden ilgi gösterdiği konulara veya ilişkiye verdiği öneme eskisi kadar özen göstermez. İlişki içindeki sorumluluklarını yerine getirmekten kaçınır veya isteksiz davranır. Örneğin, ortak planlar yapmaktan veya gelecek hakkında konuşmaktan kaçınır. İlişkideki sorunları konuşmaktan veya tartışmaktan kaçınır. Tartışmalardan uzak durarak, ilişkinin sonlanması gerektiğine dair bir işaret verebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istediğimi söyledim hayır böyle bişey yok sorunlarım var biraz zaman istiyorum sadece dedi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemlerinden yola çıkarak bitsin istemiyor ama devam etmenin de bir mantığı yok düşüncesiyle yaklaşıyor.. Bu sağlıklı bir iletişim ve ilişki değil.. Kendini bir nebze geri çekmen ve onun sana olan yaklaşımını ölçmen ve bunun sonucuna göre hareket etmen en mantıklısı olacaktır..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrılık mesji attım aradı bir gün sonra özür dilerim lütfen msji sil kavga etmeyecegiz ve mutlu olacağız bir sorunum var onu çözmem gerekiyor iyi değilim dedi ve ben iyi olana kadar kimseyle konuşmak istemiyorum gibi şeyler söyledi
Yalan söylüyorsa eğer istiyordur veya seni başkası aldattığını belli etmek vs.
112 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu yani bitirmeye yanaşmıyor
Soran+1 yılGerçekten öyle sevince değer verilmiyor
Soran+1 yılPeki bişey sorucam ayrılık msji attım cevap vermedi görüp aradım açmadı ben netlessin istiyorum derdi ne
Soran+1 yılİyide insan gibi ayrılmak diye bsiey var
Soran+1 yılAradı benim ailemle ilgili büyük problemim var kendi başıma kalıp çözmek istedim özür dilerim falan dedi
Soran+1 yılAma sanırım artık soğudum cokda mantıklı ya da inandırıcı gelmiyor
Seni gerçekten istemese ayrılık konusunu açtığında geri çekilmezdi. Sanırım özel problemleri var ve bunu sana anlatmak istemiyor. Bu nedenle morali bozukken soğuk davranırken morali düzgün olduğunda ilgili davranıyor. Onu anlamaya çalış, üstüne fazla gitme. Sana tam anlamıyla güvendiğinde sorununu veya sorunlarını anlatacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl davranayim yazmayip yazmasını mi beklim
- +1 yıl
Belli bir süre sessiz kalmak iyi olacaktır.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer sizi sevmiyorsa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Bir ilişki 2 aylıkken bu şekildeyse bence o ilişkiden hayır gelmez: D Yani. tıkanmış bu ilişki senden ayrılmak istemese ne olur ilgi yok alaka yok zorla yürütülen bir ilişki bu. Yani ne olur bu ilişkiden. Ne yapmaya çalıştığını bence sen geç sen sonuca bak derhal ayrılıyorsun bu bir emirdir ^^
036 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık mesajı attım ama görmedi henüz ya da bilerek görmüyor
Soran+1 yılZaten hep ben suçlu oluyorum trip atacakken bir bakıyorum o atmış
Soran+1 yılPeki mesajı 3 saattir görmemesi normal mi arasam mi yoksa bıraksam mi gorunce yazar diye
Soran+1 yılBelirsizlik sevmiyorum bitecekse bitsin
Soran+1 yılÇalışıyor ve bitirme mesajını attım bile
Soran+1 yılAramadım arasam mı
Soran+1 yılKendi işi galerici
Soran+1 yılAma msjda yazma zorunluluğu hissetme nasıl istersen öyle olsun yazdım
Soran+1 yılYaa neden kiiu
Soran+1 yılBana o hissi verdi ama bir insan neden aramaz sormaz yani
Soran+1 yılAramadım grurum kabul etmiyor:( wp girmemesi mümkün değil ya ne yazacağını bilemiyor ya da taktik uyguluyor bilmiyorum
Soran+1 yılAçık en son 18.20 ben msji 18.30 da attım
Soran+1 yılBaşına bişey geldiğini düşünmüyorum bilerek yapıyor bence daha öncede yapti ama ayrılmak mı istemiyor yani neden cevap vermiyor istemiyorsa bile ben bitirmeye yönelik konuştum zaten
Soran+1 yılBen seviyorum bitsin istemiyorum ama net olsun istiyorum
Soran+1 yılÜç gündür görüşmedik hani bu msja da cevap vermedi ki nasıl davranicam bilmiyorum
Soran+1 yıl15 dk önce Facebook'a girmiş ama wpta hala son görülme aynı
Soran+1 yılMsji gördü hiç bişey yazmadı
Soran+1 yılAradı
Soran+1 yılBenim problemim var ayrılmak istemiyorum vs gibi bişeyler dedi biraz yanlız kalmak istiyorum gibi
Benim tahminime göre başkası ile konuşuyor sen ceptesin sanırım geç cevap yazıyordur hatta bilerek.
tecrübeme dayanarak söylüyorum sana önerim sakın yazma bu işin sonu iyi olmaz üzülürsün seni sevseydi altta dediğim gibi arardı.
şunu unutma karşına çıkan her bir kişi bir lütuf hepsi birer tecrübe.
gün geldiğinde esas sevgilini bulduğunda bu saçma konuları hiç düşünmeyeceksin düşünsen bile gülüp geçersin.
çünkü hayatın boyunca aradığın sevgiyi bulacaksın, çok mutlu olacaksın.
daha gençsin tıpkı ben gibi diğer önerim ben gibi sadece bekle o doğru kişi hayatına hiç beklemediğin anda çıkıp gelecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazi erkekler boyle iste maalesef canım . Sadece tavlayana kadar yani olay 😏
benim de boyle bir iliskim olmustu, ve ben de bu duruma bir anlam verememis kabullenememistim. O kadar pesimden kosan adam neden Şu an boyle ilgisiz bana karsi diye ☹️☹️
Ama ne yazik ki icinden bazi cinsler de boyle bozuk cikio. Boswer, ardina bakmadan ayril bence, benim yaptigim hatayi yapip daha fazla baglanmadan 🤦🏻♀️
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmakda istemiyorum seviyorum 🥺
Cevap sahibi+1 yılBen de ayni senin gibi sevdigim icin ayrilmak jstememistim. Ama her gecen gun o iliski daha da karmasik ve icinden cikilmaz bir hal almaya basladi ☹️ o kactikca ben daha cok ustune dustum,. dhaa cok baglandim. Ve zmnla kisilgimden bile odun vermeye basladigimi farkettim. Bu ben diildim, yaptiklarim. bana yakisan seyler degildi 😔
En sonunda cok zor olsa da ondan ayrildim.
Haaa unutabildin mi kismina gelirsek; aradan 1.5 sene gecti ama hala unutabilmis degilim. Her Allahin gunu aklimda. Ama ayrildiigm icin pisman da degilim. Cunku her gecen gun benim psikolojimi bozup asagiya cekiyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu sorunun cevabını bende merak ediyorum ben gay sitesine yaymıştım aldatma vs olmadı ama başka bir şeyden sinirlendim ve öyle yaptım sonra affetti ama ilişkimiz bi daha eskisi gibi olmadı zaten 2 hafta sonra da ayrılmıştık ben çok hata yaptım biliyorum ama arkadaşlarımın ne ilişkileri var çocuğun kolunu ısırmış sinirden bir de telefonunu kırmış vs onların ilişkisi uzun sürüyorda ben niye terk ediliyorum demekki yeterince de sevilmemişim her neyse aradan yıllar geçti zaten
00 Yorumla
+1 yılbelki bu aralar düşündüğü bir şey vardır illaha senden soğuduğu anlamına gelmez diye düşünüyorum bence bir süre rahat bırak bakalım süreç ne olacak seni hiç sevmemişse gider zaten diğer türlü ne olduğunu söyleyip açıklamasını yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlgisi konuşması azalmissa
Günlerce yazmıyorsa
İlişkiye ara vermek kafa dinlemek istiyorsa
Sana karşı hep mesgilsa
Buluşmak istemiyorsa
Bı şey istediğinde sürekli bahane uretiyorsa10 Yorumla
+1 yılSoğumuş, ayrıca konuştuğu biri kafasını karıştırıyor olabilir. Net konuşmak gerekirse sana karşı bir duygusu kaldığını sanmıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyide ayrılık mesajı attım normalde hep wp girer şimdi girmiyor msji görüldü yapmıyor
- +1 yıl
Başka bir platformda başka bir kizla konuşuyor olabilir. Sana dönüp bir bahane ile mesaja bakmadığını söylerse geçmiş olsun boynuzu yemissin.
Soran+1 yılYani ayrılmaya yanaşmaz mi yinede
- +1 yıl
Ne seviyede bir ilişki yaşadığına bağlı şimdi onun için bir şey diyemem. Ama bu tarz davranışlar sergileyen erkekler genelde aldatıyor.
Soran+1 yılAldatma üzerinde bir sürü şey dedi yaparsa bişey diyemem
- +1 yıl
İnşallah öyle bir durum yaşanmaz. Yinede hakkında hayırlısını diliyorum. Umarım güzel bir ilişkin olur.
+1 yılHem ayranım dökülmesin hem de tadsız şeyler yaşanmasın diyor kısaca. Üzerine gitme ilgini alakanı çek, her dediğine evet deme her zaman müsait olma ve ona ondan başka da bir hayatın olduğunu göster. Şaşırt onu yani bak bakalım ne olacak olmadı yoluna git yani isteklerini söyle ben bunu bunu istiyorum de tamam diyip kendine çeki düzen vermiyorsa sal gitsin yoluna.
00 Yorumla
+1 yılEmin ol seni yedekte tutuyor ne ayranim dökülsün vs gibisinden çok belli.. ayrılık mesaji dahi atma bence.. bu sağlıklı bir ilişki değil
00 YorumlaSorguluyorum bazen. Neden hep aynı sinemalar?
09 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedin?
Soran+1 yılSanırım erkekler gerçekten sevilmeyi haketmiyor
Soran+1 yılEski sevgilisi ağzına sicmisti ben çok değer verdim diye galiba
Soran+1 yılO zaman ben mutlu olmayı haketmiyorum çünkü hep aynı şekilde kişiler çıktı karşıma
Soran+1 yılSanırım bazı insanlara fazla değer vermemek gerekiyor
+1 yılKısa kısa cevap veriyorsa arayıp sormuyorsa bahaneler varsa
00 Yorumlasana soğuk yapıyorsa başkası vardır sen ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgisi azalmaya başlar... Şu aralar karar aşamasında, bence kararı sen ver.
00 Yorumla
+1 yılDimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmamaya çalışıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikleri vardır başka başka. Seven için hiçbir bahane yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılUzak durmasından aramaz sormaz telefona bakmaz işimvar der geçiştirir basit
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu kafada bitirmiş ama seni de ne olur ne olmaz diye yanında bekleten erkek modeli hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılSana bildirir uçan kuşlar haber getirecek hali yok ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı azaltır mesafeli olur soğuk davranır sık trip atar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcepte oldugunu düşünüyordur çok üstüne düşme, ağırdan al abartmadan, birde kaybettirme korkusunu yaşat.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası da olabilir Arada kalıyordur cebimde kal diye arada arayıp yazıyordur zaten seni sevse by şekilde düşünmene sebeb olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnda seni böyle umutla süründürüp, sonunda kullanma var, zaten galerici ise 100 km öte dursun
02 Yorumla
Soran+1 yılBelirsizlik daha fazla yoruyor zaten birde nasıl oluyorsa işin sonunda hep ben suçlu çıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa güzel hanımefendi, pust sınıfında bir adam , bundan hayır gelmez, evli olsan yüz tanesi ile aldatır bunlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmak isteyen adamı tutamazsın ne yapar eder belli eder merak etme o hissi verir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir allahin kulu ada gibi karşıma çıkmadı ne kadar korkak insanlar var yazık be
00 Yorumla
+1 yılBariz belli olur eskiden sana nasıldı şimdi sana nasıl değer veriyor ilgi gösteriyor bunları karşılaştır cevabı kendin bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılSenin ilişkiyi bitirmeni istiyor ama Bi yandan da sen ceptesin seni kaybetmek istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKafam çok karışık bu davranışlardan dolayı bir kaç kez bitirmeye çalıştım bitirmek istemedi
- +1 yıl
Tamam sen bitir keskin Bi şekilde
+1 yılBence ayrilmalisin 2 ay kısa bir süre zaten önemli olan uzatmamak
00 Yorumlaİlgisi azaldıysa ilişkinin başındaki ilgiden eser yoksa kafada bitmiştir ilk fırsatta bitirir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kaybetmek istemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSENİ ALDATIYOR VE SENİ CEBİNDE TUTMAYA ÇALIŞIYOR.
011 Yorumla
Soran+1 yılAldatma olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılseninle hem ilgilenmiyor hemde ayrılmak istemiyor sence neden ilgilenmiyor? Başkaları ile ilgilenmeye zaman ayırdığı için olabilir mi? Kafanı kullan biraz ya.
Soran+1 yılYa Okey ama sakladığı biseyde yok yani
Soran+1 yılBirde ben şöyle düşünüyorum iki aylık ilişkide neyi tükettik de aldatma var
Cevap sahibi+1 yılBak kendin itiraf ettin iki aylık ilişki, iki aylık ilişki dediğin bıcır bıcır olmalı, ama sana yazmıyor, ilgilenmiyor. Ayrıca emin ol erkek olarak söylüyorum, bazı erkekler aldatmak için süreye bakmıyor onlar için farketmez yeterki başka kız görsünler. Bence sen ayrılma ama yinede dikkat et, aldatıyormu filan diye.
Soran+1 yılAyrılık mesajı attım :(
Cevap sahibi+1 yılO ne dedi peki
Cevap sahibi+1 yılKeşke ayrılık mesaji atmadan önce neden benimle ilgilenmiyorsun filan deseydin sorsaydın.
Soran+1 yılHenüz cevap yok görmedi daha ama ben senin hayatında sevdiğin bir yer olmak istedim zorunluluk değil sanırım başaramadım gibi yazdım
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama üzülme nede olsa sende her ilişkideki gibi ilgi istemişsin. Eğer gerçekten onunda bir bahanesi varsa sana zaman ayirmadigi için söyler belki sebebini
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli meşgulse, sana zaman yaratmak istemiyorsa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgisizlikten ve bu sürekliyse anlarsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılartık sizi umursamıyorsa
00 Yorumla
+1 yılSakin ol ve hemen kaç kurtar kendini. d
00 Yorumlaİlgisiz ve soğuk davranmasından
00 Yorumla
+1 yılYan cebime koy yapıyor. İlk yalanında terk et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılSoğuksa bil ki ayrılmak istemiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini belli eder ama sende saf olma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYedeklemiş seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni cepte görüyor olabilir
00 YorumlaSizi ziklemediğine emin olduysan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk davranır
00 Yorumla İlgisizse.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Sizi umursamazsa
00 YorumlaSeni cebte tutuyor
00 YorumlaCok soguk olur cvp verirken sizi kale almaz
00 Yorumla
+1 yılSoğuk yaparsa
00 Yorumla
+1 yılSürekli seni başından atar eskisi gibi bakmaz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuclariniz ne
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun kova benim akrep
Cevap sahibi+1 yılKova burclari boyle birden seviyo zanneder kendisi de ama sonra sıkılır uzaklasmak ister senlik sıkıntı yok
Soran+1 yılÇok büyük hayal kırıklığı benim için çünkü gerçekten aşık oldum napacagim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSebin gibi tutkulu bi insani hak etmeyen biri asla arkasindan uzulme bile
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba nasıl bir işte çalışıyor yoğun mu
06 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba galerici
Cevap sahibi+1 yılYani vakit ayırabileceği bir meslek
Soran+1 yılKafam o kadar Allak bullak ki nereye koysam olmuyor yazdım bakalım bitirmek için cevap ne olacak
Cevap sahibi+1 yılSoğumuş galiba senden
Soran+1 yılBende böyle düşündüm ama ayrılmak isteyince kabul etmedi ve buluşunca çok ilgili
Cevap sahibi+1 yılYani demek ki ilişkinin heyecanı kalmamış çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok net ayrıl gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet ol ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Söyler zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe tek gercektir
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden ayrılmak isteyince hayır sadece çok yorgunum ve yoğunum diyor yani bitirebilir sonuçta
- +1 yıl
Yenisini bulamamıs
+1 yıl31 sayesinde
00 Yorumla
+1 yılUzaklasir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğuk yaoar
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı