S*ktir git git iki yakan bir araya gelmesin ömrün boyunca mutsuz olursun inşallah Yalan aşkın bu kadar mıydı lan senin benim duygularımla oynadın Allah senden ilerde doğacak çocuklarından çıkartsın bana yaptıklarını Benim aklımla ruh sağlığımla. oynadigin gibi seninde geleceğinle hayatınla oynasınlar acısı en sevdiklerinden senden çıkar canının acısı hiç dinmez inşallah O*ç
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onurun ile oynayan birine az bile ama şunu unutma güzel kardeşim.
Herkes layık olduğu yeri bulacaktır
🙏🙏
Geçmiş olsun kardeşim umarım bir daha yaşamışsın
Verilmiş dadakam varmış diyorum tüm hayatım mahvolmadı en azından
Buda bir şey tabii ki kardeşim hem unutma ki başımıza gelen her kötü şey bir tecrübedır bi daha ki sefere daha tecrübeli ve daha olgun olacaksın
Aşk konusu benim için kapandı cunku ben onun gibi ayrangonullu değilim. Ama insanlara karşı daha fazla dikkatli olucam iyi yanı bu
Bu kadar karamsar olma kardeşim.
Bu daha belki senin ilk velakin daha neler yaşayacaksin kaç defa Nalet gelsin diyeceksin ama öyle biri çıkar ki karşına tüm ezberini bozar tecrübe ile sabittir.
Ben kötü tecrubeleri kaldıramam artık o yüzden uzak durcam. Ben çok hassas biriyim çünkü
Vaktiyle bu abin de hassas biriydi ama şimdi geldiğim noktaya bak.
Kimseye bağlı kalma hayatta herkes geçici ailen bile diyerek yaşıyorum ve emin ol artık daha huzurluyum😎
Eski hassaslığımda kalmadı zarar göre göre gerçi. Evet bende o mantıkta biriyim ama şu an hayata çok negatif. bakiyorum bu kadar emek vermesem cidden takmazdım. sadece zaman kaybıma ve kendime üzüldüm.
Tabii ki kendine verdiğin zamana üzüleceksin fakat burada sevinmen gereken konu en azından yolun başında ne olduğunu anlaman oldu ya daha geç fark etseydin o zaman her şey senin için daha kötü bir hal alırdı abisi
Altta bir abimin de dediği gibi bardağın dolu tarafını görmek en doğru bakış açısı sanırım teşekkür ederim. Ama giden bı 5 senem var 23 yaşındayım her şey için geç değil ben bu ilişkiyle ilgilenirken hep kendimi unuttum çünkü
Abisi gerçekler acı da olsa tatlı da olsa gerçek gerçektir.
Bu hayatın bir amacı vardır imtihan ve armağan odaklı çalışır.
Önce armağan alırsan geçmiş ola çünkü daha kötü günler vardır yaşamak zorunda kaldığın.
Ama önce imtihan oldu isen armağanın gelmesi uzak değildir.
Senin artık yapman gereken yaşadığı bu acı tecrübeyi beyninin bir köşesine bırakıp hayatına geleceğine en pozitif şekilde devam etmen.
Çok teşekkür ederim abi şu an daha iyiyim zamanla eski neşem gözümün ışığı geri gelecek inşallah. buna inanıyorum.
Senin gibi hassas duyguya sahip olan insanlar kırılmamali kardeşim.
Çünkü benim de bir kız kardeşim var. Ona anlattığım gibi anlattım ve sen anlaman gerekeni anladın.
Unutma gelecek sen oldukça gelmeye sen güldükçe güzelleşmeye devam edecek.
İnşallah dediğin gibi olur abi 🙏🥀
Hakkında herşeyin en güzel olsun abisi.
Yeni hayatında başarılar diliyorum. 😊
Bu kadar yoğun beddua içerisinde olmanızın bir sebebi var mı yani Sadece sevgili miydiniz yoksa birçok şey yaşanıyor muydu
Ben olsam hiçbir şey demezdim.. Emin ol suskunluk onu daha çok kudurturdu. Boyle yaparak adam yerine koymuş oluyorsun onu.
Bende o yüzden pişmanım zaten ama canımı çok yaktı ben ona başta inşallah mutlu olursun demiştim
Politik davran kuzum. Manipule olma sakın. Aldatan insanın karakteri yoktur. Boyle insanlar kendilerini bitirir. Cekirdek al ve bitişini seyret..
Çok haklısınız. Ben instagramdan öyle yazdıktan sonra instasını sildi hemen niye acaba
Neden olacak yediği boku biliyor konuşmaya yüzü yok. Istedigi yere kaçsın vicdanından kaçamaz 🤨
Beni engelleyebilirdi o zaman instayi niye sildi ki
Suların duyulmasını bekliyor.. Olur da yeniden barışma ihtimalini de değerlendiriyor çakal 🙄
Benim akıl sagligim iyice gitti gibi bu çocuk yüzünden ne yapcam bilmiyorum. Benle. beraberken Instagram biosuna sana karşı duvar ördüysem tuğlasını. sen verdin diye peşinden koştuğu kıza gönderme yapmış 3-4 hafta önce özelden önüne gelen kıza yazmış.
Yani biosuna o sözü yazmış sana karşı duvar ördüysem tuglasini sen verdin sözünü
Vallahi her şey gayet net. Abaza bir sevgilin varmış.
Sizce yaşadığım. bu şoku darbeyi atlatabilir miyim
Kac yaşındasın kuzum?
23
Bilimsel bir cevap verecem sana. Iliski bittikten sonra kadınlar eski sevgilisini daha zor unutuyorlar. Cunku noradrenalin yani bağlılık hormonu siz de çok daha fazla salgılaniyor. Zamanla onu unutacağına canı gönülden inanıyorum. Biraz yasını tutacaksın ister istemez ama bir gün diyeceksin ben bu gereksizi mi kafaya takmışım...
Mecbur öyle yapicam çünkü ben bu hayatı gerçekten yaşamak istiyorum. bir insan yüzünden hayattan mahrum. bırakmicam kendimi
Bence çok güzel bir tecrübe kazandın. Bardagin dolu tarafına odaklan. Bundan sonraki munasebetlerinde daha temkinli ve uyanık olursun artık. d
( ben de aldatıldım zamanında o yüzden seni çok iyi anlıyorum )
Sizce bu tecrübenin iyi yanları ne
Bu hayatta beni annemden daha fazla kimsenin sevmeyeceğini farkettim.
Güzelliğin gelip geçici bir heves olduğunu aslolan karakterli ve omurgalı olmakmış onu idrak ettim.
Vicdanı rahatlık ve iç huzur herseyden ve herkesten çok daha anlamlı ve değerliymiş :)
Haklısınız bardağın dolu tarafını görmek gerekiyor bu düşünceyle bakınca. bir nebze rahatladım. sadece sorunum şu küfür ve beddua ettiğim için vicdanım rahat degil. şu an
Ee canım benim sonuçta mağdur olan sensin biraz sinkafli sözlerin ağzından cikmasi kadar tabi bir durum olamaz.. Çok iyi yaptın ne de güzel ettin diyecek halin yok. d
Haklısınız. Tesekkür ederim bir nebze de olsa beni rahatlattiginiz için.
Rica ederim ne demek. Ne zaman istersen.. Dertler konuşa konuşa azalır sevgi paylastikca çoğalır.
( iyice şeyh Edebali'ya bağladım... ey oğul!! Sjxjsj )
:) saol abi
Keşke hiçbi şey yapmasaydın o zaman daha çok kuduruyolar
Canımı çok yaktı pişmanım zaten
Beddua ft. Hakaret 😀 İyi saydırmışsın.
Canımı çok yaktı başta ben ona inşallah mutlu olursun demiştim bunları dicek. biri degildim pişmanım zaten
* * bile takmazdım ezikliğini belli etmişsin