Aşk İlişkileri Kim sardı bunu başıma :D? Jagras Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 9 da 9 yapana süpriz var :Dhttps://www.matequiz.com/tr/start.html?quiz=6483198a2de55acb09eb23db Kim sardı bunu başıma :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Eğlenceli test 0 bildim 0 2 Yorumla Jagras +1 yıl Bak bu daha üstün bir başarı, sanada mı süpriz versek napsak bilemedim :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Sallasam 1 tane bilirdim :D
Wzero Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Ahahah eğlenceliymiş açıköğretim sınavında olsam geçmiştim %56 😂 0 5 Yorumla Jagras 2 ay Kaçta kaç? :D Yorumla Wzero 2 ay 9/5 iyi mi? 😅 bence iyi seni. Tanısam 9 da 99 yapardım kesin 🙃 Yorumla Jagras 2 ay Hiç tanımadığın birine göre yeterli diyebilirim 😅 Yorumla Jagras 2 ay Şimdi ben cevapladım soruları, 7/9 yaptım :D Ben bile kendi hazırladığım sorulara 9/9 yapamadım :D :D Yorumla Wzero 2 ay 😂 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ula zorla bildim şu iki cevabı da. 🤣🤣🤣 0 4 Yorumla Jagras 1 yıl Hangileri onlar :D Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Hele hele iyi laf sokarmış da falan. 🤣🤣 Kaçış yolu sadece hepsi demişsin püüü. Diğerini söylemim tadımız kaçmasın Yorumla Jagras 1 yıl Belkide doğrudur :D Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Pohingo doğrudur 🤣 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 8 yaptim ya en sevdigin meyve ne 0 18 Yorumla portakallıjöle 1 yıl oo soru yillanmis ya farketmedim😀 Yorumla Jagras 1 yıl Bunu sorduğumu bile unutmuştum😁 bakayım başka ne sorular sormuşum 😉 Yorumla portakallıjöle 1 yıl suprizi görünce atladim cikinca farkettim eski oldugunu😀 Yorumla Jagras 1 yıl Kaç yaptın? :D Yorumla portakallıjöle 1 yıl 8 dedim ya 😀 Yorumla Jagras 1 yıl A evet. 9 yapamadığın için sürpriz yok 😁 Yorumla portakallıjöle 1 yıl peki 😊 Yorumla Jagras 1 yıl Meslek ne Yorumla portakallıjöle 1 yıl issiz Yorumla Jagras 1 yıl İş hayatına atılmadın mı hiç Yorumla portakallıjöle 1 yıl takiliyorum ara ara muhasebe falan Yorumla Jagras 1 yıl Muhasebeden nefret ederim :D Yorumla portakallıjöle 1 yıl bende isterdim daha güzel bi meslek ama yapcak bi seyim yok 😀 Yorumla Jagras 1 yıl Yapacak şey çok :D Yorumla portakallıjöle 1 yıl mesela Yorumla Jagras 1 yıl Ticaret, başında E olanından ;) Yorumla portakallıjöle 1 yıl sifir sermayem var Yorumla portakallıjöle 1 yıl hem pek bilgimde yok e ticaretle ilgili Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 9/9 yaptım, yapıyorum bu sporu🫠 0 21 Yorumla Jagras +1 yıl Penis boyumu 3 cm mi seçtin :D hain :D Yorumla yunhee +1 yıl Tek cm yazan cevap o’ydu, her zaman mantık😃 Yorumla Jagras +1 yıl İşte zeki hatun :D Şimdiye kadar o detaya dikkat eden tek kişisin :D Yorumla yunhee +1 yıl Sürpriz?😃 Yorumla Jagras +1 yıl Birazdan kapının önüne beyaz mercedes jeep janaşacak, üzeri kırmızı kurdelalı. O artık senin. Anahtarları üstünde olacak. Yorumla yunhee +1 yıl Ne güzel sürpriz, beynimi yormadan bedava hayal cümleleri okumak😃 Yorumla Jagras +1 yıl Torpido da bir de zarf olacak. Yeni villanın adresi var ve birde sınırsız kredi kartı Yorumla yunhee +1 yıl 9 soruyla hayatım değişti, birkaç soru daha alabilir miyim acaba?😃 Yorumla Jagras +1 yıl Şansını fazla zorlama 🤣🤣 Yorumla yunhee +1 yıl Şansımı değil, sınırları zorluyorum😃 Yorumla Jagras +1 yıl Yetmedimi bunlar 😁 Yorumla yunhee +1 yıl Eli verdin, kolu kaptırdın, yetmez😃 Yorumla Jagras +1 yıl Peki şu soruyu cevapla bakalım. En sevdiğin film ne? :D Yorumla yunhee +1 yıl Hayatım boyunca hiç en sevdiğim bir şey olmadı, sıralama yapamam😃 Yorumla Jagras +1 yıl Balık tuttun mu hiç? Yorumla yunhee +1 yıl Balık hazır gelsin mümkünse, tutmayla uğraşamam. Yorumla Jagras +1 yıl Sıkıcısın :D Yorumla yunhee +1 yıl İki soruyla kişilik özelliklerimi yargılayacaksan ben de varım bu oyuna😃 Yorumla Jagras +1 yıl Hah işte bana bunlarla gel :D pes etme :D Yorumla yunhee +1 yıl Sen de bana mantıklı şeylerle gel, ben zaten pes etmem😃 Yorumla Jagras +1 yıl Meslek ne? Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Allermes8 0 18 Yorumla Jagras +1 yıl Yani? :D Yorumla Allermes +1 yıl 8 bildim işte yanisi yok 1 yıldır bir şey paylaşmadıgın siteye bugün giresin gelmiş vay arkadaş😅 Yorumla Jagras +1 yıl Vaay takip he :D :D Yorumla Allermes +1 yıl Heeee hiç sormaaa yaaaYorum attın profiline baktım son sorularına bakınca kabak gibi yazıyor zaten😅 Yorumla Jagras +1 yıl Olsun, bu da bir şey, onu yapmayanda var :D En azından cevap yazacağın insan hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorsun, takdir ettim ;) Yorumla Allermes +1 yıl Sağollll bende düşünceli bir şekilde kelime kelime yazdığın yorumuna teşekkür edeyimde eli boş gitme😅 Yorumla Jagras +1 yıl Ama anacığım seninde cüleleri laf sokar gibi :D :D Yorumla Jagras +1 yıl cüleleri (cümlelerin olacak) :D Yorumla Allermes +1 yıl Yok estafurullah😅 Yorumla Jagras +1 yıl "eli boş gitme" bu ne :D Harçlık falanda vereydin :D Yorumla Allermes +1 yıl Günümüzde Erkekler iyice beleşci oldu Yorumla Jagras +1 yıl ne alaka :D Yorumla Allermes +1 yıl İltifat yetmedi hemen vakiti nakite çevirdin😅 Yorumla Jagras +1 yıl İltifat mı ettin? :D Yorumla Allermes +1 yıl Yorumun için sağol dedim yaaa😅 Yorumla Jagras +1 yıl Bumudur yani :D Yorumla Allermes +1 yıl Budur😅 Yorumla Jagras +1 yıl Eyvallah :D Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 7 yapabildim😂 0 2 Yorumla Jagras +1 yıl En zorlandığın soru hangisiydi :D Yorumla Firu_Zen +1 yıl Meyveler😂 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 6 tane bildim 0 4 Yorumla Jagras +1 yıl Yıkıl buradan rezil :D :D Yorumla primadonna_girl +1 yıl 😂 Yorumla Jagras +1 yıl Gülüyor birde pişmiş kelle gibi :D Yorumla primadonna_girl +1 yıl Tabii sjdh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğlenceli test 0 bildim
Bak bu daha üstün bir başarı, sanada mı süpriz versek napsak bilemedim :D
Sallasam 1 tane bilirdim :D
Ahahah eğlenceliymiş açıköğretim sınavında olsam geçmiştim %56 😂
Kaçta kaç? :D
9/5 iyi mi? 😅 bence iyi seni. Tanısam 9 da 99 yapardım kesin 🙃
Hiç tanımadığın birine göre yeterli diyebilirim 😅
Şimdi ben cevapladım soruları, 7/9 yaptım :D Ben bile kendi hazırladığım sorulara 9/9 yapamadım :D :D
😂
Ula zorla bildim şu iki cevabı da. 🤣🤣🤣
Hangileri onlar :D
Hele hele iyi laf sokarmış da falan. 🤣🤣 Kaçış yolu sadece hepsi demişsin püüü. Diğerini söylemim tadımız kaçmasın
Belkide doğrudur :D
Pohingo doğrudur 🤣
8 yaptim ya en sevdigin meyve ne
oo soru yillanmis ya farketmedim😀
Bunu sorduğumu bile unutmuştum😁 bakayım başka ne sorular sormuşum 😉
suprizi görünce atladim cikinca farkettim eski oldugunu😀
Kaç yaptın? :D
8 dedim ya 😀
A evet. 9 yapamadığın için sürpriz yok 😁
peki 😊
Meslek ne
issiz
İş hayatına atılmadın mı hiç
takiliyorum ara ara muhasebe falan
Muhasebeden nefret ederim :D
bende isterdim daha güzel bi meslek ama yapcak bi seyim yok 😀
Yapacak şey çok :D
mesela
Ticaret, başında E olanından ;)
sifir sermayem var
hem pek bilgimde yok e ticaretle ilgili
9/9 yaptım, yapıyorum bu sporu🫠
Penis boyumu 3 cm mi seçtin :D hain :D
Tek cm yazan cevap o’ydu, her zaman mantık😃
İşte zeki hatun :D Şimdiye kadar o detaya dikkat eden tek kişisin :D
Sürpriz?😃
Birazdan kapının önüne beyaz mercedes jeep janaşacak, üzeri kırmızı kurdelalı. O artık senin. Anahtarları üstünde olacak.
Ne güzel sürpriz, beynimi yormadan bedava hayal cümleleri okumak😃
Torpido da bir de zarf olacak. Yeni villanın adresi var ve birde sınırsız kredi kartı
9 soruyla hayatım değişti, birkaç soru daha alabilir miyim acaba?😃
Şansını fazla zorlama 🤣🤣
Şansımı değil, sınırları zorluyorum😃
Yetmedimi bunlar 😁
Eli verdin, kolu kaptırdın, yetmez😃
Peki şu soruyu cevapla bakalım. En sevdiğin film ne? :D
Hayatım boyunca hiç en sevdiğim bir şey olmadı, sıralama yapamam😃
Balık tuttun mu hiç?
Balık hazır gelsin mümkünse, tutmayla uğraşamam.
Sıkıcısın :D
İki soruyla kişilik özelliklerimi yargılayacaksan ben de varım bu oyuna😃
Hah işte bana bunlarla gel :D pes etme :D
Sen de bana mantıklı şeylerle gel, ben zaten pes etmem😃
Meslek ne?
Allermes8
Yani? :D
8 bildim işte yanisi yok 1 yıldır bir şey paylaşmadıgın siteye bugün giresin gelmiş vay arkadaş😅
Vaay takip he :D :D
Heeee hiç sormaaa yaaa
Yorum attın profiline baktım son sorularına bakınca kabak gibi yazıyor zaten😅
Olsun, bu da bir şey, onu yapmayanda var :D En azından cevap yazacağın insan hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorsun, takdir ettim ;)
Sağollll bende düşünceli bir şekilde kelime kelime yazdığın yorumuna teşekkür edeyimde eli boş gitme😅
Ama anacığım seninde cüleleri laf sokar gibi :D :D
cüleleri (cümlelerin olacak) :D
Yok estafurullah😅
"eli boş gitme" bu ne :D Harçlık falanda vereydin :D
Günümüzde Erkekler iyice beleşci oldu
ne alaka :D
İltifat yetmedi hemen vakiti nakite çevirdin😅
İltifat mı ettin? :D
Yorumun için sağol dedim yaaa😅
Bumudur yani :D
Budur😅
Eyvallah :D