+1 yılYa millet eski sevgilisini filan nasıl arayabiliyor? İlişki sonlanınca telefon numaralarını silmiyor musunuz?
Silmemek ne demek? Hâlâ merak etmek? Kapıyı tamamen kapatmıyor musunuz? Açık kapı varken gönlünüze nasıl bir başkasını sokuyorsunuz?
Ben insanoğlunu anlayamıycam sanırım..
210 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz kesin bir dille bitiremedik beni engelledi kayboldu 3 hafta içinde evlenmiş ben şoke oldum çünkü 15 yaşından beri birlikteydik böyle işte
- +1 yıl
Doğulu mu?
Soran+1 yılKaradenizli
- +1 yıl
orada mı yaşıyor?
Soran+1 yılCehennemin dibinde yaşasınlar, Samsun da yaşıyorlar
- +1 yıl
Tuhafmış
Soran+1 yılSiz 10 yıllık sevgilinize sözler verip çok severken 3 hafta içinde mantık evliliği yapar mısınız? Kendisi böyle yapmış
- +1 yıl
Kız tarafı zengin miymiş? Nasıl bir mantık evliliği olabilir? Diğer hanım nasıl kabul etmiş 3 haftada?
Soran+1 yılZengin değil uzaktan akrabları biz sevgiliyken beni aldatıyormuş zaten 3 ay falan sürmüş ilişkileri, bana çok aşıkmış ama anlaşamıyor muşuz 10 yıl anlaşamadık zaten
- +1 yıl
Diyecek bir şey bulamadım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bana aşık bir çocuk vardı ben ondan hoşlanmadığım İçin hep reddettim. Çocuk evlendi bir baktım bana istek atıp duruyor intagraödan. Kabul etmedim. Bir başka çocuk daha var gezide tanışmıştık çocuk bir kıza evlenme teklif etti yüzük taktı ama gidip benim resimlere geçmiştekilere seri like attı kıbrıs cininin şişesini hikayeye koyup beni yakın arkadaşlara ekledi sonra benim bir notuma cevap attı. Ben yok saydım. Bir başka çocuk da bana sık yazıyordu hoşlanıyordu onu da arkadaş olarak görüyordum o yüzden yüz vermedim çocuk evlendi çocuğu BİLe oldu bir baktım beni eklemiş kabul etmedim. Evli bir adam yazdı evli misin dedim evet dedi engelledim. Bir adam yazdı başka bir adam bu, profilinde bir kadın ve çocukla resmî var evli misin dedim hayır dedi hayatında biri var mı dedim hayır dedi inanmadım e-devlet ekran görüntüsü istedim attı boşanmış yazdıktan sonra konuşmaya başladım. Bu erkeklerin %95’i böyle. Kadın kadını koruduktan sonra aslında yuvalar yıkılmaz ihanetler olmaz. Böyle karaktersiz adamlara ben hiç geçit vermedim yüz vermedim tersledim.
sen de bu adama cevap verme engelle bence.
Bir kadın olarak sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başka bir kadına yapmayacaksın. Yoksa günü gelir aynı şey sana yapılır. Çocukluyken hem de. Karma yaratmayacaksın adaletten şaşmayacaksın. Olay bu kadar basit.
56 Yorumla
Soran+1 yılUzun bir şekilde açıkladın zahmet ettin teşekkür ediyorum, evli eski sevgili 10 yıllık sevgilimdi benide zaten şu an ki eşiyle aldatmıştı sonrada biz tartıştıktan bak aryıldık demiyorum 3 hafta içinde evlendi sizin yaşadıklarınızla benim yaşadığım şeyler farklı bunlar sizin gönül bağınız sizinle gelecek hayalleri kuran sizi buna inandıran kişiler değil
- +1 yıl
content://com. android. chrome. FileProvider/images/screenshot/16864153475802096350226. jpg
Soran+1 yıl@Byblack822 bu ne?
- +1 yıl
bisey deniyordumda buraya denk geldi takılma gec
- +1 yıl
Helal olsun. Hemcinslerimden beklediğim zeka bu işte!
- +1 yıl
Sizi takdir ediyorum lakin hemcinslerinizin bi çoğu siz gibi değil emin olun
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine böyle yapan biri kesin sana da yapmıştır emin ol, sebebine gelince seni özlüyor seninle olan yaşanmışlıkları, anıları vs ve seni unutamamış aynısı bende de vardı sevgilisi olmasına rağmen benden hiç kopamadı çünkü onu çok sevdim öyle çok sevdim ki onu beni unutamıyor oysa ayrılan kendisi idi ben değildim öyle işte o yüzden geldiğinde köpek gibi davran ona bence adam yerine koyma.
421 Yorumla
Soran+1 yılEşiyle beni aldatmıştı zaten kuyruğu dik tuttum arama beni bir daha ben iyiyim dedim
Cevap sahibi+1 yılEmin ol ki yine arar bak gör çünkü seninle yaşadıklarını eşinde bulamamış belli ki seni arıyor üstelik sen onu eğer sevdiysen o yüzden seni unutması çok zor bunu tecrübe ile söylüyorum bizzat yaşıyorum ama iş işten geçti artık eğer pişmanlığını görmek istiyorum diyorsan bırak gelsin sana ama hoş olmaz tabi bir ihanete iştirak etmiş olursun
Soran+1 yılPişman olduğunu görmek hoşuma gidiyor yalan yok. Biz artık imkanzısız bunuda biliyorum, seviyorduk biz birbirimizi, neden evlendin diyorum biranda oldu bilmiyorum ama şunu anladım ki insan hayatında sadece bir kez seviyormuş diyor, ne olacak bu halim, halimiz
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef insan hayatında tek bir kere aşık olup sevebiliyor bu doğru yine kendimden örnek vereceğim bu tecrübe ile sabit bir şey eminim ki sende karşına çıkan insanlara bir şans vermek istiyorsun fakat sevme noktasında bir eksiklik hissedersin ve karşına çıkan insanları sevmek istesen bile sevemezsin, halinize gelince o seni tercih ettiği kişi ile çift kişilik cehennemi yaşayacak sende tek başına yalnızlığınla devam edersin uzun bir süre kimseyi hayatına alamazsın bence eminim de öyledir ne yazık ki
Soran+1 yılBöyle birşeyi tecrübe edinmemiş olmanı dilerdim. Ben burada ağlıyorum adam karısının kollarında teselli buluyor hayatımda kimse olmadı ondan sonra zaten daha yeni oldu bunlar, çok beddua ettim ama başkasıyla mutlu olmasına gönlüm razı değil
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle bir şey yaşadım zaten 33 yaşımdayım bugüne kadar hayatımda tek bir kadın oldu epey uzun sürdü çok sevdim deli gibi aşıktım ondan sonra hayatıma çok kişi girmek istedi ama benim sevgiye aşka dair inancım kalmadığı için kimseyi sevemedim kendimi başka şeylere verip aşkı çok daha geri plana ittim ama mutsuz muyum diye soracak olursan asla mutsuz değilim ona gelince o nerede kiminle olursa olsun beni asla unutamayacak zaten 4 yıldır biteli hala geliyor bana ama nafile artık geçti yani demem o ki insan sevilince ve sevilince kime nereye giderse gitsin hep geri de bıraktığında takılı kalıyor bunu gördüm ben ama geçmiş olsun keşkem yok mutsuz değilim. Sana da onu azat etmeni tavsiye ederim azat et ki içinde olduğun bu durumdan bir an önce kurtulabilesin
Soran+1 yılSeni çok iyi anlayabiliyorum emin olabilirsin ben aldatılmayı hazmedemiyorum o kadın benden güzel bile değil neden o diyorum, haklısın diyor... Bana senden başkasının sevemem senden başkasıyla evlenemem diyen adam beni terketdip 3 hafta içinde başkasıyla evleniyor olabilir mi böyle bir şey... senin beni bu kadar sevdiğini bilseydim hiçbir şey böyle olmazdı diyor hala beni suçluyor çok saçma yaptığı ne bileyim ben hiç iyi değilim
Cevap sahibi+1 yılPişman olduğu besbelli zaten ama geçmiş olsun artık o tercihini yaptı sana tavsiyem onun karşısında asla iyi değilim, ağlıyorum gibi kendini küçümseyici cümleler kurup da acındırma kendini ona onsuz da mutlu olduğunu onsuz da devam edilebileceğini göstermelisin bence senin suçun yok tüm suç onun bana kalırsa tabi bir tarafı yemediği için bir günah keçisi arıyor kendince ama o sen değilsin emin ol
Soran+1 yılEvet sadece ilk birkaç konuşmamızda çok ağlıyordum sonra aklıma başıma geldi çok iyiyim ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor falan dedim
Cevap sahibi+1 yılDaha da iyi olacaksın henüz daha çok yeni ama zamanlar geçer her şey merak etme bunu yaşayan biri olarak söylüyorum zamanla alışacaksın hatta çok daha mutlu olacaksın ama bir daha birini sevebilecek misin onun için bir şey diyemem ben sevemedim çünkü güvenim altüst olduğu için kimseyi bir daha hayatıma almak istemedim
Soran+1 yılGizliden çıkabilir misin? Sana mesaj atıp baştan sona hikayeyi anlatabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılTamamdır mesaj attım size
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
- +1 yıl
Doğru söze ne denir ki
- +1 yıl
Benzer acılar benzer hayatlar çok zor gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@solgunbipapatya anlamadım ne anlamda zor acaba? Şahsen ben onsuz da hayatıma devam etti ve çok da mutlu ve huzurluyum ama mesele şu ki ben şunu net bir şekilde anlamış oldum bir insanı çok severseniz ve o insan sizden ayrılıp başkasına gitse dahi en ufak bir üzüntü de siz geliyorsunuz aklına ve sevilen sevene dönme çabasına giriyor ama ne çare yapılan girişimler nafile
- +1 yıl
Bencede katılıyorum
- +1 yıl
Maalesef ne yapıp edip mutlu oluyorlar bende kahrolsun istiyorum ama olmuyor şeref yoksunlarına. Hep senin benim gibilere oluyor olan.
Soran+1 yıl@denizaşığı071619 hayat bu değil, sevmeyenin bahanesi olur sadece belki gelen gideni arattığı için pişman olanlar
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü ne kadar çok destekleyen çıktı ya demek ki haklıyım 🤭 teşekkür ederim @semanınrengi ve @denizaşığı071691 emin ol ki mutlu olsalardı asla bırakın geri gelmelerini akıllarının uçlarından dahi geçmezdi mutlu değil ki geri geliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni neden aldattı ilişkiniz iyi giderken. 10 yıllık ilişkiye çöpe atabilecek kadar ne bulduki diğer kızda. Hem aldatıyor ve aldattığı kadınla evlenmiş. Diğer kadın senden daha mı güzel, fiziği falan manken gibi mi? Senden daha mı gösterişli. Acaba fiziksel bi durumdan dolayımı seni terketti?
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke gözle görülür bir neden olsa affedersinizde öyle böyle değil çirkin ve çok kısa boylu bir kadın bakımsız yani böyle hakaret etmekte istemezdim, onun kendi arkadaşları bile bunları söylüyor
Cevap sahibi+1 yılDurumu net anlayabilmek için sordum. Sen fizik olarak manken gibisin o zaman. Senin boy ve kilo kaç bu arada?
Soran+1 yılDur ya ne mankeni sadece eşinden daha güzelim
Soran+1 yılBakımlıyım
Cevap sahibi+1 yılO zaman geriye tek bir seçenek kalıyor. Diger kadının maddi gücünden dolayı yani parası için evlenmiştir. Sonra baktı parayla mutluluk olmuyor pişman oldu
Soran+1 yılKendisinin maddi durumu iyi yani küçümsemek istemiyorum ama bildiğimiz köy kızı bence o evde oturup sözünü dinleteceği bir kadın araıyordu
Cevap sahibi+1 yılSenin boy ve kilo kac bu arada merak ettim. Bu kadar zeki, guzel, ince ve narin fizikli bi kızla baş edemeyeceğini düşünmüş olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ilk aşık olduğum kadını unutamadım.4 yıllık ilişkimiz vardı yapamıyorduk imkansızdık olmuyordu tek çare gördüm ayrıldım. Ayrılığın 3 yıl arkasından 5 yıllık ilişkim oldu , severim bir gün sandım aklımdan atamadım eşime bir gün olsun bir şey hissetmedim 10 yıllık evliyiz ben günden güne ölüyordum. Gözleri sesi kokusunu evliliğim boyunca aklımdan çıkaramadım. Eşim eksksiz kusursuzdu ama unutamıyordum ona haksızlık etmemek için ayrıldım. Odaya çekilip saatlerce ağladığım günler oluyor hala. Ayrıldıktan sonra o kadar kadınla görüştüm bendeki acı bitmiyor. Aşık olduğum kadını unuttum sanmıştım şimdi öl dese ölürdüm o yanımda olsaydı ah keşke. Ayrıldığımızdan beri görmüyorum hiç konuşmadık neden bu kadar acı çekiyorum anlamıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek mi? O zaman neden başkasıyla evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılİmkansızdık mutlu olamazdık. Şimdi öyle çok pişmanımki kahırdan ölseydimde böyle hergün acısı gönlümü kavurmasaydı. Neden evlendiğime gelince unutmak için evlendim. Ayrıldığımda başka kadın mı yok diyordum zihnimde kalmamıştı ama ayrıldığımdan beridir kadınları kadın gibi göremedim hasreti mahfetti.
Soran+1 yılBenim eski erkek arkadaşımda bu nedenle evlenmiş ama beni evlendiği eşiyle 3 ay falan aldattı yani erkekler olarak bir garipsiniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun canını yakacak birrsey yapmışmıydın. ben benim kalbimi kıran birine ağır ödettim diye kaldıramadı benimle konuşmak sorunu çözmek yerine gitti 3 gunde benden güzel kız buldu sonra o kızla da 50 defa ayrılıp barıştı ne kadar doğru bilmiyorum ama mutsuz olduğunu gösterdi bir şekilde. En son 2 ay önce ortak mekanda rast gelince haklı olarak yüzümü çevirdim ondan diye kıza evlenme teklif etti adi. gecen haftada çalıştığım yerin dibine kadar gelmiş oradan simit almaya şanlı başka yer yokmuş gibi. benden yüzüne bakmadan bastım gittim isyerime onu yüzünü görmek istemediğim için ama nisanlisini gözüme burnuma kadar soktu. iste böyle şeref yoksunu hem suçlu hem güçlü
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte tartıştığımız da engelliyordum birkaç gün sonra konuşuyorduk sorun buymuş bu son zamanlarda kafasına çok takılmaya başlamış. Beni zaten şu an ki eşiyle aldatıyormuş şimdide kıvranıyor insan hayatında bir kez aşık oluyormuş çok pişmanım diye... Bizi kötü erkekler bulmuş çok güzel sevenler adamlarda var
Cevap sahibi+1 yılBunu konuşaymiş ya seninle ergen mi o kesin ergendir bunu yapan. banq bunu yapanda erkendi çünkü
Cevap sahibi+1 yılErgendi
Soran+1 yılÖyleymiş ergenmiş, belki aşık oldu o kadına
10 yıllık bi yaşanmışlığı unutmak mümkün değil. Yani aklına gelmen çok doğal bence. Ama seni aldatmış. Bence her yerden engellemelisin. Allah'a havale et. Beddua falan da etme cidden, boş ver. Çocuklarından falan çıkar Allah korusun. Seni aldatan bi başkasını da aldatır. Devran dönmüş sanki.
12 Yorumla
Soran+1 yılEşini benimle aldatması mümkün değil aradığında nefret kusuyorum açıkçası iyide geliyor ama en iyi intikam görmezden gelmektir demişler
+1 yılNe olursa olsun evli birine mesaj atman ya da iletişime geçmen doğru değil eşinin ne günahı var duysa üzülmez mi sinirlenmez mi? Allah'ından bulsun de geç.
21 Yorumla
Soran+1 yılHanımefendi bizde karı koca gibiydik izin verinde iki beddua edelim, neden yaptın diye soralım
Benimde başıma geldi karşıma çıktı vs ama görüşmedim görüşmemde. Bence sevgi mevgi değil eşiyle arası kötü değil ayrılmayı da düşünmüyorlar sadece heyecan arıyorlar hepsi bu!
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk ben çıktım karşısına hesap sormak için yapmamam lazımdı ama yaptım
+1 yılSeref yoksunu oldugu icin. Sen burdaki hayalperestleri dinleme yok unutamadigi icinmis yok bilmem neymis, seni sevseydi seninle evlenirdi ve karisini aldatiyor bir nevi seni arayarak.
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliykende bana bunu yapmıştı şimdi eşine yapıyor, haklısın
- +1 yıl
Hic dusunme bile canim numarasini engelle
- +1 yıl
Çoooook dogru hocam🙏
+1 yılBunun cevabı basit aslında, unutamadığı içindir net yani..
21 Yorumla- +1 yıl
Ne unutamaması kız düşmüş peşine düştü adamın
Çünkü evlilikte yaşamış olduğu birçok heyecanı ilk sevgilisinde eski sevgilisinde yaşamıştır ilk onda hissetmiştir her şeyi ilk onunla el ele tutuşmuştur ilk onunla öpüşmüştür ilk Onunla birlikte olmuştur
19 Yorumla
Soran+1 yılBeni onunla aldatmıştı onun ki karaktersizlikten...
Soran+1 yılNe kadar samimi bilmiyorum ama pişman olduğunu duydum bak biz konuşmadık arkadaşına anlatmış
Soran+1 yılAhahaa Adriana Lima, Rihanna falan aldatıldı sonuçta 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktersiz oldugu için. Eşini seven biri ona bunu yapmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılCevabınıza kesinlikle katılıyorum zaten benide şu an evli olduğu kişiyle aldatmıştı
Bir daha yazarsa Barbaros Şansal’ın el hareketli kolajını at bence.
Kamu spotu: Bırakın geçmiş, geçmişte kalsın. Hiçbir zaman arkaya bakmadan şu ana bakın. Daha mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz.03 Yorumla
Soran+1 yılHayranım böyle insanlara ama uygulamaya gelince yapamıyorum
Soran+1 yılHahahah haklısın 👍😅🤗
‘Karaktersiz olduğu için’ , yazmış birisi katlıyorum bende. Hem benim yerime başkasını tercih ettikten sonra ne yaparsa yapsın, -mesaj atsın, arasın vs.-yaptığı hareketler benim için merak konusu olamaz..
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten karaktersiz olmasaydı 10 yıllık sevgilisini yani beni eşiyle aldatıp onunla evlenmezdi. Hakkını helal et demek için aramış olabilir.
- +1 yıl
Çok iyi niyetli düşünüyorsunuz, sanmıyorum hakkını helal et demek için aradığını, o kadar vicdanlı olsa sizi aldatmazdı da emin olun, bende sizin gibi aldatıldım, üç yıllık sevgilimdi, beni aldattığı kadınla evlendi sonra, beni de aradı o kadınla birlikteyken, geri dönmek istedi karaktersiz, hatta ben o kadını bildiğimi söylediğimde bana tanımıyorum o kadını bile dedi😅😂 üzüldüğüm tek şey böyle karaktersiz bir adamla üç yılımı heba etmiş olmam, hiç muhattap bile olmayın tekrar ararsa bence.
Soran+1 yılSeni çok tebrik ediyorum 3 yıl ile yine iyi kurtarmışsın böylelerine harcanan her saniyeye yazık. Korkaktır o kimseyi boşayıp falan geri dönebilecek potansiyele sahip değil, cevap vermiyorum aramalarına ilk kez yaptığı şey değil. Orada burada konuşuyormuş insan hayatında sadece bir kez seviyormuş çok pişmanım diye, beter olsun dedim 😅
Evde huzur mutluluk yoksa ya eskilere gider ya aldatır.. Birde eşi seksten anlamıyorsa oda bir seçenek eskisi saksofon müzik aletini çok iyi kullanır evdeki fülüt çalamaz...
16 Yorumla
Soran+1 yılYeni evlendi zaten 4 ay belki oldu, beni onunla aldatmıştı benden ayrılmadan da onunla evlendi, adam ortalıktan kayboldu meğersem evlenmiş
Soran+1 yılBeter olsun ya zaten böyle arada bir arıyor sürünsün
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum bende 🤗😅
Aslında herkes aynıdır. Eski sevgilisiyle ayrılmasa, o ilişkisi de sıradanlaşacak. İnsanların aklında her zaman 'acaba?' lar ve monotonluktan sıkılmış halleri vardır.
010 Yorumla
Soran+1 yılHer evli evlenmeden önceki sevgilisini özler ve acaba der o zaman
Soran+1 yılBen biraz anlattım aslında hikayemi acaba demesini isterim pişman olmasını, beni sevgiliyken aldattığı kızla evlendi.
Soran+1 yılBizim ilişkimizde daha fazla sabırlı emek veren oydu sürekli benimle evlilik hayalleri kurardı ne bileyim mesela son konuşmamız da beni ilk gün gördüğü duygularını anlattı hala hatırlıyor
Soran+1 yılEvli o benden vazgeçti beni aldattı anılarımıza saygısızlık yaptı. Ben kendi hikayemş benim elimi bırakmayacak biriyle yazmak istiyorum... Onu hala seviyorum çok özlüyorum ama olmaz zaten göze alıp kimseyi terketmez karısını kaçırmış çünkü
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum ondan uzak durmaya ve kendim için en iyi olanı yapmaya çalışıyorum 🙏
Karaktersizdir
Eşine yazık nasıl biri ile evli olduğunu bilmiyor20 Yorumla
+1 yılEvliliğinde mutlu değildir. Umduğu gibi gitmemiştir. Senle mutlu olsa seni bırakmazdı. Onla mutlu olsa umrunda olmazdın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptığını bilmiyor ki
+1 yılMesela neden merak ediyorsun? Annesi vefat etti seni cenazeye mi çağıracak ya da haber verecek? İnsanların kendisine hiç saygısı kalmamış ya…
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıldır benimle evlenmeyen ama beni çok seven adam ne olduda başkasıyla 3 ay içinde evlendi bunu merak ediyorum mesela
- +1 yıl
Demek ki sende göremediğini 3 ayda başkasında görmüş. Ama evli adam aranmaz, ararsa açılmaz. O tren kaçtı diyip yoluna devam edeceksin…
Evli olduğu kişiyle mutlu değildir senle tekrar beraber olursa mutlu olur aynı heyecan heves olur zannediyor. Yazık ama öyle bir karaktersize selam bile verme.
00 Yorumla
+1 yılAt gibi gitti it gibi dönmeye çalıştı da denebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam beni aldattığı kadınla evlendi dönmeye çalışmıyor ama pişman olduğu kesin
- +1 yıl
Evet , bosvet sende takma , açma hatta engelle sana ulasamasin
+1 yılNasıl ş... fsizlik yapsam diye düşünüp duruyordur 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılCan çıkar huy çıkmazmış
- +1 yıl
Aynen bacım 😏
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli ayrılıyordum demişsin , neden sürekli ayrılıyordun peki? Bu ayrılışlarını kafasına takıp aldatma sebebi neymiş? Tabi aldatmanın haklı sebebi olamaz da
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyordum derken düzgün ifade edemedim kendimi tartıştığımız zaman engelliyordum bir iki gün buymuş aramızda ki sorun
+1 yılŞöyle bakmıştır evlilik monotonlaşıyor bir de ilk aşklarda unutulmaz mantığı özlemiştir
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay falan oldu evleneli
- +1 yıl
Olabilir bazıları 1 ayda anlar evlilik kötüymüş diye bazılarıda 5 ayda
Soran+1 yılNe çare tabi hiç evlenmeyecekti benimle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşıyor
- +1 yıl
Ben bunu insanlığa anlatamıyorum ki işte evlilik pişmanlıktır diye
- +1 yıl
Cevapları okudum zaten evlendiğini öğrenip siz ulaşmışsınız evli adamın peşine düşmüşsün @butcherblaviken ne kadar özlemesi adam bunu sevseydi aldatıp evlenmezdi
+1 yılEski sevgilisini ve evlendiğini kadını tanıştırmak için, tanışıp arkadaş olsunlar diye 🤣
05 Yorumla- +1 yıl
10 yıllık ilişki mi olur kardeşim bari 20 seneye tamamlasaydınız 😅
Yaşınız kaç
Soran+1 yılAyrılmasaydık değil yirmi 30 yıla bile tamamlardık
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünmediniz mi
Soran+1 yıl26 yaşındayız ikimizde düşündük ama 4 yıl lise, 5 yıl üniversite o üniversiteye devam etmedi , ailemde pek istemiyordu onunla evlenmemi ama her şey halledilirdi.
- +1 yıl
Anladım, artık önünüze bakacaksınız. Zaten sen öyle yapıyorsun anladığım kadarıyla
+1 yılKaraktersiz şeref yoksunu olduğu için. İnşallah karısı öğrenir de kimsesiz kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin 🙏
azmiztir pessoo. sor bakalim karisi bostami, bizde onunmerak ediyoz, maksat surumden kazansin memleket
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olduğu için
31 Yorumla
Soran+1 yılBu iyi bir seçenek 👏
+1 yılErkeklerin midesizligi işte o da benim olsun bu da benim mantığı Yalı Çapkını Ferit Korhan 👌🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerinin suçu 😂
+1 yılSoytarı olduğu içindir. Zaten geçmişte de aldatmış seni. Evlilikten de sıkılmış yeni macera arıyor. Tabi ki ilk aklına gelen geçmişte sevgili olduğu insan olur.
10 YorumlaBeyinsiz olduğu içindir
10 Yorumla
+1 yılArtık bakire değil ilişkiye girebilir eğer o da evlendiyse
00 YorumlaEeee ne derler "Alışmış kudumuştan beterdir" İyi bi ağzının payını alması lazım, şart!
00 Yorumla
+1 yılEşinden bekleneni bulamayınca eskilere döner arar insan
00 Yorumla
+1 yıldun degerini bilememis bugun pisman iste. bence esine git goster sonra da her yerden engelle.
00 Yorumla
+1 yılyav ararsa arasın ne yapıcan boş ver belki bişey anlatıcak bişey söylicek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç uğraşma heyecan arıyor kendine seni kandırıp senden faydalanmak istiyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu sözü aklından çıkartma.
022 Yorumla
Soran+1 yılYuva yıkmak falan hiç hoş sözler değil teşekkür ediyorum cevabınız için
Cevap sahibi+1 yılAklını çelmesin kulağına küpe olsun diye dedim
Soran+1 yılBiliyorum teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Eğer kırdıysam özür dilerim
Soran+1 yılKırmadınız, ben kendime yakıştıramadım yuva yıkmak kırk yıl düşünsem duyacağım aklıma gelmezdi
Cevap sahibi+1 yılOlayı tam olarak baştan sona açık bir dille anlatır mısın? Merak ettim
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir niyetin var anlamında kullanmadım. Aklını fazla kurcuklamasın. Seni kandırıp kullanmaya çalışırsa dikkat et anlamında.
Soran+1 yıl10 yıllık ilişkim vardı biranda değişti beni çok seviyordu, tartıştık arada bir dargınlık oluştu o süre zarfında 3 hafta içinde evlenmiş beni aldattığı kadınla, çevresinede beni çok sevdiğini ama anlaşamadığını evlenirsekte anlaşamayız, mantık evliliği yapaçağım demiş. Evlenmeden önce beni ve ailemi ortak tanıdıkları heryerden engellemiş 4 ay sonra öğrendim onun evlendiğini ve 4 ay sonra ilk kez konuştuk
Cevap sahibi+1 yılSonra
Soran+1 yılBu kadardı
Cevap sahibi+1 yılDemekki seni hakketmemis istediğini almış. Sıkılmış. Aldatmış yetmemiş evlenmiş.
Soran+1 yılDeğil ben buraya 100 kişi gelse onun neyi neden yaptığını anlayamaz çünkü kendide bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılDikkat et bak bu dediğimi unutma senin aklını karıştırıyor ne yaptığımı bilmiyordum diye diye sevgini hislerini kullanacak diyorum. Buraya not kalsın
Soran+1 yılKolay mı sanmış iki beddua eder yoluma bakarım ( bakmaya çalışıyorum )
Cevap sahibi+1 yılNet olman gerek seni kandırır telefonunu dahi açmayı bırak mesajını okumadan sil haber gönderirse alma karşına bıkarsa uzaklaş yol değiştir onu düşünme önüne yoluna bak yapabilecek misin?
Soran+1 yılSon konuşmamız da bana erkek mi yok senin için mi üzüleceğim ölenle ölünmez beni arama dedim. Yapmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılYapmaya çalışma yap. Bir daha muhatap olma sert ol
Soran+1 yılNedense pişman olması da hoşuma gidiyor, yapıyorum yüz vermiyorum.
Cevap sahibi+1 yılMmm kendince acı çektiğini gördüğün İçin olabilir. Ama bu biran seni yumuşatadabilir.
Soran+1 yılNe hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılÇok sert 😬 şşşşşşttt
Cevap sahibi+1 yılHayatın tadını çıkart
Evliliği yolunda gitmiyorsa kendince, dertleşmek için olabilir, ikinci ihtimal tehlikeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin Eski erkek arkadaşın seni arıyor yani senden ayrıldı başkasıyla evlendi ve şimdi seni mi arıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bu durumda bir kişi seni arıyorsa ve halen seninle görüşüyorsa bir şekilde Sen de Buna müsaade ediyorsan problem Maalesef ki sevgilimde değil Sendedir Çünkü senden Bu cesareti buluyor demektir
Soran+1 yılArkadaşım ben bekarım benim sorumlu olduğum veya aldatma potansiyeli olan biri yok ki hayatımda, zaten sorunun cevabını bilsem aramasına cevap verir öğrenirdim, sırf erkeksiniz diye kadınları suçlamayın yahu...
Cevap sahibi+1 yılBen Bilmem Ben sadece yorum yaptım
unutamamıştır ya da evlilikte aradığını bulamamış seninle olan zamanı özlemiştir heyecan istiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılBunları düşünseydi beni aldattığı kişiyle evlenmezdi
Soran+1 yılYaptığı şey öyle böyle değil ki nasıl telafi edilsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk olduğu içindir ama evlenip kendini kamdirmasi berbat
04 Yorumla
Soran+1 yılBir de bana sor neler yaşadım neler hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılhadi o kendini kandirmis ama eşie yazık belki de çok seviyor adamı ama adamın ettiğine bak. hiç uzatma bence duruma da acıma. madem böyle yapacak evlenmesinler
Soran+1 yılHaklısın olan bana oldu cehenme kadar yolu var. Eşininde benden hiç haberi olmadığını sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yıltabi ki de haberi yoktur. ay madem böyle olacaklar evlenmesinler ya aşırı karşıyım bu duruma ne zorun vardı ki yani. hiç ulaşmasına izin verme sana bence mide bulandırıcı durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılhee cicek benim olsun istiyor, duygusal bosluk kacis
05 Yorumla
Soran+1 yılCehennemin dibine kadar yolu var
Cevap sahibi+1 yılseni de el altinda tutma durumu iste.. cok seviyosa senle evlenseydi
Soran+1 yılEvet bende söyledim bunu mantık evliliği yaptın diyor ama kızı kaçırmış neresi mantık bunun? Beni aldatmış onunla
Cevap sahibi+1 yılmantiksiz biriyle evlenmekten kurtuldun boş ver
Soran+1 yılHahhaha teşekkür ediyorum
Benim bir arkadaşım vardı. Sevgilisiyle ne zaman kavga etse eski sevgilisini arar onunla saatlerce konuşurdu. Bunu da sevgilisine söylerdi onu sinirlendirmek için
01 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru mu ya zaten öyle 2 hafta falan arıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHey maşallah ben , karım, ve eski sevgilim harika bir aileyiz demediği kalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ve görüşüyorum demedim aradı acaba neden diye düşündüm. Benzer şeyi yalamış olsn birileri olabileceğinide düşündüm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliliginde mutlu olmadigi icjn surekli oncekini hatirlatip karsilastirir bilinc altinda
10 YorumlaKaraktersizdir Şerefi olmayandır eşini sevmeyendir acilen yol verilmesi gereken kişidir
10 Yorumla
+1 yılyasattini yasarsin sadece subu sölüyorum sana evli erkekle sevgili olan onca kadin var kadin kadina düsman hic dusunmiyor yasattini yasiycam mi diye
12 Yorumla
Soran+1 yılKarısını benimle aldatması mümkün değil zaten ilişkimiz o karısıyla beni aldattığı için bitmişti 10 yıllık sevgilisine ihanet etti karakterinde sorunları var belli ki
- +1 yıl
böyle serefsiz erkek hepsini aldatir
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarisina asik oldugu icin aramistir
.
Aglayarak gunlugune yazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. takıntılı olduğu için
11 Yorumla
Soran+1 yılBuda iyi bir ihtimal
+1 yılLaf sokmak için arıyor olabilir bence ya da seni çok seviyordur hala ama buda * olur eşinle aran bozulur valla dikkat et heryerden engelle o lavuğu
05 Yorumla
Soran+1 yılBen burada hala aradığı eski sevgilisiyim
- +1 yıl
E tamam ben nediyom
Soran+1 yılbekarım çok şükür
- +1 yıl
Heee ben yanlış anlamışım tekrar okudum soruyu kusura bakma 😁
Soran+1 yılÖnemli değil
+1 yılMidesiz ucube olduğu için diye yorumladım
20 Yorumla
+1 yılevlenmek için evlendiği için. gerçekten severek evlenseydi, başkalarını aratmazdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatmıştı şu an eşiyle sonrada evlendi yas falan tutmadan 3 haftada
+1 yılHala kalbinde sen varsın demek ki... Gönlü geniş adam helal olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahhahahaha geniş adam farkı işte
+1 yılBrnce sorunlari var hic araya girme sen harcanirsjn yasadim cunku
00 YorumlaArada eser ozlemistir eski hayatını sonra normale döner
00 YorumlaÜzülürsün, hiç muhatap olmadan hayatından tamamen çıkar
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bu kız adamın başına sarmış zaten
Özlemiştir anıları, başkasında bulamayınca dönmüştür
00 YorumlaBence hicbir mantikli gerekcesi olamaz. Mutlulugu tekrar sende ariyor olabilir :)
00 YorumlaO... c... olduğu icin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnde gideni bunu ona bende söyledim bacım
Yalan, seni unuttuğum yalan.
06 Yorumla
Soran+1 yılSen yoksan her şey eksik
Sen varsan her şey tamam
Sen yoksan her şey eksik
Sen varsan her şey tamam
Soran+1 yılDinlemeye gidiyorum şimdi dertten yanacak buralar
Soran+1 yılHahahahahah bak hala gülebiliyorum umut var teşekkürler
Soran+1 yılSende bayağı makarasın enerjin geçti bana bile
+1 yılAra karısını söyle. İntikamını al.
04 Yorumla
Soran+1 yılRamak kaldı yapmama
- +1 yıl
Ben yaptım çok güzel oluyor. Kesinlikle denemelisin.
Soran+1 yılAaa ciddi misin bunu evli bir kadın mı yaptı
- +1 yıl
Evli değildi , sevgilimdi. Gerçi evli bekar fark etmiyor kansız yine kansız oluyor.
Eşini aldatmak için
01 Yorumla
Soran+1 yılBenide onunla aldatmıştı, söylediğiniz şey mümkün değil. Teşekkürler
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım