Bu erkeğe nasıl adım attırılır?

Selamlar,
Özgüven, bir erkeğe adım atmanın önemli bir unsudur. Kendinize güvenin, değerli olduğunuzu hatırlayın ve adım atmaktan çekinmeyin. Bir erkeğe ilgisini çekmek için, ortak ilgi alanlarınızı keşfetmeye çalışın. Ortak hobiler, konuşacak konular veya etkinlikler bulun. İlgilendiği konulara ilgi göstermek, onunla daha rahat bir şekilde iletişim kurmanızı sağlar.
İletişimi başlatmak için kendinizi rahat hissettiğiniz bir ortamda onunla konuşmaya başlayabilirsiniz. Arkadaşça bir sohbet, güncel konular hakkında konuşma veya ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek için bir soru sorma gibi basit adımlarla başlayabilirsiniz. İletişimde samimi ve dostça bir yaklaşım sergilemek, bir erkekle daha iyi bir ilişki kurmanızı sağlar. Gülümseyin, göz teması kurun ve ona karşı açık ve samimi bir tutum sergileyin.
Arkadaşının senden hoşlandığını düşünürsek sana adım atması oldukça zor olacaktır.. Arkadaşının senden duygusal olarak bir beklentisi kalmamasını sağlaman bir avantaj olacaktır..
Arada arkadaşı varsa ve karakterli biri ise ne yaparsan yap arkadaşına ihanet edip seninle birlikte olmayacaktır. Şahsen ben zamanında arkadaşım için hoşlandığım kişiden vazgeçmiştim. Karşı tarafında benden hoşlandığı halde. Bizim gibi insanlar böyle durumlara önem verirler. Hiç kimseye ihanet etmezler. Tam tersimiz olanlar insanlar ise seviyorum napayım adı altında ihanet ederler.
Cevap
6Cevap
Sen at? Hep karsidan beklemek nedir bencil olmayin bu kadar, atarsan bir sey olmaz merak etme taslarin catlamaz sana soz veriyorum…
Youtube izlediginiz fikirleri kendi analizinizi yapmadan oldugu gibi kabul etmeyi bırakmanız lazim
Bana ne zaman mesaj atacaksın yaz
Olacağı varsa zaten olur
Niye sen atmıyorsun
Mesela nasıl söyleyebilirim ya da söylemeden önce seni gördüm diyerek bahane ile mi mesaj atmalıyım? Bir erkek olarak görüşünüzü bilmek isterim
Tamamdır teşekkür ederim
Yemeğe davet et
Adı ne
Ufuk
En İyi Cevap