En son kalbimi kimse kırmadı çünkü artık duygularım yok pek. bu yüzden de kimseyi takmıyorum ya da umursamıyorum sadece istediğim gibi yaşıyorum hayatımı. kimseye güvenmeyerek ya da kimseden bir şey beklemeden. zaten bu devirde kimse kimseyi kalbi için karakteri için sevmez eğer seviyorlarsa da mutlaka bir çıkarı olduğu için seviyor demektir. insanlar kötü ve düşüncesiz oldukları için de zaten birbirlerinin kalbini her zaman kırarlar. aşk konusuna gelince de aşka inanmıyorum zaten. kriterlerine göre seçiyor herkes. o kriter yoksa eğer sevgi de yok demektir. bazı kriterler ise doğuştan gelen özellikler oluyor yani insanın değiştirmeyeceği şeyler buna rağmen aşktan söz edilemez zaten.
kırgınlıklarım zor geçiyor, 19 Mayıs tatili için yapılan bi program vardı, ailecek, iş yüzünden kaldı, kırgınlığım kolay geçmez, unutmam için zaman geçmeli bi hayli, taframdan yanıma varılmaz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kalbimi kimsenin kırmasına izin vermiyorum
En son kalbimi kimse kırmadı çünkü artık duygularım yok pek. bu yüzden de kimseyi takmıyorum ya da umursamıyorum sadece istediğim gibi yaşıyorum hayatımı. kimseye güvenmeyerek ya da kimseden bir şey beklemeden. zaten bu devirde kimse kimseyi kalbi için karakteri için sevmez eğer seviyorlarsa da mutlaka bir çıkarı olduğu için seviyor demektir. insanlar kötü ve düşüncesiz oldukları için de zaten birbirlerinin kalbini her zaman kırarlar. aşk konusuna gelince de aşka inanmıyorum zaten. kriterlerine göre seçiyor herkes. o kriter yoksa eğer sevgi de yok demektir. bazı kriterler ise doğuştan gelen özellikler oluyor yani insanın değiştirmeyeceği şeyler buna rağmen aşktan söz edilemez zaten.
güzel günler göresin
kırgınlıklarım zor geçiyor, 19 Mayıs tatili için yapılan bi program vardı, ailecek, iş yüzünden kaldı, kırgınlığım kolay geçmez, unutmam için zaman geçmeli bi hayli, taframdan yanıma varılmaz :D
aynıııı ben :)))
Kalbimi en son annem kardeşim dedem teyzelerim kırdı 6 yıldır hiçbiriyle görüşme yapmıyorum irtibatı kestim
Üzüldüm
Yapacak bir şey yok hesabım ahirete kaldı
Kalbimi çaldı, hiç de umursamadan 🤔hayatına devam ediyor. Keyifler 10 bin 💃🏼💃🏼 . Umrunda bile değil. Ben Artık geçti bitti.
Arkadaşa kırılmıştım, geçti. Bu arada ilk torunun için, gözün aydın demeyi unuttum, gözün aydın.🙂
sağolasıııınnn
Geçti, 5 ay oldu kendisi de farkındadır zaten bunun.
Benim kırgınlıklarım geçmez birikir. Acısı da çıkar.
Böyle şeylere takılmıyorum artık yara bandı yapıştırıp geçiyorum.
Açıkçası sadece sevdiğin bir kişinin yaptıkları kalbini kırıyor ve çözüm sevmemek diye gözüküyor :)
Öyle kırılma olmadı şükürler olsun
Wski sevgilim. Geçti, unuttum bile.
Sevgilim kırdı terk etti gitti
kalbimi kıran yok
Dün sabah kırılmıştım da geçti ısldll
Girmeyelim o konulara 😀😀😀
Sen kırdın mesaj atmayarak 😅💔😅💔😅💔😅💔😅💔
Özelden yazışmıyorum
🚬 🚬
İş arkadaşım
Toprakta geçer ancak