Onu her şeyden çok seviyorum. Ama sürekli beni kaybetme korkusu ve kıskançlık krizi yaşıyor. Bir erkek neden böyle hisseder? Sevdiği için bu kadar duygusal olması ve kaybetmekten korkması normal mi yoksa güven problemi mi yaşıyor?
Bir erkek neden ona aşık olan kızı kaybetmekten korkar?
Fazla mı hayallere dalmış bu genco bana mı öyle geldi evlenmekten beraber yaşamaktan bahsetmesi güzel seni hayallerine dahil etmesi de hoş ama realist bakmak lazım sevgi tek başına bir ilişkiyi yürütmeye yetmiyor sevince samanlık yine bildiğin samanlık sadece gözlere perde iniyor :) yani demem o ki bu kadar hayalleri varsa çabası da olmalı sizin için ne yapıyor misal gelecekte bir evi geçindirebilecek mi? Sorumluluk duygusu gelişmiş mi diyeceğim ama daha çocuk bence duygusal olgunluğa bile ulaşamamış. Bu tip söylemleri her zaman tehlikeli bulurım ben acaba sevgi mı yoksa arzular mı söyletiyor bunları? Ayaklarınızı yerden kesen hormanlar emin olun her şey bittiğinde de sizi tepenizin üstüne de ilk çakacak olanlardır.. Güven problemi yaşadığını sanmam güvensiz bireyler duygularını bu kadar rahat ifade edemezler. Gerçekçi olmaya davet ve toz pembe hayallerden pembeyi sök toz bezini nasıl kullanıyor bir gözlemle bakalım. Toz bezi dediğim ilerde çıkabilecek sorunlar anladın sen.
Maddi durumu baya iyi diyebilirim. Ustelik ben 18 yasindayim ama o 24 yasinda. Onu anlayacagimi dusundugu icin hislerini benimle paylasti. Ama bu kadar tedirgin olmasi beni uzdugu icin fikir alma amaciyla bu soruyu attim.
Hayallerinizi gerçekleştirme imkanı varsa ona karşı sevgin ve güvenin varsa evlenmek için çok da beklemenize gerek yok bence 2 yıl bir ilişkinin seyrini görmeye yeter de artar bile
İnsan senin yaşında aşık oldum saniyor. Duygularını kucumsemiyorum aranızdaki iletişime güzel duygulara saygı duyuyorum güzel kardeşim, fakat 17 yaşında deli gini aşık olup evlenmiş biri olarak... Beni lütfen iyi dinle.
Bu yaşlarda kendini asla durduramazsın, tüm cevapları okudum, dur dese durmaz, şimdiye dek yeltenmemesi uygun zamanı yakalamak istemesinden, aynı yollardan geçtim güzelim.
Önde kalabaliklar arasında bulusrduk, sonra kutularda buluşmak istedi, sonra benimle uyumak sadece uyumak istedi, fakat başbaşa kalınca öyle olmuyor, muhakakm bir şeyler yaşanıyor, sana tecavüz edecek değil tabi ki ama sen de istersin ve sonrası derin bir pişmanlık hissi...
O işten sonra ona bağlanmış ve kolay bir kız olmuş olacksin, senden mutlaka soğuma gelecek ardından, iletişiminiz eskisi gibi heyecanli olmayacak ve kendini değersiz hissedeceksin.
Tavsiyem şu, asla kuytularda buluşma, asla eve gitme , evlenince beraber uyuyabiliriz ancak de, ve esasen evlilik fikrini tamamen aklından çıkar. Daha önünde uzun bir ömür var , güzel bir kariyer yapmak meslek sahibi olmak okumaz istemez misin? Daha çok gençsin, 25 ten önce asla evlenme, ne bu kişiyle ne de bir başkasıyla.
Bu kişi seni çok seviyorsa doğru zamanı bekler zaten.
He son olarak asla ama asla bir erkek için ailene yalan söyleme, hele ki gece evinde kalmak için asla !
Dostane bir dille yazdığından şüphem yok. Bunun icin teşekkür ederim. Onunla sabaha kadar uyumak sanırım fazla olur. Evlenmeden yapmama kuralım var zaten ama gene de o kadar ilerletmesem iyi olacak. Ama sevdiğim adamla 7 sene evlenmeden yaşamak zor olmaz mı? Daha 18 yaşındayım. En azından 20 yasında falan evlensem gene de erken mi olur?
Yine de erken olur, evlilik sandığınız gibi değil 😊 yıllar sonra neden hayatımı yaşamamışm, dil. ogrenmemisim, meslek sahibi olmamisim, ömrümü neden bir erkeğe bagislamisim diyeceksin , haklısın seviyorsun, anlıyorum ama diyorum ya 17 yaşında bahsettiğim kişiyle evlendim ben ve çok şey kacirdjm inan bana , uzun bir yol var önünde
Buna bir yerden toplu miktarda para kaldı. O parayı faize koyup da oradan gelen parayı biriktirerek bana ev almak istiyor geleceğimi garantilemek icin. Okumana bile gerek yok eğer istemezsen diyor. Sanirim bu kadar fedakar oldugu icin inanmak istiyorum. Yoksa apt*l biri degilim. Elbette Şu an daha cok kucugum ama 😕 Kafam cok karisti😅
Ev ve araba almak için mi okuyoruz peki sadece ,😊 Kafan karışmasın, aklıni kullan lütfen. Gördüğüm kadariyla çok kişi sana yardımcı olmaya çalışmış, ama sen kalbini dinlemeyi tercih ediyorsun, hayat senin hayatın ama bu hayata bir kere geliyoruz
Yok hayır onun için söylemedim. Yani bazıları sadece cinsellik için öyle davranıyor demiş. Ben de hani tek derdi bu olsa bunu söylemezdi dedim ☺️ Ama haklısın, şu an evlenmek için çok küçüğüm. Biraz beklesin🙂
Sevgi'sine dünya'yı.. Sevgi'ne dünya'ları değişmeyecek bir sevgili Hayatınızda böyle biri var mı? Adamsan, dürüstsen, değer veriyorsan, ilgi gösteriyorsan, saygı duyuyorsan, menfaatsiz çıkarsız seviyorsan, güven veriyorsan hayırdır neden korkuyorsun. Bunlar karın erkek her ikisi için geçerlidir. Bunların haricindeki şeyler korku değil başka bir şeydir. Sevgilsini kaybetmekten korkan ünsanın kafasında ki asıl gerçek nedir söyleyeyim. Kaybetme korkusu olan erkek ise. Bu kız sağı solu oynuyor, içinde o şeylik var, menfaatci bu kız bir başkası aldığım bir hediyenin bir üstünü verse buda ona istemeden verir. vs.. Çok mu açık konuştum. Haklı olabilirsininiz, ama benimde haklı olduğumu biliyorsunuz. Kadın sa kaybetme korkusunu yaşayan. Karşısındaki erkek adam değildir..
Merhaba, bu iki nedenden dolayı olabilir. İlk neden etkili iletişimsizlik, yani birbirimizle her şeyi konuşmamak. Geri bildirim yapmamak, olumlu ve olumsuz her anlamda geri bildirim önemlidir. İyi bir şeyler yaptığında olumlu geri bildirim yapmaktan. Size kötü gelen tasrif etmediğiniz keza kendisi için veya toplumsal olarak olumsuz yaptığı her hangi bir hatayı durumu söylem ve davranışı muhakkak dürüstçe açık sözlü olarak geri bildirim yapın. Hepimiz insanız. Bazen bilmeyerek hataya yanlışa düşeriz. Seven sevgisi olan insan asla bilerek hata ve yanlış yapmaz. Bazende yaptığının yanlış veya hata olduğunu göremez. İkinci neden kıskançlık bu virüs den daha tehlikeli bir hastalıktır. Bunun tedavisi ancak, örnekler sunarak yenmeye çalışın. Tavsiyem bu dediklerimi uyguladıktan sonra sonuç aynı olursa lütfen ilişkinizi hemen sonlandırın. Ağır sonuçlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Dediğim gibi bu hastalık çok tehlikeli boyutlara gidebilir. Çevrenizden feyk örnekleme ler yapın. Mesela, canım ayşe ile hakan arkadaşlarım varya, veya komşumuzun kızı bir çocukla birbirlerini çok seviyorlardı hatta nişan yapmışlardı çıkıyormuş gibi başlayın çocuk kıza nefes aldırmıyor muş. Kızla geçen gün karşılaştık, çok kötüydü ağlıyordu kız nışanı bozmuş. Kötü ve harap bir durumdaydı. Sordum sen çok seviyordun neden ne oldu nişan attın dedim.
Evet hala çok seviyorum ölümüne hatta başka birini asla sevmeyeceğim. Bir daha ne evlenmek nede bir başka erkekle çıkmak dahi düşünmüyorum. Ben zaten başka birini sevemem. Peki bu derece seviyorsan neden ne yaptı sen nışan attın. Bu soruyu bırak sevgilin merak etsin o sorsun. Neden nışan atmış ki desin. Kızın söylediği şu, beni seviyor deliler gibi buna eminim şüphem yok. Bende onu seviyorum ama. Sevgilin merak edip tekrar sorsun iyi ama neden birbirlerini bu kadar çok severken neden nışan atılmış. Kızın söylediği şu diyerek merakını gider. Kız kendisinin basit değersiz güvensiz biri olduğunu hissettiğini bunu aşırı kıskançlık yaparak benim onun gözünde kişiliği zayıf basit birisi gibi görmesinden yoruldum. Onurum gururum ve haysiyet benim sevgimden ve herşeyden önce gelir. Benim bu değerlere sahip olduğumu düşünmüş olsaydı, ona sadece sevgi ilgi değil her şeyim ile bağlı olduğumu bilirdi. Bir insanın yaşayıp yaşamadığını anlamak için nabzı na değil onuruna bakmak gerekir Onuru yerinde duruyorsa o insan yaşıyordur. Bu kelimeleri ağlayarak söyledi. Çok üzüldüm. Kelimelerde çok hoşuma gitti rica ettim kendisinden not olarak aldım
Bunun ayarı ancak sizin değerli onurlu olduğunuzu ona bazen tavır bazen söylemlerin ile çekinmeden kırmızı çizgilerini göstermeniz dik duruşunuz taviz vermemeniz ile alakalı unutmayın.
Çünkü öz güveni düşüktür ya da kaygıları vardır sevgisinden de emin olmayabilir. Bir erkek, kendini başka birine açarak ve duygusal bir bağ kurarak sevgiye ve bağlanmaya başladığında, bu ilişkiyi kaybetme korkusuyla karşılaşabilir. Bu, kendini duygusal açıdan risk altında hissetme ve kaybetme endişesi duyma durumu olabilir. Bir erkek, ona aşık olan bir kızı kaybetmekten korkabilir çünkü bu, kendi değerini sorgulamasına ve özgüveninin azalmasına neden olabilir. Onu sevdiğini hissetmek, bir erkeğin kendini değerli ve istenen biri olarak hissetmesini sağlar. Bu nedenle, sevgiyi ve ilişkiyi kaybetmek, özgüvenin sarsılmasına ve değer duygusunun azalmasına yol açabilir.
Bir kere bir erkek bu kadar konuşmak istemek, bu kadar edebiyat yapan erkekten uzak durucaksin. Baksana adam seni eve atmanin planını yapmış yürürlüge sunmuş onanmasini bekliyor.
Sizi çok sevdiği için kaybetmekten korkuyor, kıskanıyor olabilir ama son yazdıkları hakkında temkinli olmanızı öneririm. Gerçekten çok sevdiği için de yazmış olabilir. Giderseniz sarılmaktan öteye geçmeyin. Sizi seviyorsa, güveniyorsanız sizin istemeyeceği bir şeyi yapmaması gerekir
Eşimle 1 yil sevgili,1 yil nisanli kaldik. Daha once de yaklasik 2 yil arkadasligimiz vardi. Hicbir zaman gel seni yanimda istiyorum, sarilmak istiyorum,1 gece de olsa bende kal demedi. Baya seni sey yapmak icin yol yapıyor. Agzi da iyi laf yapiyor. Dikkat et düşme bunlara. Bu kadar edebiyat yapan ve agzi iyi laf yapan erkeklere temkinli olmak gerek.
Ay edebiyat yapmış. Buna güven olmaz bence boş yapıyor üzgünüm. Benimle böyle konuşan biri vardı, aynılarını hatta daha fazlasını yapıyordu. Bir baktım aldatıyormuş meğer. O yüzden gram inandırıcı gelmedi.
Hahahah, konuyu s... kişe getirmeye çalışıyo sen ileri gitmek istemiyoeum deyğnce viraj yapıyor. Boş şk meşk laflarıyla seni kıvama getirmeye çalışacak.
Awk yazıl herife de, iki otzbir melzemesi versen bari
Kızım iki elletmeyeceksen, yiyişmeyeceksen nşye sevgili oluyon. Ya git bi kmpek aş kendine ya da chatGPT yapay zekasıyla konuş, o da şiirler yazar sana
Neden herkes bunu düşünüyor anlamıyorum. 1 senedir tek bir şey yaşamadım. Derdi bu olsa benimle vakit harcamazdı. Etrafında onu isteyen çok fazla kız var.
Hoşuna gidiyorsundur beraberdir vs vs etken çok. Daha önce yalnız kaldığında yapmadığını belirtmişsin o zaten bunlara ön hazırlık. İlk baş başa kalışınızda yapacak değildi zaten. Güven kazanmak, duygusal rollere girmek vs. Erkeği ancak bi erkek anlar. Bi insan da bi kez uyarılır. Sonra haklıymışsın deme, gitmek istersen senin tercihin
Çünkü mantığım almıyor. Değer vermeyen bir erkek, neden pesimden koşsun diyorum. Başka talibi olmayan biri olsa gene anlardım ama onca kız onu isterken benim için neler yaptı..
Bak kızım birisi peşinden koşuyor diye hemen herkes herkese hasta oldu sanma kaç tane arkadaşım gördüm erkeğin amacı yatıncaya kadar. Hem yalan söylemeyi istiyo hem gece yanına istiyo hem ikna etmek için dil döküyo bunlar numara. Sonra üzülme diye uyarıyorum umrumda degil kimse normalde ama saf kızsın belli üzülme sonra
Son iki cümle her şeyi açıklıyor, önce özgür değil babası arayınca sana yazmayı kesiyor (bu başka şey de olabilir) bir önceki cümle seninle bir gece geçirmek arzusu, bu da geçici heves olduğunun ispatı da sen bilirsin kendini gözden geçir bence
seni çok seviyor gerçekten sana dokunur ama sevdiğine dokunmaz mı zaten yaşayın bişeyler bişey tecrübe de kazanırsın hem alttaki kezoların yorumlarını dikkate almai
Güven probleminden ötürü tam olarak olmasa da çok mutlu iken gecmiste çok sevip elinden kayıp gitmesinden korkuyor olabilir. Çok mutlu iken yitip gitmesinden.
Ailene yalan söyleyip böyle bişey yapma bak, daha yasın küçük ve erkeklere güvenilmez bugün seviyorum diyen yarın seni umursamaz bile. Güzel sözlerine kanma
Arkadaşım az önce konuşmuştuk seninle, yorumda belirttiğim şey için haklısın demiştin ve sanırım şu an bahsettiğin konuda da haklıyım, umarım dikkate almışsındir
İleri gitmez kısmı için.. kaybetme korkusu var evet ve amacı senin istemediğin şeyi yaşayıp seni kendisine bağlamak bu şekilde artık rahat edeceğini düşünüyor , çabalamasi gerekmiycek ve sen ona bağlanmış olcaksin dusuncesi bu
Ben ona bağlıyım aslında ama arttırmak istiyor olabilir. Peki bu isteğini gerçekleştirirsem artık emin olur mu? Taciz edecek biri değil. Yani istese de dur dersem durur, eminim çünkü dağ başına bile beraber gittik ve asla yeltenmedi.
Kesinlikle hayır, aksine basit olursun artık ve burada soracağın yeni soru şu olur bu bahsettiklerini anlatırsın ve devamında.. son zamanlarda soğuk davranmaya başladı neden acaba yanlış bir şey mi yaptım, başka birisi mi var, sizce neden böyle davranıyor
Ama öyle biri olsa neden benim için fedakarlıklar yapsın ki? Benim için az daha hapise girecekti. Gözü ne uykusuzluğu ne parayı ne dayak yemeyi görmüyor. Her şeyi benim için feda etmeye hazır adeta. Sevmeyen bir erkek yapar mı bunları?
Erkekler öyle yapabiliyor maalesef, çok açık aslında, burdan medya nasıl atıyoruz örneklerini atcam sana öğrencilerimden çok var mesela, sonu az önce yazdığım gibi oluyor, tecrübe edip öğrendikten sonra üzüntüsü büyük oluyor
Valla ne diyimki bi erkek duygusal olamas kaybetme korkusu degilde kaygisini dile getiriyo ve istediklerini ama bu kadari sana kalmis iliski kocuna soyle
Bu tür insanlardan nefret ediyorum sana guvenmezler ama guvendiklerini soylerler kendileri her halt yiyebilir ama sen ondan başkasını sevemezsin zartta pirtta iste
Aşık olmasa neden benim için sürekli fedakarlık yapsın ki? Yoklukta olduğundan saracak biri de değil. Istese bugün başka kız bulabilir ama benim için uğraşıyor sürekli.
Ayyy aşkım saçmalamış bu iyice önünde koskocaman bir yol var yaşın 18 daha seni çok şeyler beklicek kim bilir kimler çıkıp giricek hayatına, sakın istediği şeyi kabul etme sakın!!!
1
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Aklına kötü şeyler gelmesin sakın dedikten sonra resmen gel * demediği kalmıştı ama sağolsun üstü örtük bir şekilde onuda söylemiş oldu
Aşkım senin hayatına karışmak istemem ama emin ol ki bana çok iğrenç geliyor böyle şeyler ve sende yaşından baya olgun bir hanımefendiye benziyorsun doğru kararın ne olduğunu biliyorsun o karara göre hareket et bence 🦋
Sadece onun varlığına değer yükle.. Aşkın anlamı budur zaten. Karşındakini değerli kılmaktır. Ona değer verdiğin müddetçe sana sadık kalır. Ona değer verdikçe sen de değerleneceksin. Pek çok kızın yaptığı hataya düşme, basit düşünme, sadece değer vereceksin.
o kadar kişi aynı şeyi yazmış insan bir düşünür bunların haklılık payı var mı diye ama herkese aynı cevabı vermişsin ya çok safsın ya çok aşık umarım kötü bir şey olmaz ha Allah korusun olursa ders almaya bak ve hata yapma
Sen şimdi saf sütün içine kakao attın ve sonra onu bir tur karıştırdın ne oldu kakaolu süt. Gene aynı şey mi oluyor? Biri saf süt biri kakaolu süt. Lafı somut olarak algiladigin için böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Anlamamak icin ısrar niye ediyorsun?
Şakalaşıyordum, emojilerden anlarsın diye düşünmüştüm. Neyse sorun değil, zaten konu başka 🤍 Bir erkek neden kafasında kurar sürekli ayrılacağımı? Güvenini hiç kırmamıştım.
Şöyle söyleyeyim bence bu ayrılma düşüncesini daha çok kızlar kafasında kurar. Eril ve dişil enerji diye bir şey biliyor musun? Bu adam resmen dişil enerji sergiliyor😅 genellikle kızlar çünkü kafalarında kurar bir erkek bunu yaptığı anda ben o erkekten soğurum nedense ya. Ne zamandır sevgilisiniz?
Erkeğin bu kadar duygusal olması maalesef ki kötü. Beni yanlış anlama ama erkekler biraz daha ayağının yere sert basması lazım. Bu ayrılma mevzularina hiç girmeyip sabretmesi gerekir. Ama biraz cins... de karişmis cümlelere pek güven alamadım adamdan..
Aslında bu konu haric baya eril. Benim için az daha karakolluk oluyordu. Bana asılan adamı dövdü. Hesap bile ödetmiyor. Evime ya da yakınına bırakıyor. Kolay kolay trip atmıyor falan. Ama bir süredir kaybetme korkusu arttı. Kabus falan görmüş rüyasında ve bu yüzden kıskanclıgı arttı. Tc kimligini falan bile verdi güveneyim diye. Sen de sifreni verir misin falan dedi bana.
Gördüğünüz rüya belki etkilemiş olabilir biraz daha zaman geçsin eğer hala devam ederse sen güzel bir açıklama yapıp böyle davranmaması gerektiği konusunda uyar.
Aileden kıskanması falan da aşırı saçma. Yani her dk nasıl yazacaksın ki karşı tarafa anlayışlı olması lazım. Belki güzel dille söylüyor bunları ama bildiğin saçmalıyor..
Bilip bilmeden konuşacak kadar m*l olan sensin. Kaç kez baş başa kaldık ama asla zorlamadı. Ne meraklısınız hemen karalamaya.. Beni arzuluyor olabilir ama oraya onun için çağırmadığına eminim. Etrafında çok kız var, derdi o olsa benimle vakit harcamaz.
Ben 18 o 24 yasinda. Buradaki kimse onu tanimadigi icin onunla ilgili bilgi paylastim. Cevresinden birine asla göstermezdim bu mesajları. Fikir danismak icin attım.
kaybetme korkusu genellikle erkeklerde fazladır ve umarım bir gece dediği şey bizim anladığımız değildir, o nun ne istediğine dikkat et. Belki de uygun vaktini kolluyordur ⚠️
O şekilde yapması suç çünkü ama şu an seni ikna etmeye çalışıyor yani suç olmaktan çıkartmaya çalışıyor ve diğer yorumlara bak önceki kişide konuşmuştuk ciddiye alma kalıp uyumadan eve dönmek nedir
Bu arada kızlar çok kaba anlatmaya çalışmışlar üslupları yanlış olsa da haklılar ama, yaşayan çok kişi var onlar da senin şu an hissettigin gibi hissediyor zamanında ve üzülen kendileri oluyor
Ama anlamıyorum.. Bir erkek sevmediği kız için fedakarlık yapar mı sürekli? Bu yüzden sevgisine çok güveniyorum. Arzulama kısmında haklısınız ama istese de dur dediğimde durur.
Sakın böyle bişey yapma sonra çok üzülürsün senden böyle bişey isteyen erkekle ne işin var senin ya belliki yaşın küçük sakın saçma sapan aşk sözlerine kanıp yalnıs bişey yapma
Anlıyorum zamanını bekliyor olabilir bak sana ailene arkadaşında kalicagini söyle bir gece benimle kal diyor seven insan sevdiği kızdan böyle bişey istemez onun zor durumda kalmasını istemez yani bu çocuk tehlikeli biri belli uzak dur bu çocuktan derim
Doğru konuş, tanimadigin birine p*c demen cok cirkin.. Benim icin karakolluk bile oluyordu. Cok sevip de koruyup kollayan biri. Cinsellik istiyorsa bile dur dedigimde duracagindan eminim.
Daha önce evine birkac kez gittim ama sadece oyun falan oynamistik. O yüzden güvenimi kazandı aslında. Ama gene de gece onunla kalmak için erken sanirim.
Cidden gittinmi inanamıyorum demekki bu yüzden bu kadar kolay teklif edebiliyor yavaş yavaş seni alıştırıp iyice güvenini kazanmaya çalışıyor cinsellik yaşamak için bak kızım aklını başına topla yoksa çok kötü şeyler yaşanır çok ağlar üzülürsün sonra haberin olsun bak seni uyarıyoruz burada yalnis yapmanı istemeyiz bizde hemcinslerin olarak sana niyetini anlatıyoruz çocuğun ama inanıp inanmamak sana kalmış. umarım pişman olucagin şeyler olmaz
İyi niyetle uyardigin icin minnettarim 🤍 Normalde asla gitmem ama benim icin o kadar cok fedakarlik yapti ki sevgisine cok inandim. Ailesini falan da taniyorum. Ama gene de haklisin, gece onunla uyumak icin erken. Sevgimi baska turlu gosterecegim artik.
Hayatım burada bana sorarsan aşk bahanesiyle karşı tarafı elde etmek icin gösterebileceği her türlü performansi inanilmaz kıvraklıkla gösteren bir kertenkele dansı figürleri mevcut. Öyle seni bilmem nerden gömesim var derken gerdanına cahit sıtkı kesilen bir ask böcüğü falan yok
Onu isteyen bebek gibi kızlar oldu. Umurunda degilsem neden pesimde kosuyor ki? En az babam kadar fedakarlik yapti bugune dek. İnsanlar cogunlukla kotu yorumlar atmis :/
1 saatte olsa bir gece de olsa sarılsam uyusam. Kendini ve karşı tarafı kandırma olayları bunlar... Çok istiyorsa somut işlemler var. Çıksın ailenin karşısına böyleyken böyle desin ki buraya gelene kadar senin rızan adına düşünmesi lazım kendi istekleri üzerine değil
Babama bunu mu söylesin? Eğer evliliği kast ediyorsan zaten ağzımı aramaya başladı. Her an teklif edebilir ama 18 yasindayim ve erken buluyorum. O 24 yasinda.
Senin rızanı önceliğe koysun diyorum. Hayallerini en öne koymasın. Sonra pişman olacak çok şey yapıyorsunuz. Kabul edersen benim babama söylemeyecek tabi ki senin babana söyleyecek
Valla kardeşim aşıksın muhtemelen duyguların bazı şeyleri engelliyor. Karşındaki adam profesyonel bir cinsellik abidesi. Seni kıskanması, kaybetmekten korkması normal. Yaşın küçük, hele ki ilk sevgilisiysen çook başka seviyedir bu. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde buraya " benden ayrıldı " gibi sorularla geleceksin. Yine de tabi bize laf düşmez. Mutluluklar.
Bu 1 yıl içinde sana karşı davranışları hep tutarlı miydi hep iyi mi davrandı ilgili miydi? Aranızda en fazla ne kadar yakınlaşma geçmişti? Böyle abartılı konuşması yazdıkları bana çok yapmacık geldi çok abartı bence bide sanki yasi 24 yadinda olan birinin yazacagi şeyler değil gibi ergence geldi bana neyse bence güveniote onunla kalma erkek sonucta illaki bi şekilde ileri gitmek isteyecektir pişman olacağın şeyler yapma
1 yıldır hep ilgili ve anlayisli. Hatta asiri ilgili diyebilirim. Tum parasini ve vaktini adeta bana harcamaya calisiyor. Kabus gormus bu aralar. Ondan mi kafasi karisti bilmiyorum. Daha once aldatildin mi diye de sormaya cekindim. Cunku ben guvenini hic kirmadim
Neden uğraşsın ki 1 yıl boyunca? İstese onunla yapabilecek birini bulurdu çoktan. Boylu poslu parası olan genç biri. Derdi buysa onun için ölü yatırım sayılırım.