Güncellemeler
+1 yıl
Niye bakıyor bu kadın sizce bakmaması için napmam gerekiyor , sizce benlik bir durum varmıdır , rahatsızım gidipte birşeyde diyemem iyice yanlış anlaşılır?
Dikkat çeken güzel bir bayanım zaten göçmen olduğum icin toplum içinde farkediliyorum genelde bakarlar.
Çalıştığım yerdeki adamın karısı belirli günler garson olarak işe geliyor ben gelince beni gördüğü zamanlar eşini başlıyor gözetlemeye uzaktan bakıyor. Sanki bir şeyler yapmışım gibi ya da aramda bir şey var gibi bende rahatsız olmaya başladım artık 40-45 yaş aralıgında insanlar ben 25 yaşındayım bu kadın niye böyle ben gelince eşini gözetliyor sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Giyim tarzın, insanlarla yakınlık derecen nasıl peki?
Herkesle muhattap olmam bir soru sormam gerekmiyorsa konuşmam , ama açık giyiniyorum
Yanlış anlama bunu seni yargılamak için söylemiyorum. Senin be giydiğine kimse karışamaz.
Ama açık giyinmek bu ülkede flörtöz davranış olarak görülür. Kadının da yaptığı kocasını senden koruma içgüdüsü.
Nasıl bir iş yerinde çalışıyorsun ve kaç kişi var şirkette
Rahat bir iş yeri açık giyinende var kapalı giyinende 70-80 kişi var 20 tane bayan var neredeyse
O zaman hiç kasma 😅 senin gibi kızlarla takıl diğerlerini çokta sallama
Sana ne manyak kadın naparsa yapsın
Göçmenin demişsin , Balkan göçmeni mi?
Aynen öyle yapıyorum ama böyle izlenmek rahatsızlık verici bir şey olmasa bile insan rahatsız oluyor aynen Sırbistan göçmeniyim
İnsanların cahilliğini sen yok edemezsin. Takmamaya bak.
Sırbistan çok güzel bir ülke. Sıradaki tatil planımda Balkanlar turu yapıp Sırbistan’a da gitmek
Belgorad güzeldir ama klasik Avrupa ülkeleri birbirine benzer Türkiye’deki gibi canlı degil :) 8-9 sonrası sokaklar boş olur teşşekürler yorum icin
Rica ederim.
Boş sokak işte benim aradığım bu İstanbul’da yaşadıktan sonra 😁
Ne zaman gelmişsiniz sırbıstandan
Sohbet etmek ister misin?
Kiskaniyor
Eşini mi kıskanıyor? Beni olamaz sanırım 😄
İkinizide bence
Beni niye kıskansınki 😄 çok saçma annem yaşındaki kadın
Yaşlılar gencleri kiskanabiliyor. Neden olmasin
İlginç 🤨 teşşekürler yorum için :)
Sizin işiniz de zor..
Neden Öyle söyledin?
Güzel olduğunuzu söylüyorsunuz, sürekli size rakip olamayacakların dışlayıcı bakışlarıyla uğraşmak zorundasınız. Sadece nefes almanız bile, sizi kıskananlar rahatsız eder.
AA o anlamda teşşekür ederim. Evet öyle bakışlara maruz kalıyorum ama durum yazdığım mevzuda daha farklı :) ondan iyice rahatsız oldum kimsenin kocasıyla aramda bir şey yok ama kadın ben gelince kocasını gözetliyor bir yandan beni gözetliyor anlam veremediğim bir şekilde 😂
Ben de tam onu söylemeye çalıştım işte. Sen hiçbir şey yapmadan sana denk olmayan kadınların huzursuzluğuna sebep oluyorsun. Çünkü onun gözünde dünya yakışıklısı kocası açısından potansiyel tehlikesin ve elini koyduğun yerde bile bir sebep arayacaktır. Eğer canın eğlenmek istiyorsa ara sıra o adamın yanına git makara yap gül falan, akşam evlerinde kavgalar kopacaktır senin yüzünden :)
😂😂😂 verdiğin akıl baya mantıklı kısa yoldan macera ararsam denerim teşşekürler 😂
eşine güvenmiyodur
Buna emin misin
Evet eminim ben her geldiğimde beni gördüğünde eşini gözetliyor , bir yandanda bana bakıyor
Senin eşiyle ilgin var mi
Hayır işim düşmedikçe soru sormam , artık rahatsız olduğumdan yanlış anlaşılır diye onuda sormuyorum başkasına soruyorum
Hm kötü olmus
Yani sonuç? Bunu sordun bir cevabın yok sanırım
Sen kasma kendini rahat ol senlik bisey yok
Anladım teşşekürler
Rica ederim