Engelleme silme o 2 gün sonra cevap veriyorsa sen görüldü at cevap bile verme ya da çok kısa, yes , okey, tamam ,👍 bu gibi cevaplar vererek onu geçiştiriyormuş umursamıyormuş gibi hissettir bazen de dediğim gibi hic cevap veresim bile yok sana der gibi görüldü at cevap verme seviyosa düzelir sevmiyosa da defolur gider zaten boş ver.
Umursamaz biri demek ki, uğraşmaya değmez. Sen daha geç yaz falan demişler ama bu tür insanlara karşılığını alamadığın değeri vermeni tavsiye etmiyorum ben. Aynı şeyi ben de denedim ama değişen bir şey olmadı, bir süre sonra eski haline döndü.
Doğru insan değil biran önce uzaklaş. Başlamadan bitsin sonra çok üzülürsün. Sana dönersede yumuşama 2 ci şansı verme. Taktik yapıyor olsada bu tür insanlar boş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senden başka istedikleri de vardır çünkü, hatta isteyip de aldıkları.
Nasıl biri bilmiyorum ama direkt sorabilirsin mesajlarıma neden bu kadar geç dönüş yapıyorsun diye. Yoğunum diyecek muhtemelen, o saatten sonra sen de yoğun ol ve 3 gün sonra cevap ver 🙃😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmiyor ya da umursamıyor işte değeriniz varsa ayrılın
Engelleme silme o 2 gün sonra cevap veriyorsa sen görüldü at cevap bile verme ya da çok kısa, yes , okey, tamam ,👍 bu gibi cevaplar vererek onu geçiştiriyormuş umursamıyormuş gibi hissettir bazen de dediğim gibi hic cevap veresim bile yok sana der gibi görüldü at cevap verme seviyosa düzelir sevmiyosa da defolur gider zaten boş ver.
Sal ablam 2 günde bir cevap veriyorsa, değmez beklemeye.
engellemeye gidiyorum
Bende de olsa tutumunu değiştirmezse hiçbir sey demeden engellerim. Düşünsün dursun
2 gün nedir yahu. Ayrıl ondan. Nedeni belli seni umursamıyor zerre umrunda bile değilsin. Direkt ayrıl
Istemiyor demek ki. Aynısını siz de ona yapın. Hatta daha uzun süre cevap yazmayın
Öyle bir tip vardi habersiz engelledim şimdi dönsün dursun... ya da dursun dönsün
Umursamaz biri demek ki, uğraşmaya değmez. Sen daha geç yaz falan demişler ama bu tür insanlara karşılığını alamadığın değeri vermeni tavsiye etmiyorum ben. Aynı şeyi ben de denedim ama değişen bir şey olmadı, bir süre sonra eski haline döndü.
Doğru insan değil biran önce uzaklaş. Başlamadan bitsin sonra çok üzülürsün. Sana dönersede yumuşama 2 ci şansı verme. Taktik yapıyor olsada bu tür insanlar boş
Senden başka istedikleri de vardır çünkü, hatta isteyip de aldıkları.
Arkadaşları**erken yazma biraz bekle** tavsiyelerini veriyordur takma istiyorsa sorun yok
Demek ki yanlış biliyorsun
nası ni yol izlemem lazım sorayım mı benden ne istiyosun diye
Nasıl biri bilmiyorum ama direkt sorabilirsin mesajlarıma neden bu kadar geç dönüş yapıyorsun diye. Yoğunum diyecek muhtemelen, o saatten sonra sen de yoğun ol ve 3 gün sonra cevap ver 🙃😊
tam olarak şu an onu yapıyorum aynı cevabı da aldım o ne kadar geç cevap verirse ben 2 katı geç cevap veriyorum
O toksik ise sen de toksik ol😂 yakında anında cevap vermeye başlar
Demek ki sadece seni istemiyormuş
benle birlikte bitrkaç kişiyi daha istiyor demek mi bu
Sadece neden seni istemiyor anladım şu an 😔
çok kırıcısın
O zaman seni istemiyordur..
:(
Ayril böyle birinede daha da mesaj yazma 2 günde bi cevap veriyorsa seni takmiyor umursamiyor bes belli iste enegel geç ugrasmak bile
ben de ona 2 günde bi cevp veriyorum hatta görüldü atıyorum ama sonra bi şekilde yine bana ulaşıyo beni manyak etti napıcam
Engele tatlim engele yürümez böyle birisile..
Yazmaz bidaha hayatina yön ver o olmasa baska birisi olur
sanırım en doğrusu bu teşekkür ederimm
Rica ederim saana değer vermeyeni sen hic deger verme
Akli başına gelsin birz
Umursama , seni isteyen ilgi gösterir
Ben kızın birine yazmadıkça kesinlikle yazmıyordum biraz daha uğraşsaydı tavlayacaktı beni