Bir erkegin gercek anlamda sevip sevmediğini aşık olup olmadığını nasıl anlayabiliriz hareketlerinden vs?
Yıllarca beraberiz wma halen anlayamadim
Bir erkegin gercek anlamda sevip sevmediğini aşık olup olmadığını nasıl anlayabiliriz hareketlerinden vs?
Yıllarca beraberiz wma halen anlayamadim
Selamlar,
Her karakter bir değildir elbette. Herkesin duygularını belli etme şekli farklı olabiliyor. Bir erkek gerçek bir sevgi hissediyorsa, açık ve dürüst iletişimi sürdürmeye istekli olacaktır. İçtenlikle duygularını ifade eder, zor konuları tartışmaktan kaçınmaz ve size güvenilir bir ortam sağlamak için çaba gösterir. Gerçek bir sevgi hisseden bir erkek, sizinle ilgilenir, sizi destekler ve mutluluğunuz için çaba gösterir. Sizin başarılarınızı kutlar ve sizinle gurur duyar. Size değer verir ve bunu hissettirir.
Sen ancak kendi sevginden emin olabilirsin! Eğer bu soruyu bir erkek sorsaydı cevaplaması kolaydı! Kadının sevip sevmediğini anlarsın fakat erkeğin anlayamazsın.
Ne fark var
Gerçekten seven erkek direkt ciddi düşünüyor ve bunu sadece dilinde bırakmıyor eyleme de döküyor. Yani sürekli evlilikten bahseden erkeklere de güvenmemek gerekiyor. Bu düşüncesini eyleme döküyor mu ona bakılması gerekir. Sonra gerçekten seven erkek ilgili, saygılı ve anlayışlı olur. Seni zor zamanlarında yalnız bırakmaz. Misal ben hasta olduğum için eski sevgilimden yanımda olmasını istedim ama o maç izlemeyi tercih etmişti. Bu durum gerçek anlamda sevmediğini gösterir.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?